Şimdi Ara

COD 4 PB hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu yükledim(siyah ekranda) oyun denetim masasında görünmüyo program ekle kaldırda oyuna her girişimde punkbuster kendini kapatıyor punkbusterda sorun yok acaba neyde olabilir oyun tek cdliydi aldığımda acaba ona ilgili olabilir mi? xfiredan oynamaya çalışıyorum serverlara girerken sürekli ** unable to initialize punbuster.Punkbuster disable ** diyor büyük ihtimalle aldığım cdiyi kıran eleman eksik bişeyler yapmış bu optionstaki punkbusterı YeS yapıyorum. çıkıp xfiredan tekrar deniyorum gene kapalı diyor ne iş???

• PB güncellemesi yaptınız mı?
  • Oyunu siyah ekranda yükledim demenizden ve program ekle/kaldır da görünmemesinden bunun normal bir yükleme olmadığı anlaşılıyor.
    Sanki SETUP.EXE yaparak değilde sanki sıkıştırılmış bir dosyayı açarak kurulmuş oyun klasörü açıyorsunuz. Kurarken CD-KEY istedimi? Bence istemedi.COD4 normal yollarla kurulduğunda REGISRTY ye bazı bilgileri kaydeder. O bilgiler olmadan yama yapmanız ve online oynamanız mümkün değil.

Hadi diyelimki sizdeki oyun en son 1.7 yamalı olarak geldi. Oyunu bir klasöre açtınız. Yama versiyonu tamam. Fakat PunkBuster yüklemeniz gerekir. Bunun için linkteki programı indirip kurun. Tekrar deneyin. Belki çalışır.
    http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

• Şimdi anladığım kadarı ile sen oyuna X-Fire'dan girip PB'yi YES yapıp çıkıp,tekrar girmeye kalkıyorsun fakat oyuna X-Fire'dan girildiğinde yapılan ayarlar oyundan çıkıldığı an kaydedilmez.

O yüzden PB hatası alınca,PB 'yi Multiplayer Options'dan "YES" yap ve konsola "/reconnect" yazıp ENTER'a bas.Hem servera girebilirsin hemde,oyundan çıktığında ayarlar kaydedilmiş olur.
  • siyah ekrandan kastım rebuild olarak yapıyordu oyunu sildim arkadaştan 2 dvdlik versiyonunu aldım xfire+1.7 yamasını yaptım 3-4 gündür kasıyorum lvl 34 oldum saolun yardımlarınız için:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Sxe hatası
    11 yıl önce açıldı
    COD MW3 Direct X Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.