Şimdi Ara

Çocukluğum aklıma geliyor SİLKROAD denince (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felina

İlk knight ile başlamıştık hepimiz sro daha sonra çıkmıştı 2007 senesi ilk glavye çarı kurup janganda manryanglarla başlayıp yeohaların yanından geçerken korktuğumuz zamanlar tigerlar banditler unique den daha korkutucu gelirdi gözüme, zor kasılması bu oyunu ayrı güzel yapan şeydi. Sonra avrupa çarı açıp 60 level xbow kastığımda maske düşürüp sattığım günler aklıma geldikçe içimi bir hüzün kaplıyor. ahhh joymax ah o asfdsfsdsd isimli botlarla başlayan para hırsın daha sonra ki oyunu paraya dönüştürmen yaptığın rezalet her zaman aklımızda. Private serverlarda sarmıyor arkadaşlar hem oyuncu kitlesi az hemde private serverlardada sağlam item setleri parayla satıyorlar herkesin statüsü aynı ya çok iyi oluyor çar ya çok kötü, baymasıda cabası sıkılmadan en fazla 1-2 hafta oynuyorum o da serverı incelemek çar dizmekle geçiyor. Eskinin yerini hiç bir şey almıyor.

sana bütün samimiyetimle söylüyorum sırf o botları kesmek için özel PK çarlar açmıştım :D :D

• Lise ye geçmeden önceki yaz(2006 ya da 2007) başlamıştım. 17 lv cold bow kastım tam 18 olcam oyun kapandı megersem avrupa çarları gelmiş hemen indirip avrupa warrior çar açtım adıda sucukcu'ydu 41 lv yapmıştım. Kororolarda pt olarak kasılmak inanılmaz zevkliydi yahu. 2011 den beri oynamıyorum ama dayanamayıp her yaz previte serverlara başlayıp max lv olup bırakıyorum 2-3 haftada :( alışkanlık oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 17 Eylül 2015; 1:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

hayatımın en güzel en renkli günleriydi diyebilirdim kervan felan cekıyorduk felan çakilerin ordan karşıya gecerdik jangana gecerdik bide orda ustüne o aslan boss cıkardı bide o götürürddük , cok oldu urichiye denk geldiğim ulan ne güzel günlerdi dw de urichi bi cıkardı o banditlerin orda boz bütün kervanı bas berserki haldır haldır uruchi arardım

Hocam banditlere kadar gelmişsin niye bozuyorsun kervanı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkowboyxx -- 20 Eylül 2015; 0:04:26 >
  • Bende çok fena özlemini çekerim su oyunun keşke universite yillarinda yetisebilseydim inanilmaz keyif alarak oynayavilirdim gerçi oynadimda ama sene 2006 ydi sanirim başladığımda ilkokuldaydim daha :D ilk bow açmıştım sonra 17 lv a kadar güç bela geldim ama cok zor kasiliyordu,sonra eu patch geldi,eu ya geçtim wiz açtım kasmak cok kolay geldi cok sevinmistim ama oyundan anlamadığım için paso can veriyodum str wizz olunca 22 lv a kadar dayanabildi,spell atamiyordum manasizliktan zaten damage vurmuyordu :D

Warrior açtım birtane onuda aksi gibi can büyü karışık yaptım 30 a kadar arkadaşın babasinin kasmalariyla geldim ortaokuldaydim sanirim deliler gibi egleniyordum kapida pvp yapan o kadar fazla düşük level vardi ki. 4 sene falan 30 leveldan yukarisini görememe rağmen ufak olmanin ve oyunun o inanilmaz zamanların etkisiyle hiç sıkılmadan oynadim,birsürü carim vardı 22 level 25 level 27 level xbow,wizard dagger ne ararsan aciyordum 20 li levellarda tikanip kaliyordum :D

Sonra 2009 sonu sanirim biraktim oyunu,beni kasan arkadasin babasi,o arkadas falan hepimiz bıraktık. 2010 ortası 73 level bir xbow verdi bana ayni arkadaş onada baska bi cocuk vermiş birakiyormus oyunu. Tekrar döndüm sroya o zaman cap 90 di sanırım cok geçmeden 100 level geldi,xbow değil warrior oynamak istiyordum bu arada oyuna tekrar başlamak için babamın orda çalışan bir tanıdık vardı ondan yükleyip cd ye atıp vermesini istemiştim o zaman internet 1 mbps,1 gb bile 1 günde iniyor. O tanıdık yaşı 30 lardaydi oyunu bana indirirken merak edip oda oynamaya başlamış ve cok sürmeden oyunu cok sevip öğrendi. Tr seeveri malazgirtte başlamış oyuna bende xbow oynamak istemediğim için malazgirtte yeni bir hesap açtım warrior onla takılıyorum falan derken gaia serverinda 105 level warrior aldim ama çalındı. Malazgirte geri geldim bu tanıdık 100 levellari geçmiş bot almış,silk çekiyor vs baya çözmüş oyunu. 105 level warriorum gaiada ezilip duruyordu açıkçası pek keyif almamıştım o cardan çünkü itemsiz almıştım ve item dizemiyordum hersey cok pahaliydi oyunun civkinin çıkmasına ramak kaldığı zamanlardaydik. malazgirtte bi arkadasa daha söyledim beraber başladık bigun dersaneye gidicez arkadasin evindeyiz sroya girdik ben benim hesabı bu tanidigia vermiştim kassin diye,bir heyecanla girdik benim warrior olmuş 45 level. Nasil heyecanlandim anlatamam ilk defa kendi carim 30 level i geçmiş ben oyuna başlayali olmuş 5 sene :D Neyse hemen bi set dizdik thief olup gezinmeye başladım evil hunterlarin orda hani su ok atan adamlar kurtlar vs vardı. Bi baktım elinde 32 level sopa olan wizz geçiyor adam 40 41 level tahminim çünkü saldirabiliyordum. Direk öldürdüm aldim itemleri thief kentine döndüm başarıyla. 110 capta bile kervan çeken 20 30 level insan denk gelebiliyordu taa ki ben oyunu 2012 martta tamamen geri dönüşü olmadan bıraktım 6 senelik maceram son buldu oyun artik son surat çöküş donemine girmişti. 2014 te 30 tl ye 117 level çar aldım dh den sirf bi özlem geri dönüş ama baktım olacak gibi değil tamamen bitmis sro. Hesapta öyle kaldi ne sifre ne kullanici adi ne e mail hatırlıyorum.

Imla kurallarini katlettim,noktalamalari tam koyamadim okuyan olursa can cekisebilir ama bende icimi dökmek istedim ne oyundu be. Bu anlattiklarim yaşadıklarımın %1 i bile etmez resmen her çar bir hayatti.

45 level dediğim warrioru 89 level a kadar gelmişti üzerinde full sun set vardı 9 degree de estiriyordum fakat artık 9 degree adam bile kalmamıştı oyunda sadece kapıda 105 110 adamlar takiliyordu işte o zaman oyunu bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 17 Ekim 2015; 1:52:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Bende çok fena özlemini çekerim su oyunun keşke universite yillarinda yetisebilseydim inanilmaz keyif alarak oynayavilirdim gerçi oynadimda ama sene 2006 ydi sanirim başladığımda ilkokuldaydim daha :D ilk bow açmıştım sonra 17 lv a kadar güç bela geldim ama cok zor kasiliyordu,sonra eu patch geldi,eu ya geçtim wiz açtım kasmak cok kolay geldi cok sevinmistim ama oyundan anlamadığım için paso can veriyodum str wizz olunca 22 lv a kadar dayanabildi,spell atamiyordum manasizliktan zaten damage vurmuyordu :D

Warrior açtım birtane onuda aksi gibi can büyü karışık yaptım 30 a kadar arkadaşın babasinin kasmalariyla geldim ortaokuldaydim sanirim deliler gibi egleniyordum kapida pvp yapan o kadar fazla düşük level vardi ki. 4 sene falan 30 leveldan yukarisini görememe rağmen ufak olmanin ve oyunun o inanilmaz zamanların etkisiyle hiç sıkılmadan oynadim,birsürü carim vardı 22 level 25 level 27 level xbow,wizard dagger ne ararsan aciyordum 20 li levellarda tikanip kaliyordum :D

Sonra 2009 sonu sanirim biraktim oyunu,beni kasan arkadasin babasi,o arkadas falan hepimiz bıraktık. 2010 ortası 73 level bir xbow verdi bana ayni arkadaş onada baska bi cocuk vermiş birakiyormus oyunu. Tekrar döndüm sroya o zaman cap 90 di sanırım cok geçmeden 100 level geldi,xbow değil warrior oynamak istiyordum bu arada oyuna tekrar başlamak için babamın orda çalışan bir tanıdık vardı ondan yükleyip cd ye atıp vermesini istemiştim o zaman internet 1 mbps,1 gb bile 1 günde iniyor. O tanıdık yaşı 30 lardaydi oyunu bana indirirken merak edip oda oynamaya başlamış ve cok sürmeden oyunu cok sevip öğrendi. Tr seeveri malazgirtte başlamış oyuna bende xbow oynamak istemediğim için malazgirtte yeni bir hesap açtım warrior onla takılıyorum falan derken gaia serverinda 105 level warrior aldim ama çalındı. Malazgirte geri geldim bu tanıdık 100 levellari geçmiş bot almış,silk çekiyor vs baya çözmüş oyunu. 105 level warriorum gaiada ezilip duruyordu açıkçası pek keyif almamıştım o cardan çünkü itemsiz almıştım ve item dizemiyordum hersey cok pahaliydi oyunun civkinin çıkmasına ramak kaldığı zamanlardaydik. malazgirtte bi arkadasa daha söyledim beraber başladık bigun dersaneye gidicez arkadasin evindeyiz sroya girdik ben benim hesabı bu tanidigia vermiştim kassin diye,bir heyecanla girdik benim warrior olmuş 45 level. Nasil heyecanlandim anlatamam ilk defa kendi carim 30 level i geçmiş ben oyuna başlayali olmuş 5 sene :D Neyse hemen bi set dizdik thief olup gezinmeye başladım evil hunterlarin orda hani su ok atan adamlar kurtlar vs vardı. Bi baktım elinde 32 level sopa olan wizz geçiyor adam 40 41 level tahminim çünkü saldirabiliyordum. Direk öldürdüm aldim itemleri thief kentine döndüm başarıyla. 110 capta bile kervan çeken 20 30 level insan denk gelebiliyordu taa ki ben oyunu 2012 martta tamamen geri dönüşü olmadan bıraktım 6 senelik maceram son buldu oyun artik son surat çöküş donemine girmişti. 2014 te 30 tl ye 117 level çar aldım dh den sirf bi özlem geri dönüş ama baktım olacak gibi değil tamamen bitmis sro. Hesapta öyle kaldi ne sifre ne kullanici adi ne e mail hatırlıyorum.

Imla kurallarini katlettim,noktalamalari tam koyamadim okuyan olursa can cekisebilir ama bende icimi dökmek istedim ne oyundu be. Bu anlattiklarim yaşadıklarımın %1 i bile etmez resmen her çar bir hayatti.

45 level dediğim warrioru 89 level a kadar gelmişti üzerinde full sun set vardı 9 degree de estiriyordum fakat artık 9 degree adam bile kalmamıştı oyunda sadece kapıda 105 110 adamlar takiliyordu işte o zaman oyunu bıraktım.

dostum cok güzel anıların olmuş bizimle paylaştıgın için teşekkürler yalnız sen bayagı oynamıssın sw değişikliği char değişikliği felan, ama anlıyorum seni bizden de bkaç arkaşın oyle takıntıları vardı , 1 tane değilde adam açmış 5 6 tane char, seninde dediğin gibi en yükseği 25 level . aynn valla cok renkli günlerdi , crossbow dedinde aklıma geldi, okadar cok oynamıştık okadar cok karakter denemiştikki artık , sronun bi döneminde karma charlar olmaya başlamıştı , benim kendi yaptıgmı crossbow + one handed sword + two handed sword olmuştu :) ilk crossbowu takardık uzaktan uzaktan cok saglam crit vuran skilleri vardı cross bowunda . herneyse uzaktan crossbowla dürterdik en son yere yatırırdık sonra hemen one handedda sadece kalkan kullanırdın stun atan skili vardı boyle kalkanla tokatlıyodu öyle bşey yapıyodu sanırım neyse o bide warriorlerde flash vardı birden adamın yanına gitme böyle isimleride unuttum cok sacma şeyler söylüyorum siz anlayın artık neyse crossbowla yere yatırı yapardık kalkanı taktıgımız gibi o flashla birlikte stun atardık ardında seri bi şekilde two handedı takıp tabi ozmn 80 hesap vardı 80 lik skili vururduk cok şahane olurdu :)

• 12 yaşlarında başlamıştım oyuna tabii herkes gibi internet cafede oynardık oyunu, okuldan kaçıp internet cafeye gider 2,3 saat oynardık zaman böyle geçerken eve bilgisayar aldırdım zorla, sonra tüm gün unique bekledim Mercury'de TTKartal1 isimli çarımla çok popüler oldum benden daha üstün çarlar trace atardı, abi nerede çıkacak diye sorarlardı o kadar beklerdim ki artık nerede çıkacağını orada çıkmazsa nereye gideceğimi çok iyi bilirdim ve hayatımda en çok zevk aldığım dönemlerdi. Bu kadar oynadık tabii güzel anlarımız oldu olmadı değil ama artık uzağı çok net göremiyorum neden? Günde 12,13 saat bilgisayarın başında pineklediğim için. Dersleri boşladık, hayatımızın en güzel günlerini evde internet cafede geçirdik o günlerde sokakta oyun oynamak vardı, futbol oynamak vardı. Şuan dönsem o yıllara kesinlikle futbol oynayarak ders çalışarak geçirirdim. Ama şuan sokak kültürü kalmadı kimse sokakta oyun oynamaz oldu. Neyse geldik 22 yaşına 10 yıl oldu ama unutmam imkansız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nekadar sro oynıyarak cocouklugumuzu geçirdiyesek okadarda sokak kültürümüz vardı aynı zamanda , bnim fikrim bu tabi. şimdi öyle bşery yok 1996 doğum yılının üstünde olan gençler tamamıyla yeni dünya düzeninin bi parçası olmuşlar, bu kişilerin bizim yaşadığımız geçirdiğimiz cocukluk yılları gıbı yıllar geçirmeleri imaknsız
  • 2005 te başladım 2008 de bıraktım lan ben o oyunu ömür törpüsü gibi bir şeydi. Adamların sunucuları hala korede
  • Benim başladığımda oyunda 2-3 server vardı galiba, biz arkadaşlarla Xian'da başlamıştık. Jangan'ın içinde kayboluyorduk yarım saat potçuyu aradığımı bilirim :D En son teleport taşının orayı referans alıp ezberlemiştik yerlerini :D Oyuna beraber gireceğimiz zaman falan orda buluşurduk :)

Yalnız sanırım oyundan aşırı bir fizik beklentimiz vardı. Water Ghost'ların olduğu yere gidip suyun altına girince birden bire canımız gitmeye başlıyordu. Sudan çıkıyoruz yine gidiyor. Ulan düşün düşün bulamamıştık, diyorduk heralde nefes alamıyoz o yüzden ölüyoruz ulan ya hatırladıkça hala gülerim buna :D

Gel zaman git zaman bizim mahalleye bi adam taşındı. Adam dediysem 15-16 yaşlarında biriydi sanırım, kimseyle konuşmazdı, kafeye bir girer adam bütün çocuklar etrafında toplaşırdık hatta saatlerce o adamı beklerdik gelsin diye, nicki CaMBaZ'dı çok iyi hatırlıyorum, bizim mahallenin ilk ve tek 80 leveliydi :D Adam sadece internet kafede oynayarak 80 olmuştu o zamanlar vay anasını ya. Sonra birden bire kafeye gelmez oldu, unique keserken birine PK olmuş 60 levele düşmüş diyorlardı..

Europe geldikten sonra çok bozdu oyun çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GorunmezBKZ

Benim başladığımda oyunda 2-3 server vardı galiba, biz arkadaşlarla Xian'da başlamıştık. Jangan'ın içinde kayboluyorduk yarım saat potçuyu aradığımı bilirim :D En son teleport taşının orayı referans alıp ezberlemiştik yerlerini :D Oyuna beraber gireceğimiz zaman falan orda buluşurduk :)

Yalnız sanırım oyundan aşırı bir fizik beklentimiz vardı. Water Ghost'ların olduğu yere gidip suyun altına girince birden bire canımız gitmeye başlıyordu. Sudan çıkıyoruz yine gidiyor. Ulan düşün düşün bulamamıştık, diyorduk heralde nefes alamıyoz o yüzden ölüyoruz ulan ya hatırladıkça hala gülerim buna :D

Gel zaman git zaman bizim mahalleye bi adam taşındı. Adam dediysem 15-16 yaşlarında biriydi sanırım, kimseyle konuşmazdı, kafeye bir girer adam bütün çocuklar etrafında toplaşırdık hatta saatlerce o adamı beklerdik gelsin diye, nicki CaMBaZ'dı çok iyi hatırlıyorum, bizim mahallenin ilk ve tek 80 leveliydi :D Adam sadece internet kafede oynayarak 80 olmuştu o zamanlar vay anasını ya. Sonra birden bire kafeye gelmez oldu, unique keserken birine PK olmuş 60 levele düşmüş diyorlardı..

Europe geldikten sonra çok bozdu oyun çok.

hikayeye bayıldım dostum , inan cok acıklı :)

• xe17 kullanıcısına yanıt
    Gecen sene sro-r indirdigimde oyunda delay vardi server kaynakli düzeldi mi o sorun?

• Normal Silkroad oynuyorum. Bildiğim şu; Silkroad-R server'ları İngiltere'den Güney Kore'ye taşındı. Yani normal Silkroad'tan farkı yoktur diye düşünüyorum. Normal SRO'da son birkaç haftadır lag sorunu yok. Ancak ondan öncekini söylememi istersen, hazirandan beri oyun berbat haldeydi. Şu anda ise bug var. Server dolu olmamasına rağmen oyuna giremiyoruz. Her hafta yeni bir sürprizi (kötü anlamda) var Joymax'ın.

• cambaz str armor glavie olması lazım :D bu arada nerde oturuyosun sen
  • oki4627 O kullanıcısına yanıt
    Benim hatırladığım Fire Lightning Nuker'di :D Başka serverda glavie açmış olabilir bilmiyorum :D

Bursalıyım bu arada
  • heh bursa/yeşilyayla da oturmuyomuydu cambaz ordan hatırlıyom Makaron gecekusu008 debreli_tr vs vs daha var cafe team :D
    Haha aynen kardeşim Makaron bizim çardı arkadaşla :D Yani daha doğrusu arkadaş satın almıştı galiba beraber oynuyorduk 50 leveldi :D Makaroon gibi bişeydi bizimki, belki arkadaş çakmasını açıp kandırdı beni bilmiyorum :D
  • heh bak şimdi oldu bide cambaz __CaMBaZ__ böyle olaması lazım sende çagnet avcı cafedenmisin yıldırım beyazıt :D
    Yok yeşilyayla Akbanktan yukarı çıkarken bi internet cafe vardı oraya gidiyorduk ama o kafeye de uğraşımızdır heralde :D
  • biraz daha kurcalarsak akraba çıkabiliriz orası yukarıda kalıyor diye çıkmıyoduk ama atlantis cafe ye de az takılmamışımdır bak duygulandırdın şimdi internet cafeler evimiz gibiydi amk :D
  • bide alperrrr vardı ss onu da biliyomusun :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.