Şimdi Ara

Coca Cola Reklamında ki Uçan insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TOYSMAR olarak bi araştırma yapıyoruz da sizlerede danışalım dedik şu
    meşhur reklam

Coca Cola Reklamında ki Uçan insanlar

üretsek satarmıyız. ne dersiniz bu duyguyu yaşamak istermisiniz ?

• Hocam onun altına çok kuvvetli hava üflücek motor lazım.Bunu üretmek bence çok maliyetli olur.
  • Sıcak hava olayı olsa genleşip aniden soğutunca itiş gücüyle fırlatır. Jet motorları gibi.. Bence satılır.
  • sen yap astronomik bi fiyatda koyma, almazsam ne olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz -- 20 Temmuz 2010; 17:01:43 >
  • Çok güzel alet , ama üretilse tahminen 400 TL'den yüksek bir fiyatı olur.Alamam , bakmakla yetinirim.Belki dokunadabilirim.Zengin işi.

Kişi başı 5 dakikası 20 liradan iyi para eder.

2. düzeltme : Ne 400'ü , sitenize baktım , rahat 2.500 TL fiyat koyarsınız buna. Kişisel alınacak birşey değil yani.Evet ben öyle sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 20 Temmuz 2010; 17:10:33 >
  • mythbusters böle bişi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  • ya ben zaten halihazırdawww.toysmar.com sitesinin sahibiyim ve extreme ürünler üretip satıyorum bu arada 400 tl diyen arkadaşa hakikaten gülüyorum oha o kadar çok maliyeti yok bi jet motoru altı üstü... :)

maliyet araştırmayın sadece sizde o şişenin içinde olmak istermiydiniz bunu söyleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim ülkemizde boku çıkar bunun. Devletin alıp çocuk parkı gibi her sahile koyduğunu düşünsene. Yapılacakları hayal edemiyorum.
  • Devlet mi alırım desin yarın başlarım üretmeye devlet almıyoki genelde memur kesimi alır çünkü trambolin öyle ikinci iş olarak yapıyolar genelde. devlet ha vay olurmu dersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trambolin

Devlet mi alırım desin yarın başlarım üretmeye devlet almıyoki genelde memur kesimi alır çünkü trambolin öyle ikinci iş olarak yapıyolar genelde. devlet ha vay olurmu dersin...

Hocam çocuğundan önce atladın diye döven göbekli babalar mı ararsın. Sen kimsin la diye hoplayan apaçiler mi? Yoksa uçarken kıza çarparım diye gelen abazanlar mı? BURASI TÜRKİYE. Buradan çıkış yok... Olay çıkar. İthalat yaparsan tutar bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

quote:

Orijinalden alıntı: trambolin

Devlet mi alırım desin yarın başlarım üretmeye devlet almıyoki genelde memur kesimi alır çünkü trambolin öyle ikinci iş olarak yapıyolar genelde. devlet ha vay olurmu dersin...

Hocam çocuğundan önce atladın diye döven göbekli babalar mı ararsın. Sen kimsin la diye hoplayan apaçiler mi? Yoksa uçarken kıza çarparım diye gelen abazanlar mı? BURASI TÜRKİYE. Buradan çıkış yok... Olay çıkar. İthalat yaparsan tutar bak.

Abazalar binince birden bütün gücü verip sonra bi anda kapıcan

• Hocam valla çok isterin böyle birşeyde uçmayı havada olmak bile harika bir duygu .
  • hoca avatarındaki resimle birebir örtüşen cümleler kullandın eyvallah... ben en iyisi salto trambolinime devam edeyim salto nemi Tıkla İzle kendi ürünüm
  • Bunun bir benzerinin hazarfen havaalanı tarafında olduğunu duymuştum ancak detay bilgim yok.
  • Üretip nasıl satıcaksınız ? O şeyin adı ne, nasıl çalışıyor falan bilginiz varmı ki? Yurtdışı fiyatlarını öğrenmek lazım önce..
  • paraşütle atlayanlar için önce alıştırma yapılan yerler vardı
    ondan bu da değil mi?
  • ona benzer bişey. insanoğlu hep uçmayı istemiştir. aldığımız yorumlar yapalım şeklinde gelişiyo
  • Abi bunu yap Bodrum , Çeşmedeki Hotellere Animasyon Tarzı satarsın ..

Turistler bayılır bunlara hep uçmak isterler ..
    Gündüz bu gece içki ayık ol ;) sdafa
  • yerde olanı burda varmış

Dikey Rüzgar Tüneli

http://www.aironex.com/tr
    http://www.bodyflight.net/bodyflight_istanbul.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Fatih6 -- 20 Temmuz 2010; 17:40:02 >
  • Olsa bir de bahçem büyük olsa alırım bir tane sabah akşam uçarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.