Şimdi Ara

COD MW3 DLC 2 PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lafı fazla uzatmadan konuya gireceğim.Steamdeki indirimden yararlanıp DLC2 aldım kendime.İndirip oyuna girdim.DLC2 map listte arama yapmaya girmek istediğimde bir uyarı mesajı çıkıyor ve "Oyununuz tanımlanamıyor/gözükmüyor.Oyununuzda hasar olabilir veya indirirken eksik inmiş olabilir." gibi ingilizce bir yazı çıkıyor ve yazının hemen altında da "Open Store" çıkıyor.Open Store'a tıklıyorum ve DLC2 sayfasına giriyorum.DLC2'yi satın almışım gözüküyor.Dosyaları Verify yaptım, 5mb'lık bir dosya indirdi.Tekrar girdim oyuna ama sorun devam ediyor.

Aslında merak ettiğim şu; DLC1 olmadan DLC2 oynayamıyor muyuz? Asıl problem bu mu? Steam store'da DLC2 sayfasında CoDMW3'e sahip olmanız gerek bunu oynayabilmeniz için yazıyor.DLC1 olmadan oynayamazsınız yazmıyor diye satın aldım.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 9 Temmuz 2012; 9:48:36 >

• bu hatayı çoğu kişi almış anlaşılan. ben sorunu şu şekilde çözdüm. steamda oyunun multiplayerine tıklayıp açmaya çalışınca collection 2 paketinde böyle saçma bi Ekran geldi bendede. daha sonra steamda mw3 ün single ini açıp ana menüden multi playeri açtım bi sorun olmadı.
  • sağolasın.bu şekilde deneme yapıcam tekrardan.ama dlc1 i almadım diye değil herhalde bu problem dimi? sende dlc1 bulunuyor mu acaba?
  • bende dlc1 de var ama dlc1 in olup olmaması önemli değil diye düşünüyorum.
  • bende öyle düşünüyorum ama inşallah düşündüğümüz gibidir.yoksa yani DLC2 sayfasının hiçbir yerinde bununla alakalı bilgi yok, durduk yere DLC1'de satın alıcam ki boş yere cebimden çıkacak para demek bu da..
  • MW3 resmi forumlarında aynı problemi çekenlerin konuştuğu bir konu var.linkini atayım:

http://www.callofduty.com/thread/200444445

bazı çözümler yazmışlar buraya.eve gittiğimde deneyeceğim.eğer burada da problem yaşayan varsa girip oradan yardım alabilir.
  • problemi halen yaşayan varsa çözümü şu şekilde.bende işe yaradı :

Try this.

- Close STEAM
    - You can try renaming "appcache folder" in the steam Dir C\Program Files\steam\appcache. to appcacheX or what ever.
    -Restart STEAM and run Mw3 single player see if you can find killswitch map there if not run MW3 multiplayer
    - If it doesn't verify files.
    That worked for me and helped me.

Greetings
    Tony
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    COD 3
    19 yıl önce açıldı
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.