Şimdi Ara

code field hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xtrap yüklenirken böyle bir hata veriyor code_field[10-0300-00000000-030] pls

• bak kimse bilmio dogru düzgün onun yolunu oyunu sorunsuz oynayan bi arkın varsa git ondan 2cd ye programfiles'tan knight online dosyasının içidekileri cdlere cek 2cd 1 dvd ye alır galiba cd dogruda dvd yi bilmiom sonra işte sende programfileste knightonline diye bi klasör aç onun içine at bunları öle sorunsuz girer ama yoq başlat calıştıra gir sunu yükle bunu sille olmuo bende bıktım sonunda böle yaptım kesin çözüm kesinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king__ -- 18 Mayıs 2007; 17:54:02 >
  • nw oldu çözümü mü beyenmedin mi ama sen bilirsin kardeş benden sölemesi anca öle oluo ben 1 hafta felan oyun oynayamadım..Forumda sölenilen herşeyi yaptım sonuç koskaca bir ( 0 ) artık sen düşün bende bu hatayı deil daha manyak acayip bi hata veriodu ama bunada kesin çözüm buyolla gidersen

• quote:

Orjinalden alıntı: __king__

bak kimse bilmio dogru düzgün onun yolunu oyunu sorunsuz oynayan bi arkın varsa git ondan 2cd ye programfiles'tan knight online dosyasının içidekileri cdlere cek 2cd 1 dvd ye alır galiba cd dogruda dvd yi bilmiom sonra işte sende programfileste knightonline diye bi klasör aç onun içine at bunları öle sorunsuz girer ama yoq başlat calıştıra gir sunu yükle bunu sille olmuo bende bıktım sonunda böle yaptım kesin çözüm kesinn

Nasıl olmuyor kardes Xtrap hataları ile ilgili bir sürü topic var bakarsan öğrenebilirsin.Ben hiçbir zaman Xtrap hatası vb. şeyler almıyorum.Sorunsuz giriyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

quote:

Orjinalden alıntı: __king__

bak kimse bilmio dogru düzgün onun yolunu oyunu sorunsuz oynayan bi arkın varsa git ondan 2cd ye programfiles'tan knight online dosyasının içidekileri cdlere cek 2cd 1 dvd ye alır galiba cd dogruda dvd yi bilmiom sonra işte sende programfileste knightonline diye bi klasör aç onun içine at bunları öle sorunsuz girer ama yoq başlat calıştıra gir sunu yükle bunu sille olmuo bende bıktım sonunda böle yaptım kesin çözüm kesinn

Nasıl olmuyor kardes Xtrap hataları ile ilgili bir sürü topic var bakarsan öğrenebilirsin.Ben hiçbir zaman Xtrap hatası vb. şeyler almıyorum.Sorunsuz giriyorum.

walla kardeşş hepsini yaptım diyom ya 1 haftadır yaomaya calıştım olmadı sonra arkdan gittim cektim o giriodu sonra oldu işte ama istersen sen yap bildiğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king__ -- 18 Mayıs 2007; 18:34:37 >

• peki başka bi çözümü yokmu yaws
  • arkadaşlar sorun çözüldü full_time_hacker adlı arkadaşın yardımı ile sorun çözüldü sizinde ilginiz için tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.