Şimdi Ara

Çocuklarımıza kitap lazım... Bir kitap da senden olsun istemez misin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenserbetci -- 28 Temmuz 2026; 2:42:33 >

• İlginize teşekkürler...
  • Evet an itibariyle ilk dönüşü aldık, telefonda ismini yanlış anlamadım umarım Muğla'dan Habil Bey bize bir koli gönderdiğini belirtti. Heyecanla bekliyoruz. Umarım bu çok daha büyük bir yardım dalgasının başlangıcı olur... İlgilenen, ilgilenmeyen herkese teşekkürler...

Güven ŞERBETÇİ

Edit:Şimdi hatirladim atmaya kiyamadigim cocukluk kitaplarim duruyo benim hala onlara bi bakiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukolde -- 24 Eylül 2014; 18:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenserbetci

Çok teşekkürler...

Hocam gözüm gibi baktığım favori çocukluk kitaplarımdan oluşan bir koli hazırladım.Yakın zamanda sizle iletişime geçip göndermeyi planlıyorum

"Ben kimseden para istemiyorum." Kullanılmayan bir köşede duran kitapları çocuklarım için istiyorum. Ben 8 yıllık öğretmen olarak ek ders olmazsa 2100 tl maaş alıyorum. Ek dersle beraber bu rakam artar ki o ek dersi de yola ve yemeğe veriyorum. Beni tanımıyorsun, hakkımda da kötü düşünme hakkın var saygı duyuyorum. Ancak bu şekilde madem bu kadar heveslisin sen ver cebinden demek ağır bir cümle. Bu kadar kolay değil işler ve sen benim cebimden şimdiye kadar harcadığım parayı, sınıfıma aldığım projeksiyon cihazını, bilgisayarı, ailelerinin bile ödemediği sınav paralarını ödediğim çocukları bilmediğin için böyle atıp tutabiliyorsun, bunun dışında sen öğretmenlerin yattığını düşünen gruptansın büyük ihtimalle ve yine büyük ihtimalle kötü öğretmenlerin olmuş. Senin adına büyük talihsizlik, üzgünüm.

Ben daha önce de MEB'den hiç izin almadan okullarıma kitap, gitar vb. malzeme edindim. Bu konuda da hiçbir zaman başım ağrımadı. He sen 147'yi arayıp beni şikayet edebilirsin, hatta dilekçe yazabilirsin. Sen yazamazsan ben senin yerine yazar sana gönderirim sen sadece imzalarsın. Şikayet için bilgilerim:
    İsmim: Güven Şerbetçi
    Görev yerim ve görevim: Eskişehir Mahmudiye Şehit Nadir Şimşek Ortaokulu, Türkçe Öğretmeni.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenserbetci -- 24 Eylül 2014; 20:35:53 >

• guvenserbetci G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sizin verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu öğrendim.Babam da öğretmen ve nasıl para kazandıklarını biliyorum.Sizin maaşınız gerçekten çok düşük.Ek Ders vermiyorlar zaten Müdür veya Müdür yardımcısı olmazsanız tam ekders almanız çok zor.

Gerekli bilgileri babama verdim.Kullanmadığı çocuk kitapları varsa muhtemelen bir kaç koli gönderebilirim.

Orijinalden alıntı: lukolde

quote:

Çok teşekkürler...

Hocam gözüm gibi baktığım favori çocukluk kitaplarımdan oluşan bir koli hazırladım.Yakın zamanda sizle iletişime geçip göndermeyi planlıyorum

Bunlar ne harika haberler, bugün gitgide daha güzel bir gün oluyor, çok ama çok teşekkür ederiz. Sabırsızlıkla aramanızı bekliyorum. Saygılar...

Orijinalden alıntı: White Aura

Merhaba,
    Sizin verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu öğrendim.Babam da öğretmen ve nasıl para kazandıklarını biliyorum.Sizin maaşınız gerçekten çok düşük.Ek Ders vermiyorlar zaten Müdür veya Müdür yardımcısı olmazsanız tam ekders almanız çok zor.

Gerekli bilgileri babama verdim.Kullanmadığı çocuk kitapları varsa muhtemelen bir kaç koli gönderebilirim.

Anlayışın için teşekkür ederim. Saygılarımla...

Merhaba,

Her yardım konusunu baltalamak zorunda mısın?
    Dikkatimi çekti de
    Bırakta ihtiyaç sahibi olan çocuklara kitap gönderilsin

Sen beni Baltalı İlah olarak mı görüyorsun ? Hangi Yardım Konusunu Baltalamışım ?

Galiba 1 yada 2 tanesini görmüştüm
    Gerçekten yardımcı olacak insanları caydırıcı bir hareket bu, adam zaten elinden geldiğince yardımcı olmuş sen cebinden çıkar ver diyorsun, hem öğretmen maaşı da çok aham saham bir miktar da değil

Orijinalden alıntı: I AM A LEGEND

quote:

Merhaba,

Dikkatimi çekti de

Sevgili Legend,

Ben bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Zannımca White Aura daha önce bu yardım kampanyalarının kötü niyetli kişilerce yürütüldüğüne tanık olmuş. Bu yüzden böyle bir tepki verdi. Zaten benim yaptığım açıklamadan sonra o da bize yardımcı olmaya çalışacağını belirtti. Herkesin yaşanmışlıkları ve buna bağlı önyargıları var, sen ve ben de dahil hepimizin. Dolayısıyla bu tarz tepkileri yargılamamak gerekir. Burada ortaya çıkacak tek tartışmanın "çocuklara nasıl daha fazla yardımcı olabiliriz" konulu olmasını rica ediyorum. Teşekkür ederim, saygılarımla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I AM A LEGEND

quote:

Merhaba,

Dikkatimi çekti de

Sevgili Legend,

Ben bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Zannımca White Aura daha önce bu yardım kampanyalarının kötü niyetli kişilerce yürütüldüğüne tanık olmuş. Bu yüzden böyle bir tepki verdi. Zaten benim yaptığım açıklamadan sonra o da bize yardımcı olmaya çalışacağını belirtti. Herkesin yaşanmışlıkları ve buna bağlı önyargıları var, sen ve ben de dahil hepimizin. Dolayısıyla bu tarz tepkileri yargılamamak gerekir. Burada ortaya çıkacak tek tartışmanın "çocuklara nasıl daha fazla yardımcı olabiliriz" konulu olmasını rica ediyorum. Teşekkür ederim, saygılarımla...

Hocam inşallah öğrencilerinize gerekli kitapları bulursunuz, okumak türkiye şartlarında gerçekten zor,ve umuyorum ki forumdan yardımcı olan arkadaşlar çıkacaktır, bende keşke olsaydı da gönderseyidim
    Kolay gelsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Fakiriz biz kitap yollamak isterim ama yollayamam.

Senin bu samimi tavrın yeter... Zahmet edip cevap yazdığın için çok teşekkürler...

Orijinalden alıntı: Vercutel

Yollardımda size yollayacağıma bizim kütüphaneye veya belediyeye versem daha iyi olur hatta onların yerine ikinci el kitapcıya tanesi 3 liradan satsam 300-400 lira para eder

Sevgili Vercutel,

Gerçekten ihtiyacı olan birileri olduğu sürece biz ya da bir başkası hiç fark etmez. Ve eğer o 300-400'e ihtiyacın varsa tabii ki sahaflara da gidebilirsin. İnsan tercihlerinin toplamıdır, tercihlerinizden mutlu olmanız dileklerimle. Saygılar...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.