Şimdi Ara

Çocukken geçirdiğiniz en büyük yaralanmalar ve sakatlanmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperAkif -- 10 Haziran 2018; 0:52:52 >

• Bisikletle takla atmiştim her yerim yara içinde olmuştu.Birde Jackie Chan filimde tekme atiyordu bende atimdi ayağim şismişti 1 hafta ayakabi olmuyordu:(Birde 4-5 yasindeyken jöle yemişim.Birde yine 4-5 yaşindayken fasulye tenceresine ayğimi sokmuşum baya geçti ama halen bir kismi yanik gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 14 Temmuz 2014; 22:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim mahallede kürt bir çocuk vardı.Adı sadullah diye hergün kavga ederdik.Tam bir kürttü pisliğin tekiydi 6-7 kere kafamı yardı.Kaç kere dikiş atıldı bilmiyorum.Babamla defalarca kapısına gittik.Çocuğu babasına şikayet etmeye.Babasının söylediği laf.Benimm çocugim vallah böyle bişey yapmamıştır.İt sürüsü gibi birşeyde yapamıyorsun
  • 1.sınıfta sınıfa girerken arkadaş kapıyı hızlı şekilde kapattı ve burnuma kapı kolunun sivri kısmı geldi 6-7 dikiş atıldı hala izi durur
  • bisikletten dusup bi yere kafa attim kasim patlamisti baya yarildi yani 10 yildan fazla sure gecti halada izi var

• Oyun parklarinda ustten tutunup sallanarak ilerlenen demir şey varya işte onun ortasindayken elim kaydi dustum kafamin arkasi aletin demir bacagina girmis yarılmış çocuklar çığlık atıp kaçmıştı saçı kısa kesince görünüyor izi

• 1 kere oldu onun da izi hala duruyor kolumda ip atlarken bisikletle üstünden geçti ben de iple birlikle sürüklendim.yeni evlendi çocuğu olsun ben de ona bişeyler yapicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok var hangi birini yazayım
  • Kopekten kacarken traktore kafa attim hala izi duruyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek yaralanmamışım aslında. Dedemin Chevrolet i vardı, bilenler vardır bu eski modellerinden baya sağlam bir şeydi, onun kapısına parmağımı sıkıştırmıştım, en kötüsü oydu heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba çarptı kanka daha ne olsun
  • onu nasıl başardın ya :D
  • çok büyük sayılmaz da aklıma geldi yazayım dedim

küçükken beyaz çorap üzerine sandalet giymişim oturuyorum öyle.sonra ayağa kalktım çöpte siyah bir poşet ( içinde kırık bira şişesi parçaları varmış) geçirdim tekmeyi .Başparmağım tam da kırık şişenin ucuna gelmiş.Ayağıma bi baktım beyaz çorap olmuş kırmızı çok korkmuştum
  • Dolabin üstünden bisey aliyodum sandalyeden düştüm sandalye dedigim 30 cm bisey tabi biraz kiloluydum kolum kirildi

• 2 kere araba çarpmıştı.Bide merdivenlerden yuvarlanmıştım kalktığımda kemiklerim sızlıyordu.Bide bebekken babamın elinden düşmüşüm kafama dikiş atmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryC. -- 14 Temmuz 2014; 22:32:26 >
  • 5 kere araba çarptı. Alnımda iz vardı şuan pek görünmüyor ama saçımın arasında bir iz daha var eğer 3'e felan vurdurursam çok net belli oluyor.
  • Küçüktüm. Anneannemgilden babaannemgile gidecektim. Kimse beni götürmedi. Çok sinirlendim. Köy yerindeydik. Her yerde köpek olurdu. "Hızlı koşarsam hem görülme olasılığım azalır, hem daha çabuk varmış olurum" düşüncesiyle yokuş aşağı yardırmaya başladım. Yerler "mıcır" denilen beyaz taşlarla kaplıydı. Biraz tombuldum. Çok hızlanmışım. Bacaklarım yetmedi. Yuvarlandım mı yere mi çakıldım tam hatırlamıyorum. Bir anda ağlamaya başladım ve ters istikamete koştum. Anneannemgile vardığımda dizimde parmak kadar yara olduğunu gördüm. Dayım gelip "Lan bu dikişsiz olmaz" falan demişti. Ölecem sandım. Ama gene de dikiş attırmadım. Ağlaya ağlaya TV seyrettim..
  • Bisikletin direksiyonuna bi torba asmış bi yere gidiyodum torba ön tekerleğe dolandı çok hızlıydım bide yokuş aşağı, iki takla attım yere sırtüstü düştüm hala o anı yeni yaşamış gibi hatırlıyorum sokak pek işlek değildi kafamın arkasını vurunca 10 saniye kadar falan hareket edemedim ilerde bi kaç genç motorsikletli gördüler beni öyle yerde hareketsiz yatarken uzaktan korkarak baktılar bende hiç hareket olmayınca öldüm sandılar herhalde çektiler gittiler bende biraz aradan sonra kalkıp bisikleti sürükleyerek eve gitti kafam şişmişti dizimde de kocaman yara açılmış o motorlular kimlerdi bilmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compterist -- 14 Temmuz 2014; 22:53:36 >
  • Çocuğun biri bizim mahalleye gelip takılıyodu 2 yaş büyüktü. Sonra bana tokat attı hakaret etti. Bir de tekma attı ayağım kırılıyordu nerdeyse.

SONRA 4 KUZEN + AĞABEY 'imle yanıma da onların arkadaşlarından alarak yaklaşık 8 kişi dövdük çocuğu. HEP BEN TEKMELEMİŞTİM ÇOK İYİYDİ

Bana abi bile dediydi hala gülerim
  • Ayakkabı bağcılık pedala dolanmisti. Yine aynı bisikletle kaldırıma çıkayım derken kaldırım yüksekmis, tekerleği üstüne çıkaramayinca gidon çükume girdi. Yandaki ablalar dalga geçti. Yine aynı bisikletle ilkokul 1 de kıza artistlik yapayım derken yere yapısmistim. Rahmetli dedem almıştı bisikleti. Mekanı cennet olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.