Şimdi Ara

ÇOCUĞUN ENSESİNE KURŞUN KALEM SAPLADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci sınıfa gidiyorum öğlenciyim 4. dersteyim iyice sıkılmışım hava da kararmaya yakın neyse o karanlık ortamda önümde bir çocuk oturuyor o çocuğu da zevk için dövdüğüm aptal çocuğa benzettim bir anlık dürtü ile ensesine kurşun kalemi sapladım. Çocuk tabi ağlamaya başladı ondan sonra hoca niye yaptın falan diyince Akın'a benzettim hocam diye kendimi savundum. Akın öyle geri zekalı bir çocuk olduğu için ensesine kalem saplamaya bahane olarak akına benzettim diyebiliyordum. Bir önceki konuda burnunu nasıl kırışş diye kırdığıımı anlatmıştım sizlere. Herkes polata özenirken ben terminatöre özeniyordum daha sonraki konularda okul anılarımı sizlere anlatacağım.

• Pilot kalem saplayacaktın. Sonra zebaniler seni zindana atmalı ve WiFi şifresini onlardan istemeliydin. En sonunda ise mercan dede tarafından yargılanmalıydın. Olmamış sana puanım 1 knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi akıncılar gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komutan Kangal

Pilot kalem saplayacaktın. Sonra zebaniler seni zindana atmalı ve WiFi şifresini onlardan istemeliydin. En sonunda ise mercan dede tarafından yargılanmalıydın. Olmamış sana puanım 1 knk

la o la o fri staylmıydı o harbi? lan harbi fristaylmı yaptın? sana puanım 9 kankam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha ben de ilkokulda 2 veya 3 te yanımda oturan çocuğun bacağına kurşun kalem sapladım bildiğin.

rahatsız ediyordu beni. bi anlık oldu.

fakat okul içinde iyi kovalamştı sonra yakalamak için ama yakalayamadı tabi. iyi melek yüzlü bir çocuk olduğum için hemen öğretmenlerin yanına gidiyordum ve onlar da benden öyle bir davranış beklemediği için çocuk yaklaşamıyordu.

tabi o sırada ben:

ÇOCUĞUN ENSESİNE KURŞUN KALEM SAPLADIM
  • Konu john wicklerle dolmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.