Şimdi Ara

'çocuğa bağıran 'kadın'' polise gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadın bile diyemediğim mahlukat bir insan çocuğuna öyle böyle bağırmıyor. oturdukları apartman bizimkinin çarprazının üstünde arada çok fazla mesafe var. dün akşam balkona çıktım aynı apartmandan insanlarda çıkmışlar kahkaları duyulmuyor ama bu kadın mahlukatın çığlıkları bir de çocuğun arada sırada son nefesine kadar bağırması duyuluyor. böyle birşey olamaz bakıcı mı annesi mi bilmiyorum ama kadın her şeye bağırıyor. akıbetinde okkalı bir dayakta atıyordur(görmediğim için bilmiyorum kadına iftirada atmak istemem). çocuğa çok fazla sıçıyon, yemek yemiyon, yine mi yemek yiyeceksin, artık sana dayanamıyorum diye bağrıyor. çocukta 4-6 yaşlarında belli. ulan şerefsiz 4-6 yaşındaki çocuğun yediği ne sıçtığı ne.en fazla koltuktan koltuğa zıplar. kadına oruç ağır geliyorsa, bize de ağır ağa yada tutma böyle bir sinir krizin varsa tutma sıçarım sanada yaptığın işe de. her neyse beyler çocuğa çok üzülüyorum kadın beni bugün uykudan uyandırdı ki ben tamirat olsa kalkmam. şuanda çocuk yine ağlıyor ağzına tükürecem gidip. sizce ne yapmalıyım kadını mı uyarayım polisi mi arayayım. polislede çözülmez bence poliste aile içinde olur der geçer.

• Bence bir kere kendin uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feysbuk

Bence bir kere kendin uyar.

banada bağırırsa oruç oruç döverim kadını
  • İnsanlık görevin olarak git bir kere uyar.Kocası felan yok mu? Onunlada konuşabilirsin?
  • Polis hiçbir şey yapmaz. 183 Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona patronun kim olduğunu göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bak yukarıda biri bir numara vermiş onu ara istersen bir şey kaybetmezssin. Çocuk daha bu yaşta bunları yaşıyorsa ileride çok kötü psikolojik sorunlar yaşar, bu stress çocuğun fiziki gelişimini bile olumsuz etkileyebilir. Yani dostum kocasına mı ne söyleyeceksin mutlaka bir şey yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Azer bülbül videosu at kadına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.