Şimdi Ara

Cod 4 Türklerle Oynamak İstiyorum ? ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Selam Ve İyi Forumlar . Arkadaşlar uzun zaman önce cod 4 oynuyordum ve bırakmıştım şimdi bir hevesle geri döndüm şuan cod 4 online oynuyorum fakat ben bıraktığım zaman Türk Sw vardı ? bazı sitelerden ip baktıgımda hiç Türk Sw bulamadım Şuan yabancı Sw ' da Lv Kasıyorum Bildiğiniz Veya Oynadıgınız bir Türk ip veya Türklerim bulunduğu bir ip warsa bırakırsanız sevinirim ... ( OYUN ORJİNAL DEĞİLDİR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDusk -- 16 Nisan 2011; 5:05:46 >

POTANSİYEL TROLL
  • Nasıl yapıcam biraz daha açarak anlatırsan menun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 19 Nisan 2011; 21:54:48 >
    Daha Fazla Göster
  • Xfire kurmuşsun tamam.Punkbuster ı indir ve check for updates olayını da yap.Ayrıca oyunun 1.0 dan 1.7 ye kadar bütün patchlerini yapman lazım.
    Xfire üyeliğine girdikten sonra dedecting for installed games in dolmasını bekle.Bitince solda 2 tane bilgisayar resmi görüceksin oraya tıkla.En altta Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer yazmalı.Oradaki sağa bakan oka tıkla serverlar önüne bir bir gelicek.İstediğine çift tıklayarak gir,dosyalar yüklenir ve oynarsın.Ayrıca punkbuster açık olmalı.

Punkbuster yoksa :http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 İndir,oyunu listeden seç ve check for updates e bas.

Ben yanlış anladım heralde neyse üst taraf bilmeyenlere yardımcı olur.

2 bilgisayar resminin olduğu yere bas.
    call of duty modern warfare multi yazana bas en alttaki.
    sağda bir bölüm açılacak server name falan yazan.
    Ayarların hepsini resimdeki gibi yap 1e basıcaksın 2 açılıcak ayarları aynısı yap ve 3 e ardından 4 e bas.
     Cod 4 Türklerle Oynamak İstiyorum ? ( Yardım )

En son olarak ta server listesini aç türk serverları görünecektir.

• Arkadaşım gzl paylaşımda bn herşey war pb inik patchler 1.6 1.7 war ama x fire 2 tan bilgisayar olan yere tıklıorm gelmior game moniter den ip alıp normal multiye girip yazıp giriorm ama sen bana ip bıraka blrsn çok memnun olurum

Sonucta oyun içerisinde tek paylasım bu..
  • Arkadaşım amacım nasıl çaktın gibi şeyler değil sen beni kendinle karıştırma ben Türklerle oynaya bilmek istiyorum XFire kurdum dediklerini yaptım ama sw gözükmüyor bana ip verirseniz sevinirim Lütfen İp Bırakırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDusk -- 22 Nisan 2011; 13:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeon.57
    Evet burada mevcut...http://forum.donanimhaber.com/m_48574758/tm.htm

Modern warfare mi bu
  • Sağolun Arkadaşlar Teşekk ürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.