Şimdi Ara

Cod 4 on-line nasıl oynayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an cod 4 yülü ama nasıl on-line oynayabileceğimi bilmiyorum en baştan itibaren bunu nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız

• x-fire programı ile orjinal cdkey olmadan oynayabilirsiniz.www.xfire.com adarsinden indirin ve kayıt yaptırın daha sonra internetten son punk buster ı inidirin ve cod4 un yüklü olduğu klasör içinde pb klasörü var indirmiş olduğunuz punkbuster ı oraya kurun.Proramı çalıştırınca add game den cod4 ü seçin ve upgrade yapın.oyun içinde multiplater optionsa punkbuster yes konumunda olsun.Tüm bunları yaptıktan sonra x-fire programını çalıştırın ve istediğiniz server a girn!!! 1.7 patch i de yüklemeyi unutmayın...
    Yanlız forumda bu başlıkta çok konu var keşke aratsaydınız!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

x-fire programı ile orjinal cdkey olmadan oynayabilirsiniz.www.xfire.com adarsinden indirin ve kayıt yaptırın daha sonra internetten son punk buster ı inidirin ve cod4 un yüklü olduğu klasör içinde pb klasörü var indirmiş olduğunuz punkbuster ı oraya kurun.Proramı çalıştırınca add game den cod4 ü seçin ve upgrade yapın.oyun içinde multiplater optionsa punkbuster yes konumunda olsun.Tüm bunları yaptıktan sonra x-fire programını çalıştırın ve istediğiniz server a girn!!! 1.7 patch i de yüklemeyi unutmayın...
    Yanlız forumda bu başlıkta çok konu var keşke aratsaydınız!!!

çok sağol teşekkür ederim

• 1.6 yuklencek sonra 1.7 sonra x-fire akar
  • Oynasana.com var birde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehhiste

çok sağol teşekkür ederim

Ne demek!
  • Arkadaşım bu on-line oynama işi sadece orjinal oyunlardamı geçerli? Bendeki COD4 orjinal değilde onun için soruyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 3 ve 5 e nedersiniz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal olmayan cod4 ler için burdaki linke gidin ve verilen siteden linkleri multinize ekleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_25990554/tm.htm
  • ben oyunu x fireden oynamaya çaılışıyom.1.7 pacth de yüklü
    loading ekranı falan çıkıyo takım seçme ekranı gelince hemen atıyo
    yardım edebilir misiniz
  • aynı sorun bende de war ya... cod4 1.7.568 war / pbsetup 3.4 war update et diyorum edio ama oyuna ne zaman xfire üzerinden girsem takım seçme ekranı çıktığı gibi punkbuster tarafında atılıyorum/ lütfen yardım... elim kolum bağlı kaldım, arklara yalwarmaktan yoruldum cafeye gidip lan yapalım die. artık ben de intten oynamak istiorum...
  • oynasana.com u öneririm ama son zamanlarda serverlar boş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paladinturk

aynı sorun bende de war ya... cod4 1.7.568 war / pbsetup 3.4 war update et diyorum edio ama oyuna ne zaman xfire üzerinden girsem takım seçme ekranı çıktığı gibi punkbuster tarafında atılıyorum/ lütfen yardım... elim kolum bağlı kaldım, arklara yalwarmaktan yoruldum cafeye gidip lan yapalım die. artık ben de intten oynamak istiorum...

aynı problem bendede var kardes yaaa söylenen herşeyi yaptım ama oyun tam açılırken pb girio araya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.