Şimdi Ara

Codec hakkında yardım gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma divx filmleri seyredebilmek için codec yukledim ama bi tane değil, önüme ne gelirse yukledim.Şu anda birçok codec var pc de ama filmlerde bi kararma var, hiçbizaman net görüntü alamıyorum ama bu filmleri başka pclerde çalıştırınca gayet net ve parlak görüntüler geliyor. Söylemek istediğim, bana (eğer varsa) bütün filmleri çalıştırcak bi codec pack istiyorum ama hepsi çalışssın yani eskilerini de silicem pcden lütfen yardımcı olun çünkü kapkaranlık ekranda film seyretmekten sıkıldım.

• klite mega codec pack kullanıyorum.
    biraz profesyonel işi.
    o yüzden ace media codec pack i önerebilirim ama hiç kullanmadım.bir tanııdığım başka bir forumda çok methetti.
    bir tavsiye:
    xp kullanıyorsan sistem geri yükleme ile codecleri yüklemeden önceki tarihe dön .ondan sonra paket olanı yükle(ama sadece birini)
  • hepsini kaldır, KLITE STANDARD yükle 4mb falan kurulum dosyası var.
  • Aynı codecler bir PII birde P4 bilgisayarda denenirse aynı kalite alınamaz

Senin sorunun ekran kartı - Monitör kalitesi - ram - işlemci le alakalı zannedersem codec sorunun yok

Kendi deneyimim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_uar

Aynı codecler bir PII birde P4 bilgisayarda denenirse aynı kalite alınamaz

Senin sorunun ekran kartı - Monitör kalitesi - ram - işlemci le alakalı zannedersem codec sorunun yok

Kendi deneyimim

iki farklı divx codeci yükle bakiim sonuç ne oluyo
  • quote:

iki farklı divx codeci yükle bakiim sonuç ne oluyo

aynı codecten iki tane farklı isimlerde yüklemek farkeder hatta hiç açılmaya bilir kasmalar yapabilir. ses görüntü senkronize gitmez haklısın

benim iki bilgisayardada klite mega codec pack 1.38 yüklü bende aynı sorunu yaşıyorum görüntü yeni bilgisayarda daha akıcı net ve doygun sebebini buna bağladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klite üstüne birde ffdshow yüklerim sadece bu iki paket ve tüm filmler sorunsuz çalışır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.