Oyunu oynarken 10 dakika sonra takılıyor bayaa kasıyor 30 saniye falan sonra düzeliyor,5-10 dakika sonra tekrar sonra yine geçiyor,sonra tekrar periyodik olarak devam ediyor bu sorun haliyle oynatmıyor.Neden olduğu konusunda bir fikri olan varmı?
Sistem AMD+2 6000 2GB 1033MHZ RAM SAPHIRE HD 3850 512MB EKRAN KARTI
Harddiskte boş alan 15gb yeterlidir sanırım ama uyuz etti beni.
yazılımsal bir problem vardır bence, ram kitleniyordur aşırı ram yüklemesi yüzünden. 2gb ram normalde hayli hayli yeter, aynı anda çalışan başka bir program varsa, ya da kurulumda bir hata varsa ondan olabilir. bende başka fikir yok açıkçası..
Aynı anda çalışan bir program yok fakat şöyle birşey oldu 80gblık harddiskimi 40-40 bölmüştüm bilgisayarı yeni topladım eski harddiski takdım,parçalar arkadaştaydı götürürken sarıp sarmaladım ama biraz sarsıldı mı,yoksa benden statik elektiriğe maruz kaldı yada her ne olduysa taktığımızda 37gb gördü harddiski.Ne yaptıysam ne programa baktıysam 37gb görüyor(bilgisayarımdan yönetten girince de 37 gb görüyor).
Acaba harddiskin kalan kısmında da mı sorunlar var diye düşünüyorum,bir programla baktım forumdan bulduğum yüzde yüz verimli dedi harddisk için,bakalım önce başka bir yerden alacağm oyunu,sonra harddiski değiştiririm yine olmazsa nolacak bilmem
Sadece cod da mı yapıyo bu problemı?Cod u silip hdd nın diğer kısmına yüklemeyi deneyin birde.Yani C ye yüklü ise D ye yükleyın!Bad Sector olacağını sanmıyorum ama yine de bi deneyın.Bunun dışında başka bi oyunda yapmıyosa güç kaynağınızın yeterli olmama gibi sorun da olmaz herhalde