Bildirim
Çocuk bezi atan komşu nereye şikayet edilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çocuk bezi ve altını temizleme bakanlığına yazılı ve sözlü olarak şikayetini söyle. gereğini yapacaklardır -
Çocuğu kaçır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuz yuze konus bence ilk
İnternet sitesi var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
İnternet sitesi var mı?
Ahaashhdndkdudjskns
Polise şikayet et.Kimse toplumu rahatsız edemez.Daha dün yağmur yağıyordu apaçiler apartmanın girişine doluşmuşlar.Eve girecem kapıyı tutuyorlar falan.Bir şekilde geçtim kapıdan ,eve girdim aradım polisi 5-10 dk sonra dağıldı apaçiler.
Bir yerde okumuştum,doğrumu bilmiyorum:Sokakta,caddede falan 7 kişiden fazla kişiyle gezmek yasakmış.Toplumu rahatsız ediyor gerekçesiyle.Ama emin değilim tabii. -
quote:
Orijinalden alıntı: Commander Logar
Polise şikayet et.Kimse toplumu rahatsız edemez.Daha dün yağmur yağıyordu apaçiler apartmanın girişine doluşmuşlar.Eve girecem kapıyı tutuyorlar falan.Bir şekilde geçtim kapıdan ,eve girdim aradım polisi 5-10 dk sonra dağıldı apaçiler.
Bir yerde okumuştum,doğrumu bilmiyorum:Sokakta,caddede falan 7 kişiden fazla kişiyle gezmek yasakmış.Toplumu rahatsız ediyor gerekçesiyle.Ama emin değilim tabii.
Dediğiniz doğru çete ya da örgüt kurmak gibi bahaneyle kimlik kontrolü dahi yapabilir polis 👮
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X