Şimdi Ara

Coca Cola Reklamı (Vıırrrrrrrrrr)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hayatımda bu kadar saçma reklam görmedim hele bunca senelik

Müslüm baba ve Nuri baba'nın bu reklamda vırrrrr diye karizmaları alt üst etmeside ayrı bir konu.

Yorumlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 15 Temmuz 2007; 18:06:41 >

• Her ne kadar jilet atan, bağnaz hayranları da olsa müzik insanları evrenseldir ve her türlü atraksiyona açık insanlardır.
    Orhan gencebay'ın slip gibi şort ve daracık body ile her pazar sabahı Bebek Sahil'de koştuğunu biliyor muydunuz?
  • Brrrrrr mı Vrrrrr mı
  • Parayı gören "Vırr"'da der, Karizmadan da geçer.

Ama konumuz bu değil sonuçta "REKLAM" seni eğlendirmek için yapılsa aklında kalır, AMA ŞİMDİ UNUTMAZSIN BİLE...

"Koskoca müslüm baba 'Vırr' dedi, Nerde? COLA REKLAMINDA"

Gördün mü?

Reklam amacına ulaştı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 15 Temmuz 2007; 18:21:13 >
  • bence güzel olmuş, özellikle o penaltı atışı sırasında tüm trübünün "brrrrrrrrrrrrlaması" çok komik
  • Para kimisini maymun eder kimisinin mahremiyatını elinden alır.
  • Reklam amacına ulaşmış...herkes bu reklamı konuşuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kesinlikle amacına ulaştı sokaktaki cocuklar bile bırrrrrlamaya başladı ama saçmalığın daniskası o ayrı
  • Mükkemmel reklam arkadaşlar yaa,, bu arada ne Vırrr'ı yaa adamlar bariz Bırrr diyorlar :)
  • vırr değil bırrr
  • para adama neler yaptırıyo bea
  • ya ben alakayı çzöemedim niye bırr ? adma havızdan çıkıyo cola içiyo bırr diyo titriyo şimdi o cola galonlarca sudan daha mı çok rahatlatıyo ?
  • rtük bu reklamı yayından kaldırmalı bence.çok sinir bozucu
  • Bende Size Bunu izleminizi tavsiye ediyorum

• Reklamın amaçladığı kaliteli olmak değil dikkat çekmek.Bu topic'e ve diğer forumlardaki topiclere kadar gelebildiğine göre gereken ilgiyi üzerine çekebilmiş demekki.Ürün satış stretejisidir buda bi nevi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Reklamın amaçladığı kaliteli olmak değil dikkat çekmek.Bu topic'e ve diğer forumlardaki topiclere kadar gelebildiğine göre gereken ilgiyi üzerine çekebilmiş demekki.Ürün satış stretejisidir buda bi nevi.

+1
  • Gürses 400.000 YTL almış....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

Bende Size Bunu izleminizi tavsiye ediyorum

beni vazgeçiremessin peçito

• Hayatımda gördüğüm en berbat reklam filmlerinden biri.. Fakat amaça ulaşma konusunda çok başarılı bu tartışılmaz..:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.