Şimdi Ara

çocuklu aile için dizel - limit 75000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    C4 Picasso 1.6 eHDi ETG6. Bebek koltuğunu da arka orta koltuğa takarsınız. Yanlarına insanlar da rahatça oturabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 29 Kasım 2013; 0:57:34 >
  • yeni grand c4 picasso etg6 veya peougeot 5008 on numara olur hem full + full özellikte hemde on numara genişlikte otomobiller ayrıca tip olarakda cok yakışıklılar, yeni zafira tourer 1.6 cdti yi de düşünebilirsiniz:)
  • Fiat 500L 1.6 Multijet Panoramic Edition--- 57.500 tl
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    zafira daha büyük geldi bana 149 cm di yanliş hatırlamıyorsam.

picasoların mnalzeme kalitesi çok kötü olmasa gerçekten fonksiyonel bir araç.adamlar üşenmemiş.2 tane dikiz aynası koymuş biri çocuları gözlemek için :) şemsiye falanda vardir sanirim.

yenisi gelsin onuda incelicem kısmetse bende düşünüyorum mpv .keşke biraz daha şık araçlar üretseler.
  • Focus al fazlasıyla işini görür
  • Tergener G.Punto ikimize yeten ve sirket icin kullandigimiz bi aracti ama cocuk olunca oncelikler degisti yani 75bine cikmakta sorun yok

*Astra Grand Tourer'i inceleyecegiim, 2.elde sıkinti olur mu e dusundurdu ilk asamada
    *Opel Zafira'yi da detayli inceleyememistik onu da listeye yaziyorum. Cam tavanlisi vardir umarim.
    *Picasso'yu fuarda incelemistik ve ciddi anlamda cok ferah oldugunu gormustuk. Fiyat olarak CMax.le kafa kafayaydi ama daha genis bir arabaydi.
    * Passat varianta gerek kalmadan sadece passat bile super ferah ve bagaji super genis bizimkinin 2katindan fazla:) dizel ve donanimli bir paket istersek 80binleri asiyor:s hala test surusune cikamadik
    *Citroen.e karsi bir onyargim var kirmadim gitti ama listeye yazdim sirayla teste cikip yil bitmeden almak istiyoruz.
    *CMax denemistik ve arabayi cidden cok begendik ama arkaya cocuk koltugunu koyunca torpidosu nedeniyle on koltukta oturmak neredeyse imkansizlasiyor. Cocuk koltugunu one cevirirsek sorun kalmiyor ama bir sure daha geriye donuk oturtmak istiyoruz. Butun plan koltugu deneyince bozuldu zaten, titanium X paketini almak icin hazirdik:s

Ozetle kafam cok karisik. Dediklerinizi not aldim. Yil bitmeden deneyip karar vermemiz lazim. 2.eli de onemli cunku hedefte ufaklik biraz daha buyuyunce Audi var fazla zarar etmememiz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Grand Picasso, 5008, Ford S-max'e bakın bir de 1.6 dizel motorlusunun fiyatı o dediğiniz aralıkta olması lazım...
    Ford C-Max'den geniş... Eğer MPV alınıyorsa bence 7 kişiliklere bakılmalı... Arada fazla fiyat farkı yok... Japonlarda pek üzerinde durmuyor 7 kişiliklerde... Toyotanın versosu var ama iç mekan rakiplere göre dar, mazda 5 de aynı şekilde, honda mpvsini getirmiyor... Hyundai Kia grupda pek takmıyor MPV grubu... 7 kişilik MPV VAG grubun yumuşak karnı... 7 kişilik bir tek Seat alhambra geliyor o da benzinli versiyon... vw, sharan'ı getirmiyor artık sanırım...

Neyse önerilerim:

Ford S-Max (seneye kasa değişecek yüksek ihtimal, konsept araç fuarlarda dolaşıyor)
    Citroen Grand Picasso (Kasa yeni değişti)
    peugeot 5008 (Makyaj yedi ama kasa eskidi, 1-2 sene içinde kasa değişme ihtimali var)
  • 7 koltuklu düşünmüyoruz arkadaşlar, 2 sıra koltuk yeterli bizxim için
    500L'ye baktık detaylı inceledik ama stili çok gözümü yoruyor
    arabanın içi gerçekten ferah bilhassa skywindow olunca daha bir keyifli oluyor ama yine de ısınamadık
    birazdan C-Max'i denemeye tekrar gideceğiz2. eli de düşünürsek en uygunu o gibi
    bebek koltuğunun sırtını yatırmadan dik pozisyonda tutarsak ön koltuğun durumu ne oluyor bir bakacağız
  • 7 koltuklu modeller daha geniş olduğu için öneriyoruz... Yoksa yedi kişilik aile olsak gider caravelle falan bakarız... 3. sıra koltuklar zaten bagaj içine gömülü geliyor... Bu araçlar fazla bagaj alanı da sağlıyor 5 kişilik modellere göre, genel olarak kasa boyut olarak genişlediği için 2. sıra koltuklarda diz mesafesi artıyor... Liste fiyatları da 3-5 bin TL arası oynuyor...

Ford C-Max'i inceledim... 2. sıraya 3 kişinin rahat oturması çok zor... Hele çocuk koltuğu falan konunca iyice daralır... Grand C-max var ona da bakın... S-Max mevcut, mondeo şasisi üzerine kurulu ferah bir araç...

Gene siz bilirsiniz tabi para sizin keyif sizin...
  • Bizim de ikinci çocuk yolda olduğu için bu tip bir araç bakıyorum bir süredir. Fakat C-max önerenleri anlayamıyorum aracın arka diz mesafesi benim hatchback aracımdan bile az. Tamam arkada bağımsız üç koltuk var ama hiç ferah değil. Benim baktığım araçlar içerisinde en genişi 5 kişilik olarak Picasso, 7 kişilik olarak ise S-max ve 5008'di (Özellikle S-max, çok beğendim aracı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever1907 -- 29 Kasım 2013; 12:26:05 >
  • Crv 1.6 dizel diyorum

• koltuk pozisyonları ve kombinasyonları bence en önemli seçenek olmalı.
    1-------ön yolcu koltuğu sırt kısmı katlanan araçları değerlendirin.
    bende de aynı sorun var.
    be abartıp, viano almayı kafama koydum.
    ama viano herkese hitap etmez.
    vianodan önce MPV lere bakıyordum.
    anne arka sağ taraftaki koltukta oturur, çocuğun yanında olur.
    ön yolcu koltuğunun sırtını katlarsın.
    anne ayaklarını öne uzatır.
    arkada çocuk ve anne için ferah bir alan kalır.
    fordların malesef ön yolcu koltukları katlanmıyor(c max a eminim, S max tan haberdar değilim.)
    fransızların güncellerinin hepsi katlanıyor.
    eski kasa picassolarda katlanmıyor.
    opeli bilmiyorum.
    scenic bence bu sınıfta lider(yani ilk çıkaran) ve tecrübeli.
    scenic yada grand scenic i deneyebilirsiniz.
    2-----arka yolcu koltuğunu sırtının geriye belli bir eğime kadar yatabilmesi büyük avantaj olurdu.
    bu C segment MPV lerede kısıtlı bir şekilde var.
    D segment MPV lerde emin değilim.
    vianoda çok fazla ve cezbedici.
    3------arka koltuk dizmesafesi
    seat alhambra, ford S max bunlar D segment mpv lerden, size büyük kaçmazsa değerlendirin.
    dizmesafesi C segmentlere göre çok daha iyi.
    C segment MPV lerde diz mesafesi kısıtlı olsada diğer özellikler açısından(boyut, yakıt..vs) çok kullanışlılar
    (scenıc ler, picassolar, 5008 ler, c maxlar, seat altea lar. opel zafira lar,)
    hafif ticariler daha ekonomik çözümler ama konfor ve güvenlikte MPV lerle yarışamazlar sanırım.
    ama zirve bence viano ambiente kısa kasa.
    para biriktirir-biriktirmez alacağım bir tane. :)

• Bayiye giderken bir arkadas cevirdi ille de benim jettyi deneyin diye
    Diz mesafesi ve bagaja dibimiz dustu bizim kertanin koltugu yatirsk bile onde yayla gibi alan kaliyor bagaj da cok iddiali.
    Passati detayli incelememistik ama onun ic trimi gordukten sonra jettada algilanan kalite farkediyor tabi yine de bagaj ve diz mesafesi isteyenlere mkul bir secenek olbilir...

• bence passat daha mantıklı. mpv'ler ikinci elde bazen çok değer kaybedebiliyor
  • "Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 77.200 TL"

tam sizin için bütçeye uygun, geniş, ve ikinci elde en az zarar edeceğiniz araç olabilir. bagaj zaten 550 lt herşeyi alır.
    Ayrıca "Arka Koltuğa Entegre Edilmiş 2 adet Çocuk Koltuğu 1.140 TL" gibi bir opsiyonda alabilirsiniz. araç daha az daralır, ergonomik olur.
  • Arkadaslar Forddayiz Cmax ile focus station arasinda kararsiz kaldik kullanan yorum yapabilecek olan var mi?
    Ikisinin de Titanium X paketi 62500tl
    Cmaxde skywindow var stationda arkada bagimsiz suspansiyon, temel farklari bu

Picasso ve 5008 icin esim olumsuz dusunuyor ic trimini sevemedi

Geriye farkli segmentte fakat fiyat araligimiza ve gonlumuze uygun olan Passat kaliyor ki Fordlara kiyasla arada 15000tl fark oluyor
    Tabi ki ayni segmentte degil ama karar veremedik iste:)

• çocuğunuz 1,5 yaşındaymış öne doğru oturmasında bir sıkıntı kalmamış görünüyor. sadece koltuğu değiştirip aynı aracı sürmeye devam etmek sizin için en ucuz çözüm olacaktır. benim 2 çocuğum var biri 11 aylık biri 3,5 yaşında ikiside öne dönük oturuyor ama araç dar geliyor ve arkaya üçüncü küşüyü oturtmak neredeyse imkansız. koltuklar isofix ise aralarındaki mesafe sizin için kriter olmalı bence arkası geniş olabilir ama isofix bağlantıları biribirne yakın ise pek farkı olmayacaktır. eğer ikinci çocuk düşünülüyor ve araçtanda sıkılınmışsa arkası 3 koltuklu c sınıfı mpv sizi uzun seneler idare ettircektir. scenic, picasso c-max, alhamra, mazda 5, 5008, zafira bu sınıf için ideal araçlar. 2. el kaygınız var ise scenic öne çıkacaktır. böyle bir durum söz konusu değilse seçeniz bence çok.
  • Savelor tesekkurler oneriler icin
    Biz bir sure daha geriye donuk devam edecegiz
    Otomotiv sektorunde bir cift olarak oldukca ikna olduk bu sekilde devam etmeye
    Koc + fuar indirimiyle beraber 2.elden ucuza geliyor araba :)
    Esim dogus otoya gidip passattaki dip fiyat icin gorusecek bakalim

• ikinci el önemli yazmışsınız, kaçırmışım arada... MPV direkt eleyin o halde, hatta C-max'i de... D sınıfı sedan araç lazım size, ford mondeo, vw passat gibi, passat için biraz beklemeniz gerekebilir... Türkiye gerçekleri...
  • Zeytinbey neden oyle dusundunuz? 2.el ilanlarinda Cmax daha ragbet goruyor diye makul gelmisti aslinda ama dediginiz gibi bir tereddut de yok degil hani...
    Passati da incelemis esim.. test surusune cikamamis ama araci genel olarak cok begenmis. Hic pazarlik yapmadiklarini ve bazin bir ustu olan versiyonun 77000oldugunu soyluyor.

hizini alamamis qashqai de incelemis hatta. Qashqai.de cok fazla trim hatasi var diyor. Meslegi geregi de gozune normalden fazla carpmis olabilir:)

Sonucta az bir para vermiyoruz ve senelerce kullanmak yerine birkac sene icinde tekrar degistirme niyetimiz olabilir. O nedenle e.elde cok kaybetmek istemiyorum... Her zamanki gibi oneriler super herkese tesekkur ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.