Şimdi Ara

CoD2 DE PUNKBUSTER HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen haftaya kadar sorunsuz çalışan cod2 şimdi girince punkbuster hatası veriyo ayarlardan punkbuster off yazıyo on için tıkladığımda oyundan atıyor ve ben hiçbir server a giremiyorum anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum

• C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players içindeki .cfg uzantılı dosyadan ctrl+f ile punkbuster ı bul onu 0 olan değeri 1 yap sorun hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustywarrior -- 3 Aralık 2006; 14:31:30 >
  • ben bu sorun yzünden oyunu tekrar yükleyen birçok kişi biliyorum
  • seta sv_punkbuster "0"
    1 olcak şekilde yaptım yine hata verio
  • pb yi indir al burdan :D

http://sosyetizma.com/dosyaindir/pb.rar

Herkez indirmesin trafikten yiyo
  • yaa arkadaşlar bilgisayarıma vista ultimate yükledim
    fakat punkbusterı bi türlü aşamıyorum.
    xp de hij problem olmadı.main klasörü içindeki config.mp uzantılı dökumanı wordpad ile açtım punkbuster yaan yerleri 1 yaptım kaydettim oyuna girdim şıkırt diye ama vistaa ah vista çok güvenlik li
    oyunları biras zor oynucas galiba.,,
    call of u yükledim. 1.3 yamasını yükledeim oynasana .com dan çok rahat oynuyorum. fakat x fire malesef...
    yine aynı işlemleri yaptım.wordpad ile dosyayı açtım punkbuster değerlerini hepsini 1 yaptım tam kaydet deyip çıkıcam izin vermiyo. kaydetmeye file already exist diyo değerleri değiştirmiyo. bunu bi aşabilsem oyun elimin altında bilen varsa lütfen sölesin nasıl yapacağımı kafayı yicem...............
  • Vista'yı yüklemek için çok erken değil mi yaw(CoD2 açısından)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende de ayni soun var yaa bana bir yardimci olusaniz sevinirim bu aksam macimiz var oyuna gene giremicem işte verdigi hata

Server Disconnected-rocd|yigo has been
    kicked via PunkBuster (for o minutes)... RESTRICT
    Inadequate O/S Privileges

iste hata bu bir yardimci olusaniz sevinirim

yoksa oynuyamicam bu aksam 2 maci kacirdim bunu yuzunden deli oldum gene yapamadim
  • fista
  • Eğer bilgisayarında Deepfreeze programı var ise Call of Duty 2 ' ye girmeden önce onu kapatmalısın.Eğer ki bilgisayarında Deepfreeze programı yok ve Vista kurulu ise bilgisayarına yönetici girişi yapman lazım.Eğer zaten yaptıysan ve halen bu hatayı alıyorsan fazla yapabilecek birşey yok sanıyorum.Punkbaster'ini update etmeyi deneyebilirsin en son çözüm olarak.
  • saol komikaze ama pc de Deepfreeze programı var o yuzden onu kapatip deniyim zaten dun gece cod2 yi bastan kurdum bakalim bu sefer olucakmi neyse saol paylasim icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigo_1912

saol komikaze ama pc de Deepfreeze programı var o yuzden onu kapatip deniyim zaten dun gece cod2 yi bastan kurdum bakalim bu sefer olucakmi neyse saol paylasim icin

kesin olmuştur.
  • Aynı hata bendede oluyo punkbuster hatası nereden indirebilirim bu dosyayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigo_1912

beyler bende de ayni soun var yaa bana bir yardimci olusaniz sevinirim bu aksam macimiz var oyuna gene giremicem işte verdigi hata

Server Disconnected-rocd|yigo has been
    kicked via PunkBuster (for o minutes)... RESTRICT
    Inadequate O/S Privileges

iste hata bu bir yardimci olusaniz sevinirim

yoksa oynuyamicam bu aksam 2 maci kacirdim bunu yuzunden deli oldum gene yapamadim

Bu sorunu daha çok kafede oynayanlar alır,kafede deep freeze yada buna benzer programlar mevcutsa bu hatayı alman doğal çözümü ise bulunduğun bilgisayar da dediğim gibi deep freeze ve türü program varsa deaktif etmen ve oyuna öyle girmen...

• bendede aynı hata var ya dediginiz gibi yaptık olmadı ne yapcak deli oluyorum yaa

hata ( server disconnected-1sarisinan has been kicked via punkbuster(for a 0 munites )....Cvar fx_sort=0 ne bu hata ya bulamadımn cıldırcam ama osn.den cok rahat oynuorum x-fireden oynuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarisinan -- 21 Kasım 2007; 0:01:14 >
  • Yha ßende de aYnIsı 0Lu0r biLen waRsa YaRDıM!!pLs
  • punkbuster v3.4 indir sonra aç orada yukarıda add gameden oyunu bul sonra yukarıdaki check for updates de sorun halloldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.