Şimdi Ara

Çocuklar için zombi oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zombi oyunları günümüzde çok moda olduğu için küçük çocuklarda bu tür oyunlara ilgi duymaya başladı. Ancak bu tür oyunlar büyüklere göre düzenlendiği için bir çok aile çocuklarının bu tür oyunlar oynamasını istemiyor. Zombili Yol oyunu sayesinde ailelerin bu korkusu yok oluyor. Bu oyunda aracınızla zombileri vuruyorsunuz fakat etrafa hiçbir şekilde kan gibi çocukların psikolojisine zararlı maddeler yerine altınlar yere dökülüyor. Bu oyun sayesinde hem çocukların sıkılmayıp büyükler gibi zombi oyunları oynamasını sağlayacaksınız hem de ailelerin çocuklarının görmesini istemediği maddeleri görmesini engellemiş olacaksınız .

• Kardeş bu forumun coğu çocuklarla dolu RE 6 falan oynuyorlar ön sipariş ediyorlar (Korkunç bir oyun değil ama ) benim gıcığıma gelen ise küçük çocukların aileleri ne oyun olduğunu umursamadan alıyorlar.Hatta çocuğun ne yapacağımı bilmeden kredi kartını veriyorlar.Biz para biriktirelim ailemiz 100 tlye bir oyun alınırmı gelecekte işe yarar diyorlar . Tamam küçükler oynayamaz diye bişey yok ama Youtubeda kendini rezil etmesinler ya. Wolfteam falan oynayıp koyuyorlar o anda küfür etmekten başka bişey düşünmüyorum . Anladın sen. Oda güzel ama steaminda 200-300 oyun bulunan CE alan 10 yaşında çocuklar görüyorum

• Çocuk Ve zombi oyunu kelimelerini görünce.

Aklıma Plants VS Zombies Geldi. Bence Fazla Korkutmaz Çocukları hatta eğlenceli bir oyun..
  • ben pc oyunlarının çocukların psikolojisini etkileyebileceğini düşünmüyorum ben 4 yaşımda kanlı parçalanmanlı oyunlar oynardım hayatım boyunca hiçbir pskolojik problem yaşamadım. Hatta hayatımda girdiğim tekme tokat kavga sayısı bile bir elin parmaklarını geçmez.
  • ha ama şu anki çocuklar metin 2 wolf team pb gibi dandik 100 100 türkçe oyunlar oynuyor bu onları ne yabancı dil anlamında geliştiriyor ne de herhangi bir oyun genel kültürüne ulaşamıyor bak ben buna karşıyım.
  • Ben 8-9 yaşındayken testereden tut doom fear gibi oyunlar oynuyorum hemde insanların değişik şekilde ölümlerini görünce hoşuma gidiyordu(benim psikoloji çoktan gitmiş )bu aileler ne düşünüyor acaba kan görmücek mi bu çocuk asıl çocuklardan spiderman gibi oyunlardan uzak tutulması gerek hatta başımdan geçen bir söylentiyi anlatıyım şu anda 15 yaşındayım ve annem benim 7-8 yaşındayken (jetix'in kabloluda olduğu zamanlaraz izlemezdim)spidermanden dolayı apartmandan atlıyan çocuk vakası çok artmış ve bende o zamanlar evin içinde sürekli ordan oraya atlarmışım 7-8 yaşında olmama rağmen hatırlamıyorum bana birşey olucak diye annem çok korkmuş hatta ablam benim o yaşlarda uçamadığım için ağladığımı söylüyorlar bu ağlama konusuyla ilgili soruşturma hala sürüyor kanıt yok ama çocukluk işte işin özü kan iyidir iyi bir kere kurban bayramında kan içmek istediğimi hatırlıyorum bu gerçekten tuhaf işte

• furkap o nasıl b psikolaji abi atlamalar zıplamalar uçamıyo diye ağlamalar kan içmek istemeler (VAMPİRMİ NE VAMPİRİ VAMPİR NE ARALA FORUMDA) allah yardımcın olsun diyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zombie rock diye bir oyun vardı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Kardeş bu forumun coğu çocuklarla dolu RE 6 falan oynuyorlar ön sipariş ediyorlar (Korkunç bir oyun değil ama ) benim gıcığıma gelen ise küçük çocukların aileleri ne oyun olduğunu umursamadan alıyorlar.Hatta çocuğun ne yapacağımı bilmeden kredi kartını veriyorlar.Biz para biriktirelim ailemiz 100 tlye bir oyun alınırmı gelecekte işe yarar diyorlar . Tamam küçükler oynayamaz diye bişey yok ama Youtubeda kendini rezil etmesinler ya. Wolfteam falan oynayıp koyuyorlar o anda küfür etmekten başka bişey düşünmüyorum . Anladın sen. Oda güzel ama steaminda 200-300 oyun bulunan CE alan 10 yaşında çocuklar görüyorum

Sana katılmıyorum Neden küçük kardeşlerimiz CE ,LE gibi özel sürümlerden faydalanamasın ? Ayrıca Wolfteam olayında biraz da olsun yanılma payın var ben çok gördüm Wolfteam'de başlayıp Half-Life'a geçen kısacası bir basamak gibi birşey benim açımda Wolfteam orda öğreniyorlar oyun ne. Düşün biraz

• Benim onlara sözüm yok Wolfteame bağlanıp facede 90/5 bilmem kaç yapıp 1 günlük silahlara para vermeleri
  • left 4 dead
  • wolfteam den hl ye ne demeye geçsin avatarımdan allayabileeceğiniz gibi koyu bi hl fanıyım ve benim ilk oynadığım fps hl dır.
  • Bende HL çok severim benimm ilk fpsim counterdır ablam öğretmiştir (Ablam çok pis counter oynar :D) Yaptığımı hatırladıklarım kuzenimin yanağını ısırmıştım ablamın kafasına kaşık atmıştım 1 santim laysa gözüne geliyodu :D *HEADSHOT*
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmakayse

Arkadaşlar zombi oyunları günümüzde çok moda olduğu için küçük çocuklarda bu tür oyunlara ilgi duymaya başladı. Ancak bu tür oyunlar büyüklere göre düzenlendiği için bir çok aile çocuklarının bu tür oyunlar oynamasını istemiyor. Zombili Yol oyunu sayesinde ailelerin bu korkusu yok oluyor. Bu oyunda aracınızla zombileri vuruyorsunuz fakat etrafa hiçbir şekilde kan gibi çocukların psikolojisine zararlı maddeler yerine altınlar yere dökülüyor. Bu oyun sayesinde hem çocukların sıkılmayıp büyükler gibi zombi oyunları oynamasını sağlayacaksınız hem de ailelerin çocuklarının görmesini istemediği maddeleri görmesini engellemiş olacaksınız .

Çocuktan kastınız 12-13 küsür yaş ise Dead Island - L4D Serisi -Resident Evil serisi gibi ün salmış korku oyunları var tabii.Ama 7-8 yaş grubu için zombi oyunu oynamak pek akıl işi değil.Onun yerine Minecraft - Terraria gibi oyunlar oynarsa , çok daha fazla zevk alacağından eminim.Mesela benim 6 yaşında bir kuzenim var.Bir gün Minecraft oynuyordum , oynadığımı gördü ve yanıma oturup beni izlemeye başladı.Sonra oynamak istediğini söyledi.Ne zamandır bize gelseler hep o oyunu oynamak ister.Küçük çocuklarda bile bağımlılık yapabilen , ama kesinlikle çok yararlı bire oyun bence Minecraft.Hem onda da zombiler var , korkunç da değil.Şaka bir yana , maalesef zombi oyunu pek yok çocuklar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manny4BJK

Çocuk Ve zombi oyunu kelimelerini görünce.

Aklıma Plants VS Zombies Geldi. Bence Fazla Korkutmaz Çocukları hatta eğlenceli bir oyun..

Başta yok artık çocukların ne işi olur zombiyle falan dedim ama bu oyun benim de aklıma geldi. İdeal bir seçim olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.