Şimdi Ara

Cod2 de bizi sinir eden olaylar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen ben özellikle tdm de ateş ederken bi anda önüme geçilmesine sinir oluyorum.

• Kendi adıma konuşacak olursam Cod 2'yi internet üzerinde oynamak sinir bozucu olmuş. Birkaç ay aradan sonra girdim... Girmez olaydım. Adamı öldürünce küfür yiyorsun

Ya da bir başkası mikrofondan anırıyor. Çekilecek gibi değil.

Umarım o an denk gelmiştir. Cs bebelerinin Cod 2'yi istilâ etmemesini umuyor ve Cod:Uo İstr 1453 zamanlarını özlemle anıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Temmuz 2006; 21:16:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Umarım o an denk gelmiştir. Cs bebelerinin Cod 2'yi istilâ etmemesini umuyor ve Cod:Uo İstr 1453 zamanlarını özlemle anıyorum.

Hatırlatma şimdi istr yi.
  • Ben Call of Duty 2'yi pek oynamıyorum tanlk kullanma olayı olmadığı için beni pek sarmadı bence en güzeli Call of Duty UO hala onu oynarım. UO'da beni en çok esef ettiren olay tank kullanırken birinin aniden önüme geçmesi ve kendini ezdirmesi. Böyle olunca takım arkadaşıma çarptığım için ben ölüyorum adamda tanka binip gidiyor. Bu adamlara burdan bi yolluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

Ben Call of Duty 2'yi pek oynamıyorum tanlk kullanma olayı olmadığı için beni pek sarmadı bence en güzeli Call of Duty UO hala onu oynarım. UO'da beni en çok esef ettiren olay tank kullanırken birinin aniden önüme geçmesi ve kendini ezdirmesi. Böyle olunca takım arkadaşıma çarptığım için ben ölüyorum adamda tanka binip gidiyor. Bu adamlara burdan bi yolluyorum

Bihnet'te oynuyorsun değil mi hocam? Eğer öyle ise bağlantın ve aldığın "ping" nedir? En son denememde listede 148 gibi 256k için normal bir rakam görünürken oyuna girince 250 civarı "ping" almaya başladım. Zaman zaman değer yüksek diye girememeye bile başladım.

quote:

Hatırlatma şimdi istr yi.

Harita çeşitliliği bile yeterdi Cod:uo'da. Bir tane demiryolu köprüsünün olduğu harita vardı 1453'te oynarken. Karlı bir mekân. Çok sağlamdı ama Cod 2 için bu kadar çok ve iyi haritalar çıkmadı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Temmuz 2006; 22:23:43 >

• quote:

Harita çeşitliliği bile yeterdi Cod:uo'da. Bir tane demiryolu köprüsünün olduğu harita vardı 1453'te oynarken. Karlı bir mekân. Çok sağlamdı ama Cod 2 için bu kadar çok ve iyi haritalar çıkmadı galiba.

Evet. Söylediğin harita Valley haritası. Tam bir sniper haritasıydı. Cod2 için custom maplar yeni çıkmaya başladı.
  • quote:

Kendi adıma konuşacak olursam Cod 2'yi internet üzerinde oynamak sinir bozucu olmuş. Birkaç ay aradan sonra girdim... Girmez olaydım. Adamı öldürünce küfür yiyorsun

Ya da bir başkası mikrofondan anırıyor. Çekilecek gibi değil.

yazdıkların = yazdıklarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesi dava eden kişi benim
    6 ay önce açıldı
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: Tuğer

Ben Call of Duty 2'yi pek oynamıyorum tanlk kullanma olayı olmadığı için beni pek sarmadı bence en güzeli Call of Duty UO hala onu oynarım. UO'da beni en çok esef ettiren olay tank kullanırken birinin aniden önüme geçmesi ve kendini ezdirmesi. Böyle olunca takım arkadaşıma çarptığım için ben ölüyorum adamda tanka binip gidiyor. Bu adamlara burdan bi yolluyorum

Bihnet'te oynuyorsun değil mi hocam? Eğer öyle ise bağlantın ve aldığın "ping" nedir? En son denememde listede 148 gibi 256k için normal bir rakam görünürken oyuna girince 250 civarı "ping" almaya başladım. Zaman zaman değer yüksek diye girememeye bile başladım.

Evet hocam Bihnet serverinde oynuyorum. Bağlantı 512k pingim 150-200 arası. Bende bazen servere girmeden önce ping uyarısı alıyorum ama adsl'yi kapatıp tekrar açınca servere girebiliyorum ama çok sık olmuyor bu durum...

• quote:

Evet hocam Bihnet serverinde oynuyorum. Bağlantı 512k pingim 150-200 arası. Bende bazen servere girmeden önce ping uyarısı alıyorum ama adsl'yi kapatıp tekrar açınca servere girebiliyorum ama çok sık olmuyor bu durum...

512 ile değer o ise ve uyarı alabiliyorsan sunucu saçmalamaya başlamış demektir. Sağolasın cevap için.

Konuyu da biraz dağıttım. Kusura bakmayın.
  • Evet bazen saçmalıyor server hele kalabalık olduğu zamanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 2 Temmuz 2006; 22:52:25 >
  • ping olayı ve bilmeyen dallamaların girp oynamaları(mesela ctf de adam bayrak oruyacağına b-veya çalacağına en fazla adam vurmaya bakıyor )
  • Ben tompsonla bi snipli oyuncuyu öldüremiyorum ona sinir oluyorum
    %90 vururum ama nadiren mermiyi yiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

Ben tompsonla bi snipli oyuncuyu öldüremiyorum ona sinir oluyorum
    %90 vururum ama nadiren mermiyi yiyoruz

Evet. Nişangah açıkken uzun mesafeden, thompsonun ilk mermileri hedefi buluyor. Meret sonra mermiyi dağıtıyor Benim de sinir olduğum konulardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 2 Temmuz 2006; 23:19:31 >

• Küfürbazlara ve hilecilere deli oluyorum..
  • Yaa arkadaşlar reklam gibi olmasın ama geçen mixxgentr tdm ye gireyim dedim valla bi çocuk mikrofondan ana avrat düz kayıyo sinirim bozuldu çıktım şimdi zaten 1.3e geçmiş
    oynadığım tek server gamass tdm1 yada tdm3
  • bitane delici var gamas tdm de düz gidio Keşke Cod 1 ve uo için türk serveri olsa
  • Pompali ve ppsh en sevmdiğim şeyler CoD2'de, ama özellikle rifle'la elinde bunlar olan birini yakın mesafeden indirmekte bir o kadar güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: .yBm.

Pompali ve ppsh en sevmdiğim şeyler CoD2'de, ama özellikle rifle'la elinde bunlar olan birini yakın mesafeden indirmekte bir o kadar güzel

• Bağlantım 256k olduğu için kasıyorum furulmuyor 512 olsam dağıtırıımmm
    istr de ne dağıtırdım

cakal tuger eyt be eski codcular.
  • bende bağlantım 256 olduğundan rakip beni daha önceden görebiliyor bazı köşelerde falan vuruluyoruz haliyle. Ben yerli serverlarda sadece oynasana serverlarında oynadım onda da küfüre rastlamadım. genellikle rifle only yabancı serverlarda oynuyorum rifle only çok harika bir olay sadece 5 mermili tüfekler var iyi olan kazansın arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.