Şimdi Ara

Çocukluk hayalimin peşinden gitmek mi kpss mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hep astronot olmak istedim,şimdi 23 yaşına geldim artık bu hayalim için bişler yapmam gerektigini anladım,abd ye rusyaya gidip ben astronot olmaya geldim desem mutlaka yardımcı olacaklardır yalnız oraya gidersemde burda liseden kalma sevgilim var ailemden ayrılamam diyor ben de onun için kpss kasıp burada biyerelere mi atansam bileniyorum,Çok zor bi durumdayım 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb

• Sevgilini Amerika'ya kaçır, orda New York'ta Badass George diye bi abimiz var bul onu. Kime sorsan gösterirler zaten. O seni NASA'ya yönlendirir. Hatta sevgilinle aya çıkıp orda yaşayan ilk çiftlerden olabilirsiniz
  • ben gittim zebaniler seni bekliyodu en son
  • hehe adam amerikaya rusyaya gitcek, astronot olcak ailesinden sevgilisinden ayrılamaması sorun
  • sen gitcen astronot olmak ıstıyorum dıyıcen senı astronot mu yapıcaklar sanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

sen gitcen astronot olmak ıstıyorum dıyıcen senı astronot mu yapıcaklar sanıyosun

evet,başka yolu mu var astronot olmanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

sen gitcen astronot olmak ıstıyorum dıyıcen senı astronot mu yapıcaklar sanıyosun

evet,başka yolu mu var astronot olmanın

Zaten onlarda cübbesiz Gandalf gelsede astronot yapsak diue seni bekliyorlar

• asla hayallerınden vazgecme senın ıcın fedakarlık yapamayan bır kız ıcın sen nıe yapasın kı
  • serin hikaye birader.

aya çıktığınızda sevgilinizle rakı balık yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astronot ol knk
  • Kpss çalış iyi not al. Mülakatta topu topu 3 soru sorulsun. Bileme sonra tekrar astronot hayalleri kurmaya başlarsın zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.