Şimdi Ara

COD MW2 Düşük FPS Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün COD MW2 aldım . Fakat 800.600 ayarlarda en fazla 30-40 FPS alabiliyorum. Normalde 30 larda geziniyor. Ben MW3ü fullde 50-60 fps ile oynuyordum MW2 yi en düşük ayarda 30 fps civarında oynuyorum. Oyunun akıcı olmadığından şikayetçi değilim fakat daha çok FPS vermesi gerekmez miydi ?

Sistemim:

Marka / Model: Packard Bell EasyNote TM86
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic (64-bit)
    İşlemci: Intel (R) Core(TM) i3-330m -- 2.13 GHz
    Anakart: Intel
    Ekran Kartı: nVidia GeForce GT 320M
    Ses Kartı: Realtek HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decas -- 10 Nisan 2012; 16:43:32 >

• Patchlerini yapın muhtemelen yeni driver eski oyun uyumsuzluğundandır
  • sistemin mw2 yi kaldırabilir sorunun büyük ihtimalle patchtir fakat benim anlamadığım şey mw3 ü nasıl 50-60 fps oynuyosun 50-60 bence fazla maksimum 40-50 de oynatırsın
  • Optimus ekran kartında kalıyor herhalde oyuna girerken.Yani MW2 oynarken onboard olan ekran kartını kullanıyor gibi geldi bana, yoksa GT320 MW2'ye rahat yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 10 Nisan 2012; 20:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Optimus ekran kartında kalıyor herhalde oyuna girerken.Yani MW2 oynarken onboard olan ekran kartını kullanıyor gibi geldi bana, yoksa GT320 MW2'ye rahat yeter.

Kardeş sistemimde onboard ekran kartı yokki... ama mw3 fullde ortalama 50 fps verirken, mw2 en düşük ayarda 40 fps yi geçemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

sistemin mw2 yi kaldırabilir sorunun büyük ihtimalle patchtir fakat benim anlamadığım şey mw3 ü nasıl 50-60 fps oynuyosun 50-60 bence fazla maksimum 40-50 de oynatırsın

Oyuna girip tekrar Fraps ile ölçüm yaptım. 1360.768 ayarda 44 50 fps arası alıyorum. 5-6 fps de fraps açık olduğı için kaybediliyor olsa ortalama 50-55 fps :) ama bazen 60'a kadar çıktığıda oluyor.
    Peki bana en son çıkan patch in linkini verebilir misiniz? Birde patch yükleyip deneyeyim fps artışı olacak mı bakalım.
  • Sıkayetcı degılsen bosverın gıtsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Warzone düşük fps sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana patch linki verebilir misiniz ?
  • Oyunun orjinalse steam kullanıyorsundur. Steam oyuna çıkmış olan güncellemeleri otomatik olarak kuruyor zaten aramana gerek yok. Oyun listesinden oyunun ismine sa tıkla özellikler deyip yerel dosyalar bölümünde dosyaları doğrulama seçeneği var. Eksik dosya varsa otomatik olarak onları tamamlayacaktır. Bilgisayarının kurulumunu ve oyun için gerekli ek yazılımları tamamladığından emin ol. Driver güncelle, çakışan kodekler varsa film izlemek için kurduğun o paketleri kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Oyunun orjinalse steam kullanıyorsundur. Steam oyuna çıkmış olan güncellemeleri otomatik olarak kuruyor zaten aramana gerek yok. Oyun listesinden oyunun ismine sa tıkla özellikler deyip yerel dosyalar bölümünde dosyaları doğrulama seçeneği var. Eksik dosya varsa otomatik olarak onları tamamlayacaktır. Bilgisayarının kurulumunu ve oyun için gerekli ek yazılımları tamamladığından emin ol. Driver güncelle, çakışan kodekler varsa film izlemek için kurduğun o paketleri kaldır.

Oyun korsan.
  • ekran kartın yetersiz olabilir eğer yeterli ise vsynyc i kapa fps artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiyones

ekran kartın yetersiz olabilir eğer yeterli ise vsynyc i kapa fps artar.

nerden kapatabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevil01

quote:

Orijinalden alıntı: optiyones

ekran kartın yetersiz olabilir eğer yeterli ise vsynyc i kapa fps artar.

nerden kapatabilirim ?

oyunun grafik ayarları bölümünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.