Şimdi Ara

çocuklar için akıllı saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, eşimin okulunda öğrencileri teşvik amacıyla 10 öğrenciye saat hediye etmek istiyorum. Özellikle akıllı saat düşünüyorum. hem uygun fiyatlı hem de hediye etmeye değer ürün tavsiyelerinizi rica ediyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • nazik cevaplarınızı bekliyorum...
  • bütçeniz nedir hocam? 27 liradan 179 liraya seçenek mümkün. örneğin teknosa preo pwatch2 mağazalarında 27 lira, n1 g5 akıllı saat 149, n1 g6 ise 179 lira fiyatlara sahip. bunların dışında değişik fiyatlarda ortalama ürünler de mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 9 Mayıs 2017; 21:50:56 >
  • adet başı 40 tl olabilir aslında. 10 adet olacağı için 160 tl/adet yüksek maliyetli olur ve bütcemi zorlar. 5-6 sınıf ögrencilerine hitap edecek saglam bir urun ne olabilir. akıllı saatleri hiç kullanmadım bu arada.
  • orion98 kullanıcısına yanıt
    o halde çevrenizdeki teknosalara bir bakın. 27 lira sizin için uygun. 5 ve 6. sınıflar için de. ya da biraz daha alengirli bir model olan m26 smart watch modeline yönelin. internet üzerinde tanıtım videoları ve farklı satış kanalları mevcut. bir örnek vermem gerekirse:
    http://www.tumsarf.com/m26-smart-watch-akilli-saat.html?gclid=CjwKEAjw9MrIBRCr2LPek5-h8U0SJAD3jfhtTQvfone_mzCbcBk84LQj3X26LjlYikLK-p7-iNYnVhoC9lzw_wcB
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Model çok güzel. 27 tl olsa fiyat da çok güzel olacaktı ama ben fiyatı 47 tl olarak görüyorum.. acaba indirime girmesini beklesem?
  • orion98 kullanıcısına yanıt
    Ucuz fiyatlı akıllı saatlerin telefondaki bildirimleri göstermek ve diğer belli başlı fonksiyonları hariç çok özelliği yoktur. Hani bir telefona ihtiyaç duymaları ve ilkokul ya da orta okul gibi ailesinin telefon vermediği çocuklar olursa saatten pek bir zevk alamayabilirler ya da bir işlerine yaramayabilir hani.
    Arkadaşların önerilerini inceleyin tabi de bu durumu da düşünüp alternatif de düşünün derim.
  • orion98 kullanıcısına yanıt
    Teknosa outletlere bakın hocam. Dün antalya deepo mağazasında üç rengi vardı camekanda ve 27 liraydı. Fiziksel ve sanal mağazalar farklı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben beğendim valla. aslında çok işlerinde olmasa bile bu çocuklara teknolojiyle bağ kurmaları için fırsat olacaktır. zengin çocukları buna fazlasıyla maruz kalıyorlar ama bu çocukların böyle fırsatları yok.. tüm yardımlar için teşekkür ederim...
  • Merhaba, konuya dahil olmuş olacağım ama Benim 4,5 yaşındaki oğlum Gear S2 me baya baya salça oldu. kolundan alamıyorum. Alır almaz Tissot arayüzü ayarlıyor.

    Bildirim vs. önemli değil, arayüzleri analog ve rakamlı yapabileceğim düzgün birşeyler varmı önerebileceğiniz.
  • fusion35 kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki konuyu inceleyin bir hocam. aynı saatin G5 modeli de mevcut ve yeni yeni temalar eklenebiliyor arayüz olarak.
    https://forum.donanimhaber.com/no-1-g6-smart-watch-akilli-saat-incelemesi--122625880#126053155
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.