Şimdi Ara

cod mw 2 tam Ekran oynayamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ilk olarak çözünürlüğe giriyorsum çözünürlüğü 1024x720 yap sonra gelişmiş ayarlar tıkla ölçeklendirmeyi tam ölçeklendir de tamam de sonra çöünürlüğü eski haline getir oyununu rahatca oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto55 -- 28 Ağustos 2015; 16:07:26 >
  • Merto55 kullanıcısına yanıt
    ölçeklendirme diye bir şey yazmıyor ? ama çözünürlükle oynayınca büyüyüp küçülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kocael

ölçeklendirme diye bir şey yazmıyor ? ama çözünürlükle oynayınca büyüyüp küçülüyor

ekran kartın intel mi ? oyunun çözünürlüğünü değiştirmeyi denedinmi
    günlerdir oynuyorum birden öyle oldu oyun bitti özel operasyonlar için oynamak istiyorum
  • Öncelikle merhaba. İlk olarak ayarlardan tam ekranın seçili olup olmadığını kontrol edin. Eğer seçiliyse küçük ekran yapın ve sonra tekrar büyültün. Olmazsa tekrar yazın.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
  • zandaverd Z kullanıcısına yanıt
    tam ekran seçenegi yok tıklıyorum birşey olmuyor büyültmeye çalıştım ayarları eski haline çevirdim hala aynıı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD MW 4 çıkacak mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tam ekran seçenegi yok tıklıyorum birşey olmuyor büyültmeye çalıştım ayarları eski haline çevirdim hala aynıı

sil tekrar yükle format at her şeyi dene aklına ama bu sorununu çözebilir alt + enter tuş kombinasyonu ile tam ekran yapabilirsin

2.ci çözüm=Oyun ayarlarına girip grafik ayarlarından screen refresh rate 75 Hz yap

3.cü çözüm=açtığın kısayol yada dosyadan ,özellikler diyip kısayol yazan yerde tam erkan çalıştır yapabilirsin.

tüm çözümler=
    1-)ekran kartı ayarlarından ekran çözünürlüğünü 1024x768 yapın.
    2-)ati veya nvidia ekran kartı ayarlarından scaling options a gelin centered ı seçin(full screen ve centered diye iki seçenek vardır.türkçe olanlarda tam ekran ve ortalı demek ortalıyı seçeceksiniz.
    3-)tekrar full screen yani tam ekranı seçin
    4-)oyunlardan herhangi birini açın ve oyundan çıkın
    5-)ekran çözünürlüğünü başta kendi kullandığınız hale getirin.

ekran kartını güncelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto55 -- 29 Ağustos 2015; 1:32:17 >

kardeşim dedigin seçenegi bulamadım
  • quote:

kardeşim dedigin seçenegi bulamadım

hangi seçeneği bulamadın resim açılmıyor ?
    neyse gerek kalmadı sildim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.