Şimdi Ara

Çocuguna geniz eti ameliyatı ve kulağa tüp takılan varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar 7 yaşındaki oğlum uyurken zor nefes alıyordu boğulacak gibi oluyordu ankara hastanesine doktora götürdük ve geniz eti ve kulakda sıvı birikmesi var dedi. önce ilaç kullandık antibiyotik sonra tekrar gittik bu sefer burun spreyi yazdı öncelik kulak dedi kulagındaki sıvıyı bitirmemiz lazım dedi.

açıkcası korktuk ankarada hastane tavsiye eden varmı devlet hastanesi olarak nereye götüreyim yada bir fikir verebilecek varmı?

• Acil şifalar hocam. Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Slm arkadaşlar 7 yaşındaki oğlum uyurken zor nefes alıyordu boğulacak gibi oluyordu ankara hastanesine doktora götürdük ve geniz eti ve kulakda sıvı birikmesi var dedi. önce ilaç kullandık antibiyotik sonra tekrar gittik bu sefer burun spreyi yazdı öncelik kulak dedi kulagındaki sıvıyı bitirmemiz lazım dedi.

açıkcası korktuk ankarada hastane tavsiye eden varmı devlet hastanesi olarak nereye götüreyim yada bir fikir verebilecek varmı?

G.o Up

• Tmm.

• Sen çok yanlis gelmissin

• Ben 8 yaşımda geniz eti ameliyatı oldum anlarada yaşamıyorum ama geniz eti ameliyatı oldum sorunuz varsa cevaplayabilirim

• Korkulacak bir şey yok geniz eti ameliyatını bende olmuştum dondurma yemiştim 1 hafta baya güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Slm arkadaşlar 7 yaşındaki oğlum uyurken zor nefes alıyordu boğulacak gibi oluyordu ankara hastanesine doktora götürdük ve geniz eti ve kulakda sıvı birikmesi var dedi. önce ilaç kullandık antibiyotik sonra tekrar gittik bu sefer burun spreyi yazdı öncelik kulak dedi kulagındaki sıvıyı bitirmemiz lazım dedi.

Benim yeğenim de de vardi bu sorun . ameliyat oldu 1 haftada iylesti yasi 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresifadam -- 14 Ocak 2015; 22:49:38 >
  • quote:

Geniz eti ameliyatı olmuştum küçükken.

Çok zor bir ameliyat değil.
  • Kardesim oldu 7 yasindayken geniz eti ve tup takildi korkulacak bisey yok ameliyat sonrasi

• İki ameliyatı da oldum.Geniz eti artık çok yaygın bi ameliyat korkulmasına gerek yok bence.Bi süre yutkunamamak dışında bir zararı yok.En azından benim ve tanıdıklarımın başına gelmedi.Mazallah.
    Tüp konusu ise çocuğunuzdaki aynı sebeple bundan bi 5-6 sene önce başıma geldi.Ben özelde olmuştum ameliyatı,sorunsuz geçti.Kendime geldiğimde mide bulantısı vardı aşırı derecede,o da sabaha geçti hamdolsun.Tüp öyle bir kaç ay duruyor yanlış hatırlamıyorsam,hiç bir yan etkisi olmadı bana,hissetmiyorsunuz zaten çok çok küçük boru gibi bişeyi kulak zarının oralara (?) monte ediyorlar.Çıkartması operasyonla olmuyor,direk kbb doktoru bi aletle çekip aldı rahatça.Yanlış hatırlamıyorsam vücut işi bitince zaten kendi atmaya çalışıyordu.Ayrıca alakası var mı bilmem ama,tüp olayından önce sürekli orta kulak iltihabı olurdum en ufak olaydan,şükürler olsun 5 senedir olmuyorum...

• Bende geniz ameliyatı olmuştum sorunsuz geçmişti,kulağımda az duyuyordu onuda doktorun değimiyle lazerle temizledik dedi oda sorunsuz geçti ve duyma kaybım ortadan kalktı.

• quote:

1. Sınıfa giderken benim başıma gelmişti ameliyat zor değil takıyorlar tüpü kontrole gidiyorsun tüpler zamanı gelince kendini atıyor atmaz ise doktor alıyor.
    Benim kendi atmamıştı doktor almıştı biraz acıyor ama pek sorun olmuyor.
    Geniz etine gelince aradan bayağı bi zaman geçti hatırlamıyorum ama biraz acı oluyor ne yalan söyleyeyim.
    Bu arada geçmiş olsun.

• Banada kulak tüpü dedi sülalesizler Sıvı birikimi dedi yok taktırmam dedim aradan 8 yıl geçti kulağım çok iyi duyuyor para tuzağı geniz eti ameliyat-ı oldum şimdide burun eğriliği Diyor

• Çocuğumuzmu var yaş 15 buranın yaş ortalaması da 15 konu dışının bilginiz olsun dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.