Şimdi Ara

cod2 icin klavye-mouse-kulaklik öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistemimi yeni degistirdim fullde 333 aliyorum.tabi sadece fps olmuyor,suanda kullandiklarim çok iyi degil a4 techKB21+OP620 Multimedta Optik Set Siyah
    butce 150 ytl önerileriniz bekliyorum sirf oyun icin istiyorum tesekkurler.

• bir dünya öneri gelebilir ama az bir ücrete performans verecek çözüm A4tech'in X750F lazer mause'ı ve birde buna benzer bi isimle klavyesi var. 3X tuşu, ayarlanabilir 2500 dpi'a kadar (5-6 kademe) çözünürlük filan faresi.Klavyede de hasaslık ayarı filan var.oyun tuşları farklı renklerde ama yedekleri de geliyor. oyun için yeterli.tek sorunu farenin ağırlığını ayarlayamaman (ne derece önemli senin için bilemem) ama ben birkaç yıldır bu seriden mause ve klavye kullanıyorum oldukça memnunum.hırslanıp kırdığım zamanda üzülmüyorum sonuçta 30-40 ytl birşey:)
  • A4 Tech X750-BF Lazer Mouse,A4 Tech X7-G800 Gaming Keyboard işini görür kulaklık olarakta 15 TL üzeri her türlü Philips kulaklık veya piyasada bulman zor ama A4 HS-200 işini görür.
  • @Avrim
    Mouse'ım ordakinden gerçekten kullanışlı yeni klavye almayı düşünüyorum ne kadardır o klavye
  • philips
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

@Avrim
    Mouse'ım ordakinden gerçekten kullanışlı yeni klavye almayı düşünüyorum ne kadardır o klavye

Klavye bu oluyor.PS/2 bağlantıya sahip ama üzerinde USB,mikrofon,kulaklık girişleri var bu sayede kasanın arkası ile iletişimin biraz daha az oluyor ayrıca WASD ve yön tuşları kayganlığı önleyici malzemeye ve farklı renklere sahip.

Klavyede 2 adet özel tuş var bunların biri ile WASD ve yön tuşlarının tepki hızını arttırırken diğeri ile WASD-Yön tuşları ve CAPS LOCK-Shift tuşu arasında görev değişimi yapıyor.Birde fazladan tuşlar istersen bunlara kendin TS ve Ventrillo için Push2Talk veya başka programlar için farklı görevler atayabiliyorsun.

Fiyatı 40 TL civarı.

• bu klavyeyi almaya karar verdim.mouse ve kulaklik önere bilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs klavye secimi (f klavye yapma)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu klavye'yi öneririm 1 yıl önce aldım

54 YTL - 68 YTL

Kit Bileşeni 1 : Logitech LX300 Cordless Keyboard
    - Kit Bileşeni 2 : Logitech cordless optical mouse
    - Çalışma Tipi : Optik (Mouse)
    - Wheel (Tekerlek) : Var
    - Bağlantı : RF Kablosuz, USB veya PS/2 modul
    - Tuş Dizilişi : Q (Türkçe)
    - Multimedya Control : Var (Ses, video kontrol)
    - Zero Degree Tilt : Var

içinde mouse'de veriyor şık....
    pilli , klavyede pilli sonra söylemedin demeyin
    mouse yaklaşık 1 hafta
    klavye 15 gün gidiyor
    şarjlı pil
    2'side kablosuz

multimedia klavye kısayol tuşları var bi tuşla google, açılış sayfan , messenger ,e-maillerin- sesi kısıp açabiliyon , ve daha birçok özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 25 Şubat 2009; 21:46:06 >

• Açıkçası eğer clan maçlarında veya turnuvalarda oyniyacaksan kesinlikle kablosuz mouse veya klavye önermem çünkü bir zamanlar sahip olduğum kablosuz mouse ve klavye seti başıma maçlarda çok iş çıkardı.

Tam maçın ortasında şarjlarının bitmesi çok büyük sorun oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Açıkçası eğer clan maçlarında veya turnuvalarda oyniyacaksan kesinlikle kablosuz mouse veya klavye önermem çünkü bir zamanlar sahip olduğum kablosuz mouse ve klavye seti başıma maçlarda çok iş çıkardı.

Maçlardan önce pilleri 15 dk'de şarjlıyorum 24 saatt çalıısa 1 hafatdan uzun gidiyor emin olabilirsin

Katılmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Açıkçası eğer clan maçlarında veya turnuvalarda oyniyacaksan kesinlikle kablosuz mouse veya klavye önermem çünkü bir zamanlar sahip olduğum kablosuz mouse ve klavye seti başıma maçlarda çok iş çıkardı.

cok haklisin ablamara gittigimde mıkrosoft kablosuz klavye mause seti vardi.bazen komut almiyor beni deli ediyordu fazla teknolojinin gelismesi bazi durumalrda iyi değil.kesinlikle kablosuz almam

alacagim klavye belli @Avrim önerdigi o güzel fonksiyonlu klavye.set olmasi gerekmez
    kulaklik CREATIVE almayi düsünüyorum.oyunda belli bir saatin üzeridne kaldiginda büyük kulakliklar cok acitiyor.
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/8536 bu ürün hosuma gitti.özellikler oyunda asiri ses kasiyorum ürün hakkinda bilgisi olan

Logitech MX518 Gaming Grade 1800dpi Optical Mouse BU NASİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 25 Şubat 2009; 22:49:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09
    Maçlardan önce pilleri 15 dk'de şarjlıyorum 24 saatt çalıısa 1 hafatdan uzun gidiyor emin olabilirsin

Katılmıyorum

Öncelikle sakin ol,burada sadece fikir alışverişi yapıyoruz sinire gerek yok.Şunuda göz önüne almak gerek aniden takım kaptanı seni maça çağırdığında şarja hiç vaktin olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR YuReK

Logitech MX518 Gaming Grade 1800dpi Optical Mouse BU NASİL

Açıkçası belirttiğin mouse 100 TL civarı bir fiyata sahip sen 150 TL bütçem var dedin ki klavye 40 TL civarı bütçen zorlanacaktır eğer bütçede esneme yapabilirim diyorsan g5 ilk tercihim olur yoksa buna vereceğin 100 TL yerine a4 X-750BF almanı tavsiye ederim aynı performansı daha ucuz fiyata sana veriyor.

Kulaklığa gelince eğer ses kartın yoksa 15 TL üzeri her kulaklık aynı performansı verir,o yüzden kulak kepçesine daha az zarar veren modellere yönel.

• ses kartim Realtek HD Audio output sanirim kulaklik olarak:SPEEDLINK SL-8781 Medusa Stereo Kulaklık+Mikr alsam ses karti ile uyulu olurmu.
    mausede g5 almaya karar verdim.tesekkurler
  • eğer tekrar klavye-mouse takımı alırsam kablosuz alırdım tabii bu benim kendi düşüncem
    ama kablosuz mouse'da da şöyle bir sorun var mouse çok ağır içine 2 tane kalem pil koydun mu mouse ağırlaşıyor alışmanız biraz uzun sürebilir
    şehir dışına tatile gittiğimde 3-5-7 gün kendi pc'mi kullanmazsan evime geldim mi alışkanlık sorunu çekiyorum bizzat kendimde oldu mouse ağır geliyor

fakat tekrar diyorum klavyeyse kablosuz kendim için
    mouse için öyle diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 26 Şubat 2009; 19:06:04 >
  • bence x7 forever bende var we gayet kullanışlı klavye+mause 100 tl bile diil
    ama bence en ii marka razer ama eğer razer alcaksan en az 250 tl gözden çıkar
    kulaklık bluetooth züper oluyor öle kablo fln zor iş
  • turnuvalarda sorun çıkarabiliyor.
  • Logi G5.
  • PHILIPS 8440 KABLOSUZ KULAKLIK

kulaklık tavsiyemde philips kulaklık biraz pahalı ama memnum eder.

3-kanal ayarlanabilir kulak kılıfı : yorgunluk hissini azaltır.
    Estetik dizayn
    Otomatik ses düzenleyici : ses bozukluklarını giderir.
    32mm hoparlör kafası : yüksek performanslı, kaliteli ses iletir.
    FM sinyal iletimi 100 metrelik hareket serbestisi sağlar.
    2 ayrı sinyal kanalı sayesinde sinyal çakışmalarından kaçınılmasını sağlar.
    Çok hafif

ben bu kulaklığı kullanmıyorum ama alırken bunada bakmıştım fiyatı biraz pahalı geldi.
    baska bi philips aldım.

http://www.hepsiburada.com/philips-8440-kablosuz-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850139#tablnk
    yorumlara bakabilirsin....

Fiyat:93 tl

• maus a4 tech wop-35 modeli,hedefi 12den vurman için
  • x7 den şaşma derim hem ucuz hem kaliteli ürünleri var.. 1 yıldır kullanıyorum. kulaklık olarak philps in 20tl kulaklıkları işini görür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.