Şimdi Ara

cocuk oto koltugu Kalktı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2010 yılında zorunlu olan cocuk koltugu kalkmış diye duydum,artık istege bağlıymış ve cezası yokmuş,bu konu hakkında kesin bilgisi olan varmı?? benim arkadaş beni mi yemiş yoksa ??

• Bence yemiş. Ama yasal olarak zorunlu olmasa bile can güvenliği açısından çok önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasal diye kullanıyorsak o işte bir terslik var zaten..kızım 6 yaşında ve ilk günden beri hep koltukta seyahat eder..
  • polis yakalayıp önceden ceza yazıyordu şimdi aynı şekilde devam ediyormu etmiyormu onu merak ediyorum.
  • almanyadan kuzen geliyor adam arka koltugu oturunca bile hemen kemeri takıyor, nasil bir aliskanlik olmussa artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

almanyadan kuzen geliyor adam arka koltugu oturunca bile hemen kemeri takıyor, nasil bir aliskanlik olmussa artik.

Medeniyet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kişi sırf cezası var diye koltuk kullanılıyorsa önce bir kendine bakmalı zaten. Bi koltuk parasını çocuğunun güvenliğinden fazla görüyorsa o kişi utanmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kemer aliskanlik degil zorundalik olmali .Sonucda sus esyasi degil.
    Oto cocuk koltugu da ayni sekilde sus esyasi degil kaza aninda yine sizin evladinizi caninizi kurtarmak icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bir kişi sırf cezası var diye koltuk kullanılıyorsa önce bir kendine bakmalı zaten. Bi koltuk parasını çocuğunun güvenliğinden fazla görüyorsa o kişi utanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bir kişi sırf cezası var diye koltuk kullanılıyorsa önce bir kendine bakmalı zaten. Bi koltuk parasını çocuğunun güvenliğinden fazla görüyorsa o kişi utanmalı.

Bir tanıdığımız bayan, hiç ihmal etmezdi çocuğunun koltuğunu kemerini, 2-3 hafta önce annesine gidecekken nasıl olsa yakın diye takmıyor çocuğun kemerini, hayatında ilk defa, kaza yapıyor, çocuk camdan fırladı ve öldü.

Olayı öğrendiğimden beri markete giderken bile takıyorum kemerimi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.