Şimdi Ara

Çocuk Kapan Kartal Ev Ödevi Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanada’nın Montreal şehrinde babasıyla parkta oynayan bir çocuğu pençeleriyle kapan, fakat taşıyamadığı için bırakan kartalın cep telefonuyla çekildiği iddia edilen görüntüleri, şaşkınlık yarattı.

Sosyal medyada ve haber sitelerinde defalarca paylaşılan ve Youtube’a girdiği andan itibaren 3 milyona yakın tıklanma ile günün konusu haline gelen görüntülerin, Montreal’deki Centre NAD isimli 3 boyutlu görüntü teknolojileri okulu öğrencilerinin ev ödevi olduğu ortaya çıktı.

Okuldan yapılan açıklamada, görüntülerin okulun öğrencilerinden Normand Archambault, Loic Mireault ve Felix Marquis-Poulin’in dijital dizayn konusundaki 3 boyutlu ödev çalışması olduğu ifade edildi.

Habertürk

Şunu hiç bir zaman unutmayın: Eğer bir video da kamera sallanıyorsa,yada görüntü kalitesi düşükse montaj olma ihtimali çok yüksektir.

Eleman koşarken kamerayı salladığında şüphelenmiştim,çekerekte koşabilirdi.Demek o kadar ilerletememişler montajı

• Vay canına
  • iyi sazan.avi idi o video

edit: sazanlardan biride bendim tebrik ediyorum yapanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 20 Aralık 2012; 13:02:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet başarılıydı insanların hepsi inanmış vaziyetteydi bende dahil.bu çocuklarda iş var valla
  •  Çocuk Kapan Kartal Ev Ödevi Çıktı
  • Nasıl yapmışlar la ? Animasyon değil. E kartalında oyuncak olacak hali yok
  • bu videoyu bu sabah izlediğimde kartal çocuğu kaptığı anda zaten bir şüpheye düşmüştüm sahte olabildiğiyle ilgili. çünkü kartal çocuğu kapıp 2-3 metre götürdükten sonra çocuğun gölgesi yok. yere bıraktığında gölge görülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

gayet başarılıydı insanların hepsi inanmış vaziyetteydi bende dahil.bu çocuklarda iş var valla

Dünya inandı resmen
  • İyi yedirdiler he tebrikler valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.