Şimdi Ara

Cod mw2 spec ops online oynamak+ Spec ops oynayacak biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benden başka cod mw 2 olan arkadaşım yok, spec ops u da tekbaşıma yapmak çok sıkıcı, internetten rasgele birini bulma şansım var mı?Bir kaç yere baktım internette bunu yapmak için fakat anlamadım, böyle birşey mümkün müdür?
    Mümkünse nasıl?

Zamanınız için teşekkürler.

Galbia iinternetten arayıp yapamayacağım, eğer benle spec ops oynamak isteyen varsa steam id sini pm ime yollasın eklerim, ama çok iyi oynayamıyorum haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 14 Nisan 2010; 18:41:14 >

• yok mu bir yolu?

upnp diye birşeyi aktif etmek gerekiyormuş galiba airties modem için nasıl yapabileceğimi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 8 Nisan 2010; 20:32:35 >
  • Güncel hala bi bilen yok mu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36577816/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36577816
    derdin bu mu anlamadım, ama steam arkadaşlarımla spec ops yaparken kolay oluyordu eski modemde genelde nat open idi şimdi scrict ama sorun olmaz herhalde
  • upnp desteği yok modemin, yani ben host olamıyorum ama bulduğum bir yöntem var, cod 6 grubuna katılıyorum steamden başkalarına davetiye yolluyorum birlikte spec ops yapalım diye, ben host olamamıyorum o bağlanamıyor yani o bana geri yolluyor davetiye ben ona bağlanıyorum
  • Benimle spec ops oynamak isteyen olursa steam idsini versin bana pmden ekleyim, oynarız, çok iyi değilim
  • oyun ılla orgınalmı olmalı yoksa senle online oynamayı cok ısterım arkdasım
    illa orgınal mı lazım oyun ıcın bnde spec delısıyım cunkı sp modda cok sıkıcı ıns senle oynarız onlıne spec modu fena snıper kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum valla bendeki orjinal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bilmiyorum valla bendeki orjinal..

orjinal bi mw2 cd si birden fazla bilgisayara yuklenıp mp oynatıyormudur acaba ?
  • Sanmıyorum..

Yok mu oynamak isteyen?Echoyu tekbaşıma yapabileceğimi hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 17 Nisan 2010; 22:01:18 >
  • TaLeNDiL steamde eklersen oynarız ben de oynucak birini arıyorum
  • Ben yaptım spec ops u ama henüz denemedim(İki kişi) orjinal olmasına gerek yok oyunun steam, teknogods bi de single player için crack lazım neyse deneyince haber veririm.
  • Beni de ekleyin her gün öğleleri açarım steam ID: IFNGNC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.