böle bi çocuğum olcak; hem onu, hem de onu doğuran anneyi (karımı yani) mutluluktan mutluluğa uçururum... bi japonla evlenmek şart oldu....
2 ile 3 yaş arası severim yürüyo oluyolar ve agızlarından tek tük kelimeler cıkıyo,yüz hatları da oturuyor cok şirin oluyorlar o zaman işte
quote:Orjinalden alıntı: Nuri Alço 16-18 yaş arası kız çocukları haklısın bende o yaşta severim eklensin lütfen
quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: Nuri Alço 16-18 yaş arası kız çocukları haklısın bende o yaşta severim eklensin lütfen
quote:Orjinalden alıntı: d09ukan quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: Nuri Alço 16-18 yaş arası kız çocukları haklısın bende o yaşta severim eklensin lütfen espriden anlamıyorsan birşey demiyorum onu geçtimde bari 8yaş ve üzeri koysaydın
quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: d09ukan quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: Nuri Alço 16-18 yaş arası kız çocukları haklısın bende o yaşta severim eklensin lütfen espriden anlamıyorsan birşey demiyorum onu geçtimde bari 8yaş ve üzeri koysaydın Sübyancı gibi olur o zamanda olmaz
quote:Orjinalden alıntı: Nuri Alço quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: d09ukan quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: Nuri Alço 16-18 yaş arası kız çocukları haklısın bende o yaşta severim eklensin lütfen espriden anlamıyorsan birşey demiyorum onu geçtimde bari 8yaş ve üzeri koysaydın Sübyancı gibi olur o zamanda olmaz tmm yazmıycam artık şaka yapıyorum ben kenarda takılırım siz bana bakmayın