Şimdi Ara

ÇOCUK BEZİ HUGGIES DRYNITES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bana sıcak geldi ÇOCUK BEZİ HUGGIES DRYNITES 4-7 yaş grubu için 17,50 TL yerine 10,50 TL migroslarda ben 4 paket aldım ihtiyacı olan durmasın.

• ayrıca diğer huggıes çeşitleride 14,97 tl idi. 5 numarasına ıslak bez vermiyorlardı biraz ısrar edince 2 adet beze 6 ad. ıslak bezde yanında aldık bunuda ek olarak belirteyim...kayseri 5 m'de
  • kampanya ne zaman sonmuş.
  • ADET OLARAK KAÇ TANE VAR PAKETTE
  • Islak bezlerinde de indirim var mı , bana ıslak bez lazım .
  • 4-7kg'mı yoksa 4-7 yaşmı yok eğer yaşsa çüş diyorum bu çocuk hala altınamı yapıyor
  • Dua et çocuk altına yapıyormuş ya üstüne yapsa dahamı iyi olacak
    quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

4-7kg'mı yoksa 4-7 yaşmı yok eğer yaşsa çüş diyorum bu çocuk hala altınamı yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpkaya

Dua et çocuk altına yapıyormuş ya üstüne yapsa dahamı iyi olacak
    quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

4-7kg'mı yoksa 4-7 yaşmı yok eğer yaşsa çüş diyorum bu çocuk hala altınamı yapıyor

Çocuğunuz yok herhalde. Bu tip durumlar dalga geçilecek makara konusu yapılacak şeyler değildir. Lütfen biraz daha saygılı olalım.

• 4-7 yaş çocuk grubuna hitap ediyor.
    Bu bez altını bezleme döneminden yeni çıkan ancak gece yatarken hala altını ıslatan çocuklar içindir.

Normal bez kullananlar için gündelik kullanıma uygun bir bez değildir.Biraz alıştırma kilodunu andırır.

4 - 7 kg ise zaten yaklaşık 3 - 6 ay arasındaki bebeklere hitap eder ve geçiş grubudur.Bu grup bezi bebekler en fazla 2 paket kullanır.
    Çünkü kiloları itibarıyla 9 - 18 e geçerler.

Not:Resimde gördüğüm ürün üzerine yorum yaptım.
  • Fiyatı iyi diye hemen atlamayın . Yeğenime aldık sorun çıkardı . Çok sert. Kime sorduysak onlarda da sorun çıkarmış
  • Dalga geçmiyoruz konuya esprili bir dille farklı bir boyuttan yaklaşıyoruz hepsi bu.

Çocuğunuz yok herhalde. Bu tip durumlar dalga geçilecek makara konusu yapılacak şeyler değildir. Lütfen biraz daha saygılı olalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.