Şimdi Ara

CODEGEN 160GB 8MB CACHE 2.5' USB 2.0 TAŞINABİLİR DİSK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kadarmı duyarsız olunuryaa. . !

quote:

Orjinalden alıntı: mufit
    Arkadaşlar, içindeki HDD SATA mı PATA mı?
    Laptopumun HDD i PATA olduğundan değiştirmek için almayı düşünüyorumda.

Yukarıdaki sorumdan sonra, cihazı satın almış yada kullanan dört arkadaş foruma yazmış ama bir cevap veren yok.

Sonuç mu;
    BENDE ALDIM. iÇERSİNDE TOSHİBA SATA HDD VARMIŞ VE İŞİME YARAMADI.

İlgisizliğiniz için teşekkürler..!
  • adamim zararda değilsin bana yolla ben alırım onu
  • @mufit,

sitede zaten belirtiyor. özelliklerinde yazıyor. dikkatinden kaçtı sanırım.

CODEGEN 160GB 8MB CACHE 2.5' USB 2.0 TAŞINABİLİR DİSK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

@mufit,

sitede zaten belirtiyor. özelliklerinde yazıyor. dikkatinden kaçtı sanırım.

Basiretim bağlandı demek, nasıl gözümden kaçtı. Yana döne bunu öğrenmek istiyordum halbuki.
  • 320 gb içindede toshiba hdd çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim

• sonuçta hiç bir zararın yok. adaptörsüz taşıyabileceğin 320 gb hdd sahipsin. laptopa takıp napacaksın ki. benim laptopta 100gb var. idareli kullandığında yetiyor. 320 gb ye de arşivimi taşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 25 Nisan 2008; 15:12:21 >
  • Miirim, @ExECaLiBuR
    O ürün bilgisini nereden buldun. Şu anda web sitelerinde (BURADA) bilgi bu şekilde değil.

• Bir arkadaş incelemişti w. dıgıtal -codegen -thermaltake performans larında CODEGEN birinci cıkmıştı okuma ve yazmada en hızlısıydı
    W.dıgıtal de okumada iyi ama yazmada vasattı .Esasında w. dıgıtal bir zamanların en iyi diskiydi bence eskisi gibi olması lazım
  • az önce resimini çekip koydum. ne iş bende anlamadım doğrusu. 5 dk da sayfa mı değişti yoksa.
  • ok, pardon sen 320 GB lığı söylüyorsun.
    Evet dediğin gibi fakat, aktarım hızı nedeniyle Laptopun HDD inin rahat olmasını istiyordum
    Görüntü işlerken biraz sorun oluyordu da.
    Yinede alakana teşekkür ederim.
    Serlamlar,
  • rica ederim. benim laptoptaki hdd de pata. usbden bağlı hdd nin (codegen 320gb) ne hikmetse erişim süresi ve okuma hızı daha yüksek. demekki usb+sata > dahili pata.
  • Notebook icindeyken disk tabiki daha hızlı 3gbps ken 480mp oluveriyor. ama tabiii olaganüstü şartlardan dolayı ext kullanmak cok daha iyi en azından yanında taşıyosun Bu alet de biraz kücük bir anahtarlık da yapsalarmış belimize baglarmışız
  • Cihazı ben kullanıyorum 2 gündür , tıklım tıklım doldurdum canavar gibi çalışıyor, fan sayesinde en ufak ısınma da yok, çok da süratli işlem yapıyor, taş gibi cihaz.
    Tek üzüldüğüm şey, bilmeden biraz fazla fiyat vermişim Sanal Marketim.com'dan aldım , aldıktan sonra öğrendim Hepsi Burada.com'da daha ucuzmuş ama yine de zarar etmedim.
    Niyetiniz varsa kaçırmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 26 Nisan 2008; 17:23:35 >
  • performans-fiyat oranında en iisi..kaçırmayın derim..
  • bu urunde bildigim fan yok ama alimunyum kasa yeterince sogutuyor
  • Fan var ve cihaz çok sessiz
  • Bu ürünü bende aldım ama ne yazıkki philips 3154 usb li (Ev sinema) Dvd palyer diski gömüyor..
    Yapmadığım işlem kalmadı..Şu an diskin bir bölümü fat 32 Kalanı NTFS olduğu halde ...

Ayrıca konuda açtım ama kimseden yardım alamadım.
    Yardım eden çıkarsa sevinim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerenimo21

Bu ürünü bende aldım ama ne yazıkki philips 3154 usb li (Ev sinema) Dvd palyer diski gömüyor..
    Yapmadığım işlem kalmadı..Şu an diskin bir bölümü fat 32 Kalanı NTFS olduğu halde ...

Ayrıca konuda açtım ama kimseden yardım alamadım.
    Yardım eden çıkarsa sevinim...

philips player'lar marka seçiyormuş arkadaşım, dvd bölümünde okudum, senin sorunun da bundan kaynaklanmış olabilir, player'ı değiştir
  • yaa bende kendime bir tane alayım dedim ama bunalrdan fazla anlamadığım icin kafamı karıstıran bişi var.
    Sistem Uyumluluğu: Windows98 / 98SE / ME / 2000 / XP, Macintosh, Linux diyor açıklamada ama.vistaya uygun olup olmadıgını söyleyebilir misiniz?
  • arkadaşım xs marka var içinde samsung disk var ve 3 yıl garantisi var servisi mükemmelwww.toby.com.tr adresinden bulabilirsin ;)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.