Şimdi Ara

CODEGEN C-POD 2GB USB 2.0 FM RADYOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
    hepsiburada.com da 180 ytl özellikleri çok güzel
    önerirmisiniz ?

• ürünü gördüğün yerden koşarak uzaklaşmanı öneririm.bende de var codegen mp3 çalar demeye bin şahit
  • kesinlikle uzak dur. ben de vakti zamanında 256mb'lık radyosuz codegen vardı chip dergisinin anketinden çıkmıştı ürünün pil performansı sıfır kalitesi sıfır. yani soul calibur'un kardeşimizin de dediği gibi kesinlikle uzak dur.
  • ok
  • abi özellikleri gercekten cok güzel cazip te geliyo rkadaslar yanından geçme diyoo 1 aydır düşünüyomm sansınmı denesem mi denemesemmi diye
  • hocam bunu kötüleyenler daha dogrusu ürüne kötü diyenler aynısını kullandılarmı acaba?
  • ben de codegen 128 mb vardı.berebattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ben bu ürünü bugun incelemeye gidecemm yetkili satıcısı alisamiyen stadının karsısındaki vega bilgisayarmıs orada aleti inceleyebiliyormusuz gidip inceleyecem yorumlarımı akşam gelince sizlere iletirim ayrıca dün telefonda vega bilgisayardan bir yetkiliyle konustum cihazın saglam oldugunu ses kaltesinin de tatminkar oldugunu söylediler arkasından isterseniz gelip ürünü inceleyin ondan sonra kararınızı verin dediler bende bu sebeple gidip inceleyecem gerisi arsama herkese iyi günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 27 Aralık 2006; 12:21:29 >
  • incelemedinmiiii?===
  • ben de codegen 128mb kullanıorum. 2-3 sene once 100$'a almıştım. hala taş gibi kullanıorum. tabi etrafta i-podlar gezerken pek göz önünde bulundurmuorum. geçen gün arkadaş gordu wayy yeni mi fln dedi dalga mı geçiosun dedim yok ya cok gusel fln dedi.
    pil konusunda haklısınız cok yiyo, şarjlı pil'le kullanabilir weya duracell'le besleyebilirsin. ama radyo, alt yazı desteği, ses kayıt, usb disk özellikleri war daha nolsun.. 2gb da 180YTL ye bulunmaz markaya bok atmayalım derim..
  • arkadaslar gecen gün gidip bu cihazı iyice bi arastırdım yetkili satıcısı ist./mecidiyeköyde vega bilgisayar ali samiyen stadyumunun tam karsısında kalıyoo

menüden başlıımm
    Menü : Mp3 çalar,radyo,video,e-book,oyun menüler arası geçişse hızlı sayılır
    Ekran : 1,8 inç gayet kullanıslı ister resim ister video izlerken tatmin edebilecek düzeyde
    Radyo : Gayet güzel ve net 1' er metre sagıma ve soluma gittim ses de bi değişiklik olmadı ama yerinizden kalkıp bi yere giderseniz orasını bilemem
    Mp3 : Şarkılar arasında geçiş yaparken ses yarım saniye kadar tamamen gidiyoo sarkıları secemiyosunuz sadece ileri geri tuslarıyla secme sansınız var ama klasör olusturabiliyorsunuz

Çalma Modu : 7 Farklı çalma modu var (Normal / Repeat one / Repeat all / Intro / Folder / Repeat folder / Random)
    Replay Modu : A-B “Replay Mode” Seçimi var
    Ses Kalitesi ve Şiddeti : sesi yüksek sesle müzik dinleyenleri kesmez anca orta halli müzik dinleyenler için tavsiye edilebilecek bi ürün
    31 kademeli ses ayarı var ve ben 31. kademede dinledim bunu ayrıca söliimm

Kulaklıklar : Ürünle birlikte gelen stereo kulaklıklar iyi son seste dinlememe ragmen cızırtı yapmadı ama bas konusuna pek girmiiimm

Mp4 : İzleme fırsatım olmadı cihazın içinde mp4 yoktuu bu sebeple inceleyemedim
    Batarya : Şarjına gelince özellikleri arasında Li-ion şarj edilebilir pili sayesinde 18 Saate kadar çalma süresi diye bi ibare geçiyoo ama 5 saatten fazla gitmez oda sadece müzik dinlersen

Görselligi : küçük,ince ve şirin

aklıma şimdilik bukadar geliyoo varsa sizin aklınıza gelen yardımcı olayım

Bide codegen'in diğer mp3 çalarlarını kullanan arkadasla begenmeyebilir ama bana kalırsa parasına göre normall

CODEGEN C-POD 2GB USB 2.0 FM RADYOLU

• quote:

Orjinalden alıntı: crozwise

ben de codegen 128mb kullanıorum. 2-3 sene once 100$'a almıştım. hala taş gibi kullanıorum. tabi etrafta i-podlar gezerken pek göz önünde bulundurmuorum. geçen gün arkadaş gordu wayy yeni mi fln dedi dalga mı geçiosun dedim yok ya cok gusel fln dedi.
    pil konusunda haklısınız cok yiyo, şarjlı pil'le kullanabilir weya duracell'le besleyebilirsin. ama radyo, alt yazı desteği, ses kayıt, usb disk özellikleri war daha nolsun.. 2gb da 180YTL ye bulunmaz markaya bok atmayalım derim..

aga senin kullandıgın hangisi bu c-pod türündenmi yoksas sadece mp3 player mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.