Şimdi Ara

çocuk mahkeme sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,ben 15 yaşın altında olduğum için e-devlet şifrem yok.Hakkımda açılmış bir dava var.Ben bu dava hakkında bilgiyi nereden alabilirim.




  • Ne davası acıldı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    huzur ve suküneti bozma

    kişisel verilere erişim suçu

    hakkımda söylenilen çoğu şeyde iftiraydı haksız yere telefonumu aldılar.Avukatım ifade vermeden önce kendimi savunmam için yardımda bulundu.Suçlamaları reddettim serbest kararı verdi savcı ama telefonumu vermediler sanırsam dava tam olarak sonuçlanmıyor savcı karar versede.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iznevjeren -- 12 Mart 2023; 15:37:57 >
  • iznevjeren kullanıcısına yanıt
    Savcı tutuklu yargilanmamana mı karar verdi kovuşturmaya yer olmadığına mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu dışı ama fena pis meraklandım benimde bir olayım oldu apartmana 2 çocuk eşya tasiyorlarmis annemde demişki asansör yasak annemin üstüne yurumusler ben vardığımda anemin yakasından asiliyordu sonra asansörle aşağı indi hemen bende diyer asansörle indim kimse yoktu geri 3. Kata çıktım bu itler merdivenden çıkıyorlar orda sordun hayırdır sen felan terso çekti ben buna daldım onlar bana neyse 2 Gün sonra bizim arkadaşlar 2 3 kere bunlara asilmislar sonra beni çağırdılar bir parkın içindeyiz ben buna gider gitmez muştayla daldım sonra biz parktan koşa koşa kaçtık kaçarken kamera görmüş neyse polis geldi çocuğun kafasında 3 yarın varmış 6 dikiş polis geldi ben olaydan 20 dk sonra eve gittim 20 dk sonrada polis geldi 5 6 soru sordu muşta nerde dedi mezarlıkta dedim halbuki orda değil 1 gece 1 gunuz aradık tabi bulamadık sonra savcıya çıktım avukat dedi arkadaşlarınla oturmaya giderken çocukla denk geldik ana bacı sövdü sonra bende o sinirle taşla 5 6 kere kafasına vurdum arkadaşlar ayırdı olay biti aynısını anlatim savcı sordu taşları vurdun diye 3 4 kere bende dedim en sonda evet savcım muşta ile taş ayni şey zaten dedi muşta nasıl bir şey dedi 2 3 kere gördüm demir bisey dedim muşta bulunmadı daha bulamazlar yaş 16 5 6 Güne mahkeme kesin açılır sizce ne cezası alırım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iznevjeren kullanıcısına yanıt

    Bu arada kardeşim muhtemelen Para cezası alırsın ama 16 yaşından küçük olduğun için yırtarsın dua etki büyük ceza yeme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava hakkında bilgi almak için öncelikle davanın açıldığı mahkemeyi ve dosya numarasını öğrenmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri öğrenmek için davanın açıldığı ilgili mahkemeye bizzat başvurmanız ya da avukatınız aracılığıyla talepte bulunmanız gerekmektedir. E-devlet şifreniz olmadığı için dava dosyasına elektronik ortamda erişemeyeceğinizden, fiziksel olarak mahkemeye başvurmanız gerekmektedir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.