Şimdi Ara

cod4 türk zombi serverı kalmadımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cod4 için aktif zombi serveri bulamıyorum cguty nin vardı 40 kişilik x fire da gözükmüyor varmı bildiğiniz türk olcak ama düşük ping için.

• alman var bordo bereli mi öyle bisey
  • bordo berelide bende oynadım ama lagdan geÇİLMİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

bordo berelide bende oynadım ama lagdan geÇİLMİYOR

evet aynısı bende de oldu lag dan geçilmiyo
  • artık ztn pek oynanmıyor zombie sıkıcı
    habire aynı
    hunters zombie vs millet çıkıo tepeye birdaha inmiyor
    cod5 zombie daha iyi
  • Zombie cod 5'de akar
  • 195.43.185.164:28962
    8.2.0.172:28960
    38.105.81.71:28961

Buyur kardeş hiçbiri Türk deil vede türk server tavsiye etmem
    Ayrıca cod4 zombie sıkıcı diyenlere cevabım şudur
    Tepelere çıkmayın cesur oynayın yerde pompalıyla uçun gidin vede Türk zombie serverlara girmein çünkü Türk zombie server oyucularının %99 u NOOB kimse cesur oynamıyor görün bakın biraz cesur biraz akıllı oynayın zombie bağımlısı oluyorsunuz benimde bir yıldır geceli gündüzlü zombie oynamamın sebebi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Türk Guild İçin
    2 yıl önce açıldı
    Wow Türk Guild Aranıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk serverlarında bu kadar milletin yukarı çıkmaları şundan.Donanımı düşük olan çok fazla oyuncu var ve her dakka sistemd egiştirecek paraları da yok.Ondan eski sistemlerde çok az fps alındıgı için sürekli hareket etmeye çalışsa takılır oyun.Bende de oluyodu şuan yeni sistem aldım rahatım ama herkes böyle degil.Bide cs oyuncuları doluştu Cod4 le birlikte seriye(Ayrıca cod5 i begenmeyenlerde bunlar).Onlarda bu oyunun içine ettiler.Başka bi gerekçesi yok.Tabi bu benim düşüncem.
  • nazi zombie cod5 oyuncu sayısı arttırılırsa ÇOK güzel olur
  • 212.68.44.106:28960 buyrun size yeni 64 kişiLik zombie serwer (türk) :) Lütfen yakınınızdakiLerLe payLaşın maksat fazLa insan daha fazLa egLence :):)
  • hamachi çok sorunlu oluyor ilgi çok azaldı cod4e devam
  • Keske Zamanina serverde düzgün oynasaydinizda serverde yine oynasaydik (HardcoreTr)... cok türk var serverin agazina ediyor... sonrada admin'e ana avrat küfür.....
    eminim bu sorun her Sunucuda yasandi
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanbayram

Keske Zamanina serverde düzgün oynasaydinizda serverde yine oynasaydik (HardcoreTr)... cok türk var serverin agazina ediyor... sonrada admin'e ana avrat küfür.....
    eminim bu sorun her Sunucuda yasandi

kesinlikle......
  • zombi bence oyunun tadını kacırıyor basitlestiriyor en ıyısı normal maplarda normal kalıtede oynamak hem zevk alırsın
  • cod 4 zombi server 94.102.8.52:28970 1.51 yatan değil skoru fazla olan sona kaliyor
  • Server ip değişmiştir

zombie server:
    # TeamPasha.eu ZOMBIE War AreA
    www.TeamPasha.eu

ip:88.255.155.88:28970

herkese iyi oyunlar dileriz.
  • Teşekkürler arkadaşlar bu arada cod 5 ile kıyaslama yapmışsınız ben cod 5 e 1 hafta dayanabildim hertürlü modu çok kötüydü sildim pc den işim olmaz cod5 le cod3 ü yapan ekibin yaptığı belli oluyor cod 2 ve cod 4 ü yapan adamlar işi biliyor her yönüyle farkediyor zaten cod4 zombi mod gayet eğlenceli bir mod ömrümüz tdm ve sd ile geçti ara sıra geyet makara oluyor .

|PASHA|TR-WOLF

Cevabın için saol ama serverınız sorunlu durmadan atıyor herkesi consol komutlarından anlamayan oyuncular yapamaz o ayarları attıktan sonra 3 dakika oyuna giremiyorsun sanırım 4 yada 5 kere atıyor komutları değiştirmen gerekiyor + xfire da gözükmüyor bende var ama arkadaşlarımda yok o yüzden boş server.
  • bugün server baya doluydu ve serverda sorun yok atılma sebebi oyuncunun belli bir süre afk kalmasından ve kendi cfg lerinde yaptıkları değişikliktendir consolden anlamıyorlarsa o değişiklikleri nasıl yapmışlar server normal punbuster ayarlarıyla olduğundan mesela snaps ayarında değişiklik yaptıysanız bundan dolayı atıyor normali snaps 30dur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 1 Nisan 2009; 19:08:15 >
  • serverınız çökmüş bide server satmaya çalışıosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

serverınız çökmüş bide server satmaya çalışıosunuz

serverımız çökmedi bilerek kapattık bakım vardı bilip bilmeden konuşmayın o sırada serverımızda bulunan oyuncularada az sonra bakım yapılacağını serverı kapatmadan önce söylemiştim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 15 Nisan 2009; 4:38:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.