Şimdi Ara

COD MW2 Buz Dağına Atlama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soru bölümü araştırdım ama bulamadım. Kusura bakmayın yeni konu açtım.

Yanımızdaki elemanla birlikte buz dağına tırmandıktan sonra
    Bir buz dagına atlayış yapıyoruz. Eleman atlıyor arkasından ben biraz bekleyip
    ondan işaret geldikten sonra Shift + W atlarkende Space(Boşluk) tuşlarına basıp atlıyorum
    elimdeki kancalar buz dağına saplanıyor ama kayıp düşüyorum. Ne yapmak gerekiyor 5 10 kezz denedim olmuyor.

Bir yardım edin?

• kayıp düşerken sağ tık sol tık bişiylere basıp tutunmaya çalış.mctavish düşmene izin vermiycek tutucak seni
  • Deneyelim bakalım

EDİT : Malesef Tutunamıyom kayıyom elemandan uzaklaşıyom :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 29 Kasım 2009; 22:58:23 >
  • zıpladıktan sonra sol la sağ tuşa aynı anda basıp tuşları bırakmayacaksın sürekli basılı kalcak sonra mactavish seni kurtarıcak.daha hiç o bölümde ölmedim. oyun oynadığım gün bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

zıpladıktan sonra sol la sağ tuşa aynı anda basıp tuşları bırakmayacaksın sürekli basılı kalcak sonra mactavish seni kurtarıcak.daha hiç o bölümde ölmedim. oyun oynadığım gün bitti.

ha sen adam kayar kaymaz sürekli esc çekip restart atıyorsan bilemem düşücek diye düşmesini bekle düşmeyecek.

başarırsan söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 29 Kasım 2009; 23:47:38 >
  • Olmuyor yaw olmuyor Ben Vateran da oynuyorum Elemanın uzagına düşüyorum dibi boyluyorum.

Hilesi filan yokmu bıktım
  • Mesela sağ tuşla bas sağ basılı kalırken sola bas aynı şekilde tekrar sağ, o şekilde MacTavish kurtaracak seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FarCry 2 hapishaneden kacma?
    16 yıl önce açıldı
    MW 2 Oyundan Atma
    16 yıl önce açıldı
    bf2 paraşütle nasıl atlıyoruz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orayi yapamayan o oyunu oynamasin
  • usta aşağı kayarken sol tuşa basılı tut

oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 30 Kasım 2009; 9:19:33 >
  • orayı yapamıosan veteranı bırak en kolayda bitremen
  • En kolayda atladım Vateranda çıkmayan karlı bölüm çıktı yaw bu oyun çok değişik olmuş.
    Atladıktan sonra yine düştüm derken eleman elimden tuttu. :) Karlı bölümde çok zor ne yapacağımı bilemiyorum
    Sessizmi hareket edeceğiz her yerden birileri çıkıyor.Kar tipi ben onları göremiyorum onlar beni buluyor
    Psikolojim bozuldu yaw :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

En kolayda atladım Vateranda çıkmayan karlı bölüm çıktı yaw bu oyun çok değişik olmuş.
    Atladıktan sonra yine düştüm derken eleman elimden tuttu. :) Karlı bölümde çok zor ne yapacağımı bilemiyorum
    Sessizmi hareket edeceğiz her yerden birileri çıkıyor.Kar tipi ben onları göremiyorum onlar beni buluyor
    Psikolojim bozuldu yaw :D

Silahında ki Heartbeat Sensörünü kullan düşmanların yerini belirlemek için

• O sana verilen baştaki silahı kaybetme onda Heartbeat sensörü var 3'e basıp radarda düşmanların yerlerini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Olmuyor yaw olmuyor Ben Vateran da oynuyorum Elemanın uzagına düşüyorum dibi boyluyorum.

Hilesi filan yokmu bıktım

Alakası yok Veteranda yanlızca mermilerin etkisi artıyo
  • Kolay aslında arkadaşlar orayı geçmek.
    Atladıktan sonra left-right tuşlarına hızlı hızlı basın 2 sinden birisi tutuyor zten.
  • Bu bölümü geçemiyorsanız Rio'daki bölümde kalpten gidersiniz...
  • Aslında ben de 4-5 kere denemiştim, meğer depar atarak atlamak gerekiyormuş
  • Geçemeyenler mausun iki tuşuna birden basılı tutsun.İkisini birden saplıyor ve McTavish kurtaracak.
  • Bu bölümde Enemy Intelligence'lar nerede bulunuyor? Bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Bu bölümde Enemy Intelligence'lar nerede bulunuyor? Bulan var mı?

youtube da arat yerlerini gösteren vdeolar var.. benim bir iki tane kaldı...42/45 topladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.