Şimdi Ara

Çocuğunuzun sağlıyla ilgilenin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 14 yaşından itibaren sağ testisimde şişlik başlamıştı. 2 yıl kadar sürdü.Çok büyüdü. Pantolondan belli oluyordu, eşofman giyemiyordum. Okulda arkadaşlarım "kaldırma lan eaheahe" şeklinde dalga geçiyordu. Sonunda ciddi ciddi kanser olduğunu düşündüm ve internetten arkadaşıma doktora gitmemin gerektiğini, çok üzgün olduğumu söyledim. Bunları yazarken ablamın telefonundan yazmıştım. Ardından çıkış yapmayı unuttum.

Her neyse ben yine normal yaşantıma devam ediyorum. Eniştem aradı, bir sorun olduğunu ve doktora gitmemiz gerektiğini söyledi. Duyunca adeta şok oldum, kekelemeye başladım. Ablamın telefonunu karıştırıyormuş ve benim hesabımın olduğunu farketmemiş ve tesadüfen mesajı okumuş. (Artık ne kadar doğruysa) Ablama ve aileye söylemeyeceğini fakat söylemem gerektiğini ve hemen doktora gitmemizi söyledi. Birkaç gün sonra aileme açtım konuyu utana sıkıla.(onlarda hiç sormuyordu) Ardından doktora gittik hidrosel olduğunu ve ameliyat gerektiğini söyledi. Ardından şubatta ameliyat oldum. Bu da böyle bir anımdır.

Siz siz olun çocuğunuzu bu konular hakkında sıkıştırın ve kontrol edin.

• Geçmiş olsun, anne babalık kutsal bir görev, dediğin gibi çocuğu sağlık konusunda ihmal etmemek gerek. Arkadaşlarının bile dikkatini çekerken bu sorun annenin veya babanın dikkatini hiç mi çekmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Geçmiş olsun, anne babalık kutsal bir görev, dediğin gibi çocuğu sağlık konusunda ihmal etmemek gerek. Arkadaşlarının bile dikkatini çekerken bu sorun annenin veya babanın dikkatini hiç mi çekmedi?

Herhalde ya utanmayayım diye söylemediler. Yada bereketli diye düşündüler. Doktor babamın görmesi için çok küçük gösterdiğinde babam bana bağırdı çağırdı gerçi niye söylemedin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerus29

quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Geçmiş olsun, anne babalık kutsal bir görev, dediğin gibi çocuğu sağlık konusunda ihmal etmemek gerek. Arkadaşlarının bile dikkatini çekerken bu sorun annenin veya babanın dikkatini hiç mi çekmedi?

Herhalde ya utanmayayım diye söylemediler. Yada bereketli diye düşündüler. Doktor babamın görmesi için çok küçük gösterdiğinde babam bana bağırdı çağırdı gerçi niye söylemedin diye

Bereketli diye söylememek sakat olurmuş baya Sağlık konusunda utanmamak gerek, sonuçta bu konu bir hata yapılması durumunda telafisinin zor olduğu veya hiç olmadığı bir konu. Ve karsindaki de bir insan, hele ki bir erkek olarak bankaların güvenliğinin neden önemli olduğunu daha iyi anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.