Şimdi Ara

Cod black ops konusu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar black opsun konusunu tam olarak anlayamdım reznov öldümü? Woods'a noldu birde konusunu kısa bir özetle açıklayan biri olursa sevinirim.Birde oyunda hiç altyazı yok ondan türkçe yamasını indirmedim indirsem altyazıları görükürmü?
    Şimdiden teşekkürler...

• soguk savası konu alıyor
  • [TR] P.E.K.E.R

adam ne diyor sen ne diyorsun be kardesım

Lovely620

1. reznov hapisaneden kaçarken ölmüş zaten... biz şizofren olmuşuz kendımızı reznov sanıyormusuz. halbuki yanımızda dolasan ve butun adamları vuran reznov degıl bizmişiz. hayalmıs reznov. woods bombayla camdan atladı.. öldümü ölmedımı sır. ama bence ölmedi.

2. altyazı var oyunda ben full alt yazı ile oynadım. Ayarlar bolumunden altayızıyı aktif edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R
    soguk savası konu alıyor

Sadece başlığa bakıp mesajı okumamanın sonuçları.
  • Ben sana anlatayım oyunu oynayalı çok uzun bir zaman oldu ama sonra bir link verebilirim.Hani reznov varya WaW'daki birde o oyunda bizim oynattığımız karakter var adı büyük ihtimalle dimitrov unuttum 2.dünya savaşında dragovich,kravchenko diye bizim komutanımızmı çavuşmu ne öyle iki insan varya black opsta bir görevde steiner diye alman komutanı yakalıyoruz sonra gemiye gidiyorduk bize ihanet etmiş oluyordu dragovich ve kravchenko, steiner ile anlaşarak orda bizi odaya hapsedip zehirli gaz veriyorlardı orda dimitrov ölüyodu ingiliz komandoları basıyordu gemiyi ve reznov kurtuluyordu hani WaW'daki bir görevde reznovla oynuyorduk sonra arkadaş oluyordukya(arkadaş olan kişi dimitrov) dimitrovun ölmesiyle reznovda intikam düşüncelerine girdi, mason'ya bizim adımız black opsta onun beynini bu dragovich,kravchenko ve steiner başkan kennedy'yi öldürmesi için bir mekanda yıkıyorlardı o sırada reznov oraya saldırdı ve bu kötü 3lü kaçtı oradan, sonra reznovda bu 3lüden dimitrovun intikamını alması için beynimizi yıkadı,vorkutadan kaçışta reznov öldü biz anılarımızda beynimizi yıkadığı için hep onu hatırladık sonra woodsla arkadaş olduk filan derken woods öldü en sonunda bizi sorgulayan adamlar arkadaşımız çıktı bizi ne için sorguluyorlardı unuttum ama en sonunda biz şifreleri çözdük ve bir okyanusta silah yüklü bir gemimi ne olduğunu anladık sonra heli ile oraya gittik(en son bölüm)orda dragovich'imi ne öldürdük sonra bir ara video girdi başkan kennedy vardı yanında koruması olan "Woods" vardı ve bizimde beynimiz yıkanmıştıya hani başkanı öldürmek için halkın içindede biz yani mason vardı oyun biryere bağlanmadan bitti kesin olan birşey var ki oda bu oyunun devamının geleceği.Yeni kalktım birde ev soğuk o yüzden iyi anlatamadım ve 8-9 ay önceki öğrendiğim olayıda unuttum cümleler devrik oldu ama kusura bakma inşallah anlamışsındır.Bir konu bile açmıştı arkadaş ve anlatmıştı herşeyi wikipedia sayfasını türkçeye çevirerek.İngilizcen varsa biraz araştır ve kodları öğren sonra oyunun menüsünün olduğu yerde aşağıya bak otururken sonra hızlıca space tuşuna bas bas çek ayağa kalkar adam orda bir pc var oraya git kodları filan girince mailler filan geliyor ,heralde bir mailde woods'un ölmediği ve bir işkence hapisanesi gibi biryerde olduğu yazıyordu.DOA idi heralde bu kodu yazıncada kuşbakışı bir zombi oyunu geliyor.Korsanda bu kadar öğrenebildim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dilikoglu1

Ben sana anlatayım oyunu oynayalı çok uzun bir zaman oldu ama sonra bir link verebilirim.Hani reznov varya WaW'daki birde o oyunda bizim oynattığımız karakter var adı büyük ihtimalle dimitrov unuttum 2.dünya savaşında dragovich,kravchenko diye bizim komutanımızmı çavuşmu ne öyle iki insan varya black opsta bir görevde steiner diye alman komutanı yakalıyoruz sonra gemiye gidiyorduk bize ihanet etmiş oluyordu dragovich ve kravchenko, steiner ile anlaşarak orda bizi odaya hapsedip zehirli gaz veriyorlardı orda dimitrov ölüyodu ingiliz komandoları basıyordu gemiyi ve reznov kurtuluyordu hani WaW'daki bir görevde reznovla oynuyorduk sonra arkadaş oluyordukya(arkadaş olan kişi dimitrov) dimitrovun ölmesiyle reznovda intikam düşüncelerine girdi, mason'ya bizim adımız black opsta onun beynini bu dragovich,kravchenko ve steiner başkan kennedy'yi öldürmesi için bir mekanda yıkıyorlardı o sırada reznov oraya saldırdı ve bu kötü 3lü kaçtı oradan, sonra reznovda bu 3lüden dimitrovun intikamını alması için beynimizi yıkadı,vorkutadan kaçışta reznov öldü biz anılarımızda beynimizi yıkadığı için hep onu hatırladık sonra woodsla arkadaş olduk filan derken woods öldü en sonunda bizi sorgulayan adamlar arkadaşımız çıktı bizi ne için sorguluyorlardı unuttum ama en sonunda biz şifreleri çözdük ve bir okyanusta silah yüklü bir gemimi ne olduğunu anladık sonra heli ile oraya gittik(en son bölüm)orda dragovich'imi ne öldürdük sonra bir ara video girdi başkan kennedy vardı yanında koruması olan "Woods" vardı ve bizimde beynimiz yıkanmıştıya hani başkanı öldürmek için halkın içindede biz yani mason vardı oyun biryere bağlanmadan bitti kesin olan birşey var ki oda bu oyunun devamının geleceği.Yeni kalktım birde ev soğuk o yüzden iyi anlatamadım ve 8-9 ay önceki öğrendiğim olayıda unuttum cümleler devrik oldu ama kusura bakma inşallah anlamışsındır.Bir konu bile açmıştı arkadaş ve anlatmıştı herşeyi wikipedia sayfasını türkçeye çevirerek.İngilizcen varsa biraz araştır ve kodları öğren sonra oyunun menüsünün olduğu yerde aşağıya bak otururken sonra hızlıca space tuşuna bas bas çek ayağa kalkar adam orda bir pc var oraya git kodları filan girince mailler filan geliyor ,heralde bir mailde woods'un ölmediği ve bir işkence hapisanesi gibi biryerde olduğu yazıyordu.DOA idi heralde bu kodu yazıncada kuşbakışı bir zombi oyunu geliyor.Korsanda bu kadar öğrenebildim :D

Saol kardeş bende bi 5 ay once oynamasımdır CD yi görünce tekrar oynayasım geldi şimdi türkçe yamasını indirdim öyle oynuyorum baya bir yazı yazmissin çok yardımcı oldun tekrar saol.

• Anlayamazsın sandım hikayeyi hiç bilmiyorsan çünkü karman çorman yinede zevkti anlatmak benim için.Çoğu kişi olayı çözemedi ve bazıları mp moddan başka şey göremiyor.O yüzden codde senaryo yok mgs senaryosunu anlatsam ağlarsınız filan her cod oyunu birbirinden daha ilginç ve zevklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilikoglu1 -- 27 Haziran 2011; 19:18:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R
    soguk savası konu alıyor

Sadece başlığa bakıp mesajı okumamanın sonuçları.

bence bu oyunu okumamış bir yeri inceleme okumak için açmış bakmış başta soğuk savaş dahada okumamış kapatmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.