Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

ÇOCUK KOLTUĞU HERHALUKARDA ŞART MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yüksletici aldığımızda sanırım yüksleticinin arabanın koltuğuna monte olan yani sabitlenen kısmı anladığım kadarıyla orya sabitliyoruz.yükselticide emniyet kemeri yok sanırım çocuk yükselticiye oturduğunda arka koltuğun emniyet kemeri(ben hiç kullanamdım büyük ihtimalle bozuk 3.000 liralık arabadan daha ne bekleyebilitim.yaptırcaz)sabitleyerek güvenli bir yolculuk yapıcaz.zaten yükseltici yaklaşık 50 tl.
    ana kucağıda 120-150 civarı yani böyle.
  • http://urun.gittigidiyor.com/ECE-Belgeli-Oto-Cocuk-Koltugu-9-36KG-Gri-Siyah_W0QQidZZ29189432
    Arkdaşlar bu ürüne bakarmısınız.bugugunun kampanyası uygun görürseniz alıcam.kusura bakmayın artık can sıkıcı oldum ama inanın maddi anlamda zor durumdayın.sizlerin yardımınada desteğim var.incelediğimde 2 ürün birde oluyor bu.yani hem ayrı olrak yükseltici yani 15 kiloluk olan çocuğum için hemde yeni bebeğim için ayn ıanda kullanam özelliği var eğerki yanlış anlamadıysam.
    birde arkdaşlar ayriyeten arabanın emniyet kemeriylede sabitlenmesimi gerekiyor.yoksa ürürünün emniyet kemeri yeterlimi.
    lütfen ürünün inceleyip bilgi verirmisiniz?
    bekliyorum.

• bu ürün axses kartına 12 taksitmiş.benim bonusum var. ve 12 liralık kargo ödemesi var.hepsi burada .com bakayım.yinede ürün hoşuma gittitüm kaygıları gidercek bir ürün gibi geldi bana.lüfen ürünü inceleyip yorum yaparmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

Kardeş 1 tane var bir tanede bekliyoruz.4 yaşında çocuğum var.tam olarak yasa ne diyor onu yazın.şu kiloya göre galiba.
    2 tane alıcam bir tane bebek için bir tane çocuk için şuan bakıyorum hepsiburada.com a en ucuzu yasaya uygun olan hangisi bulabilirsen yardımcı olurmusun.
    yasa tam olarak ne diyor.onuda söylermisiniz.çocuk 36 kilodan ufaksa çocuk koltuğu bulundurmak zorundamı diyor.yada çocuk koltuğu olmasada yükseltici yeterlimi diyor.önce şunu öğreneyim sonra ona göre araştırma yapayım.

Hocam benimde 4 yaşında oğlum var, onun için bebek koltuğu aldım. 140 civarına bulabilirsin. 4 yaş grubuna yükseltici olmuyor...
  • yükseltici kaç yaş grubuna.4 yaş grubuna yükseltici oluyor o yaşta başlıyor diye okudum.gittigidiyordaki rün çok hoşuma gitti.135 tl+11 kargo.hem yükseltici hem koltuk.olrak kampanyalı normalde 241 tlmiş.tavsiye edermisin.incelermisin?
    cevabını bekliyorum uygun derseniz siparişimi vericem.
  • kafayı yemeden alayım dedim.135tl+11 kargo fiyatına aldım.kullanınca yorumlarımı yaparım.benim arabanın arka emniyet kemerleri bozuk.tamir yaptırmak zorundayım galiba kemerlerede ihtiyaçımız varmı.yoksa ürünün kemeri yeterlimi sabitlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

yükseltici kaç yaş grubuna.4 yaş grubuna yükseltici oluyor o yaşta başlıyor diye okudum.gittigidiyordaki rün çok hoşuma gitti.135 tl+11 kargo.hem yükseltici hem koltuk.olrak kampanyalı normalde 241 tlmiş.tavsiye edermisin.incelermisin?
    cevabını bekliyorum uygun derseniz siparişimi vericem.

Hocam kusura bakmayasın,bi taraftan forum işleri,diğer tarafdan proje çizimi derken geciktim cevap yazmakta...

Linki inceledim,orjinal bir ürüne benziyor. Şu sıralar çocuk koltuğu olarak kullanırsınız, ileriki zamanlarda arkalığı söküp yükseltici olarak kullanabilirsiniz. Çocuk koltuğu sök tak zor oluyor. Ama yükselticiyi kolaylıkla arka bagaja koyup gerektiğinde kullanabilirsiniz.
  • Hocam sonunda aldın, hayırlı olsun ama iki çocuğun da aynı anda o koltuğu kullanamaz diye düşünüyorum. Çünkü minder dedikleri şey yükseltici değil ki, onu kirlenmesin diye veriyorlarmış, sanırım ince bir şey. Orada anlatılan koltuğun sırtlığının çıkartılıp minder gibi kullanılabilmesi. Yani iki çocuğun aynı anda bunu kullanamaz. Ama ne faydası var dersen, şehir içinde sıtlıksız kullanırsın, böylece çocuk olmadığı zamanlarda arkaya birileri oturursa, minderi rahatlıkla alıp bagaja sokabilirsin.Arka emniyet kemerlerini de yaptırman lazım.
    Sık sık yola çıkmıyorsan ki zaten diğeri bebekmiş. Bence bunu büyük çocuk kullansın. Bebek olan da 10-12 aylık olunca oturur, o zaman büyüğe 40-50 TL ye bir yükseltici alırsın.
    Ayrıca her babayı da senin gibi duyarlı olmaya davet ediyorum.

NOT: Dikkatimi çekti, senin koltuğu aldığın sitede markası falan yazmıyor, Ece standartlarındadır diyor sadece, umarım bir katakulli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 22 Temmuz 2010; 16:56:14 >

• Cok acayip cok.

Arabaya milyar verip, cocuk koltugunun ucreti gözüne cok görünüyorsa buna ikiyüzlülük denir.
    Avrupada trafik kazalarında ölüm oranı en cok olan ülkelerden biriyiz ve kanun cikti diye hem kızmak ve ceza yememek icin koltuk almak bize özgü bir komedi olsa gerek.
    Youtube daki bir kaza videosunu cocuğumuz basına gelmis gibi izlemek bile yetmeli aslında.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.