Şimdi Ara

CoD5 Basit Bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar CoD5 i yukluyorumda,CoD4 gibi kısamı bu oyunda,tadı damagımda kaldı tabiri caizse CoD4,çok çabuk bitti de...

• ben daha bitirmedim ama inşallah degildir.

not:cod4 ü oynamadım.
  • evet 2 akşamda bitirdim.Kısa ve kolay.Silahlar 2. dünya savaşı olduğu için eski.ama ilerde çıkan alev silahı oyuna has bir özellik ve çok eğlenceli oluyor.Genel olarak grafikler oldukça yüksek ve medal of honora biraz benzemiş oyun.cod4 gibi modern değil heryönüyle.kısaca özeti bu
  • gerçek kısamı o kadar?

şöyle uzunca oynayacagımız cod gibi bir oyun yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

evet 2 akşamda bitirdim.Kısa ve kolay.Silahlar 2. dünya savaşı olduğu için eski.ama ilerde çıkan alev silahı oyuna has bir özellik ve çok eğlenceli oluyor.Genel olarak grafikler oldukça yüksek ve medal of honora biraz benzemiş oyun.cod4 gibi modern değil heryönüyle.kısaca özeti bu

Peki Medal of Honor Airborne nasıl? Onuda indiriyorum
  • 15 bölümden oluşuyor bitirince zombi bölümü açılıyor
    ama bence olay multi de
  • Brothers In Arms: HH var ama Pc için var mı bilmiyorum.

Cod 5'in uzunluğu güzel ama Cod 4 kadar akıcı değil bence.Far Cry 2 falan deneyebilirsin alakaları yok pek ama FPS sonuçta.Yada G.R.A.W 1-2 vey Rainbow 6 Vegas 1-2 deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    MGS'DE ilginç bir olay!!
    18 yıl önce açıldı
    Farklı bir 3D sorusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

quote:

evet 2 akşamda bitirdim.Kısa ve kolay.Silahlar 2. dünya savaşı olduğu için eski.ama ilerde çıkan alev silahı oyuna has bir özellik ve çok eğlenceli oluyor.Genel olarak grafikler oldukça yüksek ve medal of honora biraz benzemiş oyun.cod4 gibi modern değil heryönüyle.kısaca özeti bu

Airborne çok güzel değil arkadaşım bitirdim ben ve çok kısa.
    Oyunda Elit Nazi diye bir manyak var almış eline mg-42 yi ölüm saçıyo.
    Yapay zeka berbat ayrıca

Brothers İn Arms Earned İn blood bulabilirsen onu yükle askeri bakımdan en gerçekçi Brothers serisi.
    Adamlar mal gibi ortada gezmiyolar,sürekli siper falan alıyolar ayrıca emrinde askerlerin var.Bir takımın baskı ateşi açıyor bir takımından düşmanın sağından veya solundan saldırıyor.

• quote:

quote:

onu geçen yıl bitirdim.Genel olarak güzel bir oyun ve köprü kısmı biraz zordu ( o kısmı iyi hatırlıyorum).Sniper tüfeğimle epey zamanda geçtimGrafikleri 2006 yılı için oldukça iyi(sanırım 2006 oyunu airborne).Cod5 ve moah airborne birbirine çok benziyor açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 15 Mart 2009; 2:04:06 >

• tavsiye etmiyorum...Güzel bi oyun deil sadece zaman kaybı..Bütün görevler aynı..
    quote:

quote:

• Arkadaslar New Game diyorum,zorluk derecesini seçiyorum ama baslamıyor yaw yani seçiyorum zorlugu kapanıyor zorluk secme penceresi hiç birşey olmuyor yani
  • interneti kapatırsan oyun açılır
  • Nası kapatıcam hocam ethernet modemle baglanıyorumda bilmiyorum yani
  • oyunun kopya büyük ihtimalle
    cd keyler için önlem almışlar o yüzden b.sayarında internet açıkken new game e giremiyorsun
    tek yolu b.sayarda internet bağlantısını kapatman
  • Çok saol hocam, denicem
  • Hocm olmuyor yaw, oyun açılırken punkbuster is disabled falan diyor,acaba ondan olabilirmi?
  • Oyunu en zor seviyede oynamanızı tavsiye ederim.O zaman gerçekten uzun sürüyor.

• En zor seviyede oynada biraz vaktini alsın. Yoksa oyunun her anı meydan savaşı ta ta ta ta öldür adamları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.