Şimdi Ara

Çocuk Kalemimi Çöpe Attı Bi' Şey Yapamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dersin ortasında hoca çıktı sınıftan. Sınıftan biri geldi, para ver yoksa kalemini çöpe atarım dedi. Ben direnmeye çalıştım. Sonra gerçekten kalemimi çöpe attı. Çocuğun yüzüne bir-iki saniye baktım, dalsam mı dalmasam mı diye tereddüt ettim. Hocanın geldiğini anlayınca hemen çöpten kalemimi alıp yerine geçti. Birde eğer şikayet edersen döverim falan diyor. Ben de tırnak batması var. Bırakın kavgayı, düzgün bile yürüyemiyorum. Ayağıma biri basınca acıdan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. O yüzden dalmadım. Sorum şu, ben bu p.çe nasıl haddini bildiririm arkadaşlar? Beddua etmekten başka bir çarem yok mu? (Lise 1)

• Nick-imza-mesaj uyumu.
    Avatar-mesaj,imza,nick uyumsuzluğu.

İkisi bir arada.
  • Ertesi gün ağzını burnunu kır.Ciddiyim.İlerde çok çekersin yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ertesi gün ağzını burnunu kır.Ciddiyim.İlerde çok çekersin yoksa.

Tırnak batmasından dolayı kavgaya giremem hocam. Bu halde dövme ihtimalim %0.1
  • Tırnak batması icin tedavi görüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Tırnak batması icin tedavi görüyor musun?

Yarıyıl tatilinde çektiricem. Dersler aksamasın diye sabrediyorum. Yoksa 15 günlük rapor da alabilirdim.
  • Paran varsa metal parmak koruyuculu Bot al. Kimse ayağına da basamaz. Ayrıca eziklikten kurtul bir an önce. Yoksa lise boyunca ezilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tırnak batmasını bilirim bende yaşadım tarif edilemez bir acı.Yürümek işkenceye dönüşüyor.Ancak ben kendi kendime tedavi etmiştim 1-2 ayda sapasağlam oldu
  • quote:

Paran varsa metal parmak koruyuculu Bot al. Kimse ayağına da basamaz. Ayrıca eziklikten kurtul bir an önce. Yoksa lise boyunca ezilirsin

Hocam o daha çok acıtır vebce. Giydiğim ayakkabı rahat ama parmağı üste değdirince bile acıyor. Zaten kasıtlı olarak basmıyorlar. Hele şu illetten kurtulayım, ezikliği de halletmeye çalışıcam.

@Six Feet Under. Katılıyorum. Kendi kendine nasıl tedavi ettin ya?
  • O Bot varken ayağına bassalar bile parmaklarına gelmez o yuzden dedim.

Erkek olmazsan hayat boyu ezen birileri olur karsesim

• tırnak batması kendi kendine geçiyor. sakın çektirme. tekrar büyünce yine aynısı oluyormuş. internetteki yorumları okuyabilirsin.
  • quote:

Paran varsa metal parmak koruyuculu Bot al. Kimse ayağına da basamaz. Ayrıca eziklikten kurtul bir an önce. Yoksa lise boyunca ezilirsin

Sanayide beleş veriyolar
  • quote:

O Bot varken ayağına bassalar bile parmaklarına gelmez o yuzden dedim.

Erkek olmazsan hayat boyu ezen birileri olur karsesim

Hayatımı sevip atan da bu parmak zaten. Kurtulunca umudum olacak.

@Shide 3 senedir bu illetle uğraşıyorum. Geçicek gibi görünmüyor.

Neyse arkadaşlar ben bu p.çten nasıl intikam alabilirim?
  • Up, yardım.
  • birader hayırdır kalemi çöpe atmalar filan ne ayaksın lan sen de.baktın kavgaya gidiyor sende ona göster gününü İnşallah sopa yemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

birader hayırdır kalemi çöpe atmalar filan ne ayaksın lan sen de.baktın kavgaya gidiyor sende ona göster gününü İnşallah sopa yemezsin

Sağlık probleminden dolayı kavga edemiyorum. Kavga etmeden nasıl intikam alabilirim onu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

quote:

birader hayırdır kalemi çöpe atmalar filan ne ayaksın lan sen de.baktın kavgaya gidiyor sende ona göster gününü İnşallah sopa yemezsin

Sağlık probleminden dolayı kavga edemiyorum. Kavga etmeden nasıl intikam alabilirim onu soruyorum.

sende onun kalemini at dicemde yol her türlü kavgaya çıkıyor o zaman sabret 15 tatilden sonra ters bir hareketini gör döv
  • quote:

quote:

quote:

sende onun kalemini at dicemde yol her türlü kavgaya çıkıyor o zaman sabret 15 tatilden sonra ters bir hareketini gör döv

Eyvallah usta. Çok teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah usta. Çok teşekkürler.

birde şu kendine hakaret etmeyi kes istersen imzan ve nickin garip geldi bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.