Şimdi Ara

ÇOCUKKEN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ SALAKLIKLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela ben Allah'ı havada bağdaş kurmuş uçan sakallı bir dede zannederdim... Allah diyince aklımda o canlanırdı

• Bakkala gidiyordum bi gün.. kötü tipli bir adam duruyordu hava soğuk adam ellerini ovuşturup avucuna üflüyordu.. beni yiyecek yemeden önce yaptığı "ohhh nefis olmuş yemek" hareketi zannettim... Koşarak ağlayarak ve bağırarak kaçtım geri apartmanın kapısının camını kırdım... Adam da şaşırdı kapıcı falan geldi annem indi hemen anneme söyledim... annem yok oğlum dedi...

İlkokula başladığım ilk günlerde de öğretmen bizi kesip yiyecek zannediyordum.. Kadın ya öğretmen bide neden öle zannettiysem...

Bende bu yenme takıntısı baya vardı küçüken
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

mesela ben Allah'ı havada bağdaş kurmuş uçan sakallı bir dede zannederdim... Allah diyince aklımda o canlanırdı

way salak

la aklima salakliklarim gelmiyo, yani su anda buda bi salakliktir bence

• cinselliğin ne olduğunu bilmezdim... insanlar evlenince hemen çocukları oluyor zannederderim...
  • bizim de hoca bi çocuğun bi davranışını anlatmıştı

afrikadaki açları gösteriyomuş televizyon annesi de işte bunlar açlıktan ölüyo falan demiş baya üzülmüş çocuk sonra annesi mutfağa gidince elindeki ekmeğin kırıntılarını televizyonun arkasındaki deliklerden içeri atmış onlar da yesin diye

görünüş olarak salaklık olsa da güzel bi davranış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

cinselliğin ne olduğunu bilmezdim... insanlar evlenince hemen çocukları oluyor zannederderim...

bende cinselliği ilk öğrendiğimde dumur olmuştum resmen.. küçüktüm daha benden 4 yaş büyük arkadaş vardı o bile küçüktü o öğrenip bana anlatmıştı aklım almamıştı bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

bizim de hoca bi çocuğun bi davranışını anlatmıştı

afrikadaki açları gösteriyomuş televizyon annesi de işte bunlar açlıktan ölüyo falan demiş baya üzülmüş çocuk sonra annesi mutfağa gidince elindeki ekmeğin kırıntılarını televizyonun arkasındaki deliklerden içeri atmış onlar da yesin diye

Bunu biliyorum ama bence bu salakça değil masumane bi şey
    Keşke herkes o çocuk kadar duyarlı olsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: edo

quote:

Keşke herkes o çocuk kadar duyarlı olsa...

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: edo

quote:

öyle de denebilir

• dünyanın yüzeyin de degilde içinde yaşadıgımızı düşünüyordum.
  • gil ile konusanların durumu kotu zanederdim
    maddi bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted1905 -- 27 Aralık 2005 11:43:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanted1905

gil ile konusanların durumu kotu zanederdim
    maddi bakımdan

ben bu gil in ne anlama geldiini üniversite 1.sınıfta öğrendim
  • bıyığı olmayanlar sigara içemez sanırdım... :D
  • küçükken hep küçük kalacagımı sanırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

cinselliğin ne olduğunu bilmezdim... insanlar evlenince hemen çocukları oluyor zannederderim...

yukardakine ithafen küçükken filmlerede hep goruyoz ya opusme sahnesini
    opusunce cocuk oluyor sanirdim opusup duruyolar sonra bakmissin cocuk oyuzden korkardim opusmekten kucukken korkmasaydim cocugum olacak diye onume gelen her kizi opmustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigblack_tr

quote:

Orjinalden alıntı: wanted1905

gil ile konusanların durumu kotu zanederdim
    maddi bakımdan

ben bu gil in ne anlama geldiini üniversite 1.sınıfta öğrendim

BU GİL NE YA?

• 4-5 yaşlarındayken polikliniğe kan aldırmaya götürmüşlerdi.
    orda gördüğüm göbekli bir adamı kastederek, yanımdakine bu hamile mi diye sormuştum.
  • 4-5 yaşlarındayım.. kışın benim gibi salak bir arkadaşla kağıda sahip olmak istediklerimizi yazar (örn. uzaktan kumandalı araba, bisiklet, spor ayakkabı vs.) sonra bu kağıdı uçak yapar. camdan yollardık.. neden kış ayını seçmişiz bilmiyorum ama büyük bir sabırla hediyelerin adresimize gelmesini beklerdik
  • bende küçükken oyuncaklarımın canlanıcağını sanırdım.çok korkardım.bu yüzden gece uyuyamazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exantrick

4-5 yaşlarındayım.. kışın benim gibi salak bir arkadaşla kağıda sahip olmak istediklerimizi yazar (örn. uzaktan kumandalı araba, bisiklet, spor ayakkabı vs.) sonra bu kağıdı uçak yapar. camdan yollardık.. neden kış ayını seçmişiz bilmiyorum ama büyük bir sabırla hediyelerin adresimize gelmesini beklerdik

4-5 yaşında yazı yazmayı nerden bilicen yaff

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.