Şimdi Ara

cod2 de yine takıldım guvenkab neredesin? :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben bu cod 2 de yine takıldım guvenkab kardeşim özellikle sana sesleniyorumyaw hill 400 bölümündeyim sanırım ikinci oyunu orada alman mevzisinden çıkıyoruz timle beraber bana bu adam yine birşeyler söylüyor ama benpek anlamadım ingilizcem o kadar iyi değil watch smoke trails sky mortar team felan diyo aklımda kalanıyla bu kadar şimdi hatırlayamıyorum bana yardımcı olacak birisi lazım guven sende olabiliirsin yani saolun

• Orda tepeden aşağıya bakarak havan topu atan adamları vuracaksın. Topların çıkarttığı dumandan görebilirsin diyor.
  • Hocam kusura bakma geç kaldım ama geldim o hill 400 ün son iki bölümünde paso temizlik yapıyon orda 2. bölümde sığınak ve bunker leri temizliyon daha sonra tepeye çıkıyosun tepede adamların toplanıyor burassı 3. bölüm oluyo burayı savunuyosun tanklar gelecek bazuka felan var bir süre bazuka ile direnicen sonrra tanklara bomba koycan paso vuracan yani radara dikkat et devamlı yıldız görevdir yıldız tarafına dikkat. Sana kolay gelsin bir şey olursa pm at daha çabuk ulaşırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Hocam kusura bakma geç kaldım ama geldim o hill 400 ün son iki bölümünde paso temizlik yapıyon orda 2. bölümde sığınak ve bunker leri temizliyon daha sonra tepeye çıkıyosun tepede adamların toplanıyor burassı 3. bölüm oluyo burayı savunuyosun tanklar gelecek bazuka felan var bir süre bazuka ile direnicen sonrra tanklara bomba koycan paso vuracan yani radara dikkat et devamlı yıldız görevdir yıldız tarafına dikkat. Sana kolay gelsin bir şey olursa pm at daha çabuk ulaşırsın.

nası hatırlıyon olm hepsini..helal valla

• bilmem ama sorsan 4 sen önce oynadığım oyunun bile bölümlerini anlatırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.