Şimdi Ara

Coca Cola ? Pepsi ? Cola Turka ? Le' Cola ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Coca Cola ? Pepsi ? Cola Turka ? Le' Cola ?

(En Son Oy Tarihi: 17.9.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: KooSeo

tamam da bir özütünü amerikadan almak var bir de tamamen amerikan malını almak var.

verdiğim paranın %20 sinin amerikaya gitmesini, %100 ünün gitmesine tercih ederim.

sayın ardaşım türkiyedeki coca-cola'da özütü amerikadan alıyor gerisi burada var zaten sadece hepsi özüt alıyor bu demek cola turkayı savunmak degildir yani epside aynı zararlı şey mis gibi ayran, meyve suyu,ve bilumum faydalı içeceklerimiz dururken tabii bu insanların kendi tercihi ama ben önce gerçekte faydası olan içecekleri içmeye çalışıyorum bu sılardada bilmem bilirmisiniz GİLABURU içiyorum böbrekteki taşları düşürüyor kayseri yöresinde yılın belli bir zamanı yetişir böbreklerinde taş olan herkese tavsiye ederim

• RADİKAL GASTESİNİN HABERİNE BAKIN ''COLA TURKA AMERİKALI CIKTI'' GÖRENDE ÜLKER FİRMASI AMERİKALI ZANNEDECEK TAMAM ÖZÜNÜ AMERİKA FİRMASINDAN ALIYORDUR AMA ÜLKER MİLLİ İR FİRMADIR VE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK GIDA FİRMASIDIR PEKİ MAYASINI NEDEN AMERİKALI BİR FİRMADAN ALIYOR ÇÜNKÜ O FİRMA NIN ÖZÜ DÜNYADAKİ EN İYİ COLA ÖZÜ OLDUGU İÇİN YANİ KALİTEDEN DOLAYI
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

tamam da bir özütünü amerikadan almak var bir de tamamen amerikan malını almak var.

verdiğim paranın %20 sinin amerikaya gitmesini, %100 ünün gitmesine tercih ederim.

sayın ardaşım türkiyedeki coca-cola'da özütü amerikadan alıyor gerisi burada var zaten sadece hepsi özüt alıyor bu demek cola turkayı savunmak degildir yani epside aynı zararlı şey mis gibi ayran, meyve suyu,ve bilumum faydalı içeceklerimiz dururken tabii bu insanların kendi tercihi ama ben önce gerçekte faydası olan içecekleri içmeye çalışıyorum bu sılardada bilmem bilirmisiniz GİLABURU içiyorum böbrekteki taşları düşürüyor kayseri yöresinde yılın belli bir zamanı yetişir böbreklerinde taş olan herkese tavsiye ederim

peki coca colanın karı nereye gidiyor colaturkanınki nereye gidiyor?

ben onu kastetmiştim.yoksa cocacola amerikadan geliyor demedim

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerbahçe_burak

RADİKAL GASTESİNİN HABERİNE BAKIN ''COLA TURKA AMERİKALI CIKTI'' GÖRENDE ÜLKER FİRMASI AMERİKALI ZANNEDECEK TAMAM ÖZÜNÜ AMERİKA FİRMASINDAN ALIYORDUR AMA ÜLKER MİLLİ İR FİRMADIR VE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK GIDA FİRMASIDIR PEKİ MAYASINI NEDEN AMERİKALI BİR FİRMADAN ALIYOR ÇÜNKÜ O FİRMA NIN ÖZÜ DÜNYADAKİ EN İYİ COLA ÖZÜ OLDUGU İÇİN YANİ KALİTEDEN DOLAYI

peki o kolanın orjinalini hiç içtinizmi seneler önce türkiyede vardı ben çok içerdim RC colayı ve harika idi ama coca-cola hayranlıgımızdan şirketin tanıtım eksikliginden firma türkiyeden gitti ve bu cola turka çıktı piyasaya her şeyi yabancı patentli firma (ülker) ve bu kolanın tadını bozdu eskiyi tabii bilmeyenler bunu iyi sanabilir

• cola turka ham madesini pepsiden alıyor
  • quote:

quote:

quote:

sayın arkadaşım biraz iyi araştırırsak hepside aynı yerlere bu dünyada amerikanın istedigi dışında kuş uçmaz bir iki göstermelik yapılan şeyleri tümü zannetmeyelim
    ülker çıkardıgı mallar itibariyle dışa bağımlı bir firma aldınız en iyi kaliteli ülker markalarının arkasında hep yabancı ortak vardır sevgiyle kalın

• quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

cola turka ham madesini pepsiden alıyor

yukardaki linkleri okuyalım
  • ülkerin yabancı ortağı çok az rusyada ve bir kaç ülkede var sanırım rusyada olma nedeni ise orada fabrika olmasıdır ülker halis mulis türk firmasıdır ve kimse bu firmaya birsey demeye hakkı yok
    quote:

quote:

quote:

quote:

sayın arkadaşım biraz iyi araştırırsak hepside aynı yerlere bu dünyada amerikanın istedigi dışında kuş uçmaz bir iki göstermelik yapılan şeyleri tümü zannetmeyelim
    ülker çıkardıgı mallar itibariyle dışa bağımlı bir firma aldınız en iyi kaliteli ülker markalarının arkasında hep yabancı ortak vardır sevgiyle kalın

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet1988_

kesinlikle katılıyorum ve ben bir an sok oldum bu duruma ülker gibi firmayı pkk yaptılar neymiş amerikan malı kullanıyorlarmış ama ülker bu gidişte türkiyede en büyük firma olucak çok büyüdüler
    quote:

Orjinalden alıntı: herseynet

YA ARKADAŞLAR ÜLKER FİRMASININ SAHİBİ MURAT ÜLKERDİR,ŞUAN TÜRKİYEDEEKİ EN ZENGİN İLK 5 FİRMADAN BİRİSİDİR VEDE MURAT ÜLKERİN BABASI SABRİ ÜLKER ORTA DOĞU TÜRKLERİNDENDDİR KENDİSİ TAM BİR MİLLİYETÇİ VE NAMAZI NİYAZINDA BİRİSİDİR VEDE ÜLKER FİRMASI TÜRKİYEDE EN ÇOK YARDIM YAPAN FİRMADIR FAKİRLERE VE YARDIMA MUHTAÇ İNSANLARA
    AMA COLA TURKANIN MAYASINI AMERİKAN FİRMASINDAN ALMAKTADIR BUDA EN İYİ MAYANIN AMERİKAN FİRMASINNNIN YAPMASINDAN DOLAYIDIR ZTAN ÜLKER FİRMASI MAHKEMELİK O AMERİKAN FİRMASI İLE VEDE SİZ BURDA ÜLKER FİRMASINA PKK DEDİNİZYA YAZIK YA ADAMLARIN EMEĞİNE YAZIK BİR İNSAN BBÖYLE BİR MİLLİ FİRMAYYA PKK DEDİYA TAMAM BEN DAHA KONUŞMUYORUM

evet gercekdende cok buyuyor ulker.ve buyumesinide destekliyorum...ve bunu nedendir cozemedim istemiyorlar...ama istemeyenlerin belli bir kaniti yok belli bir bahaneleri yok sadece ellerinde atacaklari boklari var...

yok usta yok , bu ulkeye tek + kazandıran ya vatan haını olur ya pkk destekcısı olur!!!!!!

bu kadar aptal dusunceeye sahıp ınsanlar nasıl yasıyorlar nasıl surdurebılıyorlar bırılerıne kul kole olmadan hayatlarını... anlasılacak gıbı degıl ...

Dıkkat edın hep aynı sımalar aynı fıkırlere sahıp ınsanlar neden ???

nedenı bana kalsın bılen bılıyor , kıme ma$a oldukarını....

Son olarak ulker malzemelerını etıden almıstı, kullanılmıs malları satmıstı etı ,,

ee dusunemedı tabı calısınca her bırseyı olur ınsanın!!!

bırde dıyoruz neden gelısemıyoruz dıye !!!

boyle salaklar oldugu surece bu ulkenın bu halı bıle mucızedır!!!!

• Kullandığı ürünleri ölümüne savunan başka bir millet yoktur herhalde.
  • Gürcanmısın nesin senin amacın nedir Ülkeri küçük düşürmekmi senin burda Milli firmaya laf atma hakkın yok Ülker bu ülkeye ne kadar çok faydası var biliyormusun kaç tane işçi çalıştırıyor biliyormusun kaç tane kişi Ülkerden ekmek yiyiyor bilmeden konuşma Ülkeri oldum olsası çok severim cola ise cola turkaddan başkasını içmem
    quote:

quote:

• Nolmuş burda ya, gayet masum bir soru sorduydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakaya

Gürcanmısın nesin senin amacın nedir Ülkeri küçük düşürmekmi senin burda Milli firmaya laf atma hakkın yok Ülker bu ülkeye ne kadar çok faydası var biliyormusun kaç tane işçi çalıştırıyor biliyormusun kaç tane kişi Ülkerden ekmek yiyiyor bilmeden konuşma Ülkeri oldum olsası çok severim cola ise cola turkaddan başkasını içmem
    quote:

quote:

biraz terbiyeli olursan sevinirim ben sadece gerçekleri yazdım gerçeklerden rahatsız olmak niye acaba, siz ne içerseniz için bende mecburan iş yerimde ülkerin ürettigi ürünleri kullanıyorum ve arkadaşlarımda bu firmalarada çalışıyor bu kadar kızacak ne var anlamadım bu firma taklitçi bir firmadır kendine ait dogru dürüst ürünü yoktur ha ürünleri kötü demiyorum sadece ucu dışarı dayalı bir firmadır bunları iyice anlayıp insanlara saldıralım burada binlerce insan tabii çalışsın ama gerçekleri bilerek türk malı diyerek içerek degil cola zaten dünyanın en zararlı içecegi ölümüne savunmak niye anlayamadım insani tarafınızı göstermeniz dilegimle

• quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Nolmuş burda ya, gayet masum bir soru sorduydum

senın sorun masum du da ıstısmara acık dı ama ,

mesela ulker dusmanları hemen damladılar ,

ustune ustelık ulkerın basarıısını cekemedıklerı ıcın mıllı olmadıgını abd malı oldugunu bıle one surduler...

normaldır her bır sey beklenır onlardan .....
  • Ne türlüsü olursa olsun Cola içmeyin iyi bişey değil. Başka bir şey demem. Cola markalarından hiç birinin savunulacak tarafı yok. Saçma sapan şeylerle beyinleri yıkanmış arkadaşlar var onlara da acıyorum. %99 yabancıların uşağıdır bunu kafanıza sokun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftzi

quote:

ustune ustelık ulkerın basarıısını cekemedıklerı ıcın mıllı olmadıgını abd malı oldugunu bıle one surduler...

ister kabul et ister etme colasından,bebek mamasından ,dondurmasına ,kekine kadar eline alıp ürünlerini okursan yabancı patetntli ortaklı oldugunu görürsün bunda kızacak ne var kötü demedik bizde kullanıyoruz biskülerini ama yabancı malı kaynaklı iyi ürünleri körü körüne türk demekle türk olmuyor %100 türk malı dünyaca ünlü bir şey yaratsında göreli hiç bir üründen esinlenmeden

• üLKER TATTLİTÇİ BİR FİRMAMI ASIL ÜLKERİ TATLİT EDİYORLAR ÜLKER MALI OLMADIGI BİR MARKET DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ KESİNLİKLE BEN DÜŞÜNMEM MESELA ÜLKERİN OLMADIGI BİR MİGROS GİBİ MARKET DÜŞÜNÜLÜRMÜ BİR KERE BUNU GİBİ ALIŞVERİŞ MARKETTLERİNE GİTTİĞİMDE NE ALDIKLARINA BAKTIGIMDA HEP ÜLKER MALINI GÖRÜYORUMM VE ÜLKERİ TAKDİR EDİYORUM
  • Uludag Gazoz herzaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: herseynet

üLKER TATTLİTÇİ BİR FİRMAMI ASIL ÜLKERİ TATLİT EDİYORLAR ÜLKER MALI OLMADIGI BİR MARKET DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ KESİNLİKLE BEN DÜŞÜNMEM MESELA ÜLKERİN OLMADIGI BİR MİGROS GİBİ MARKET DÜŞÜNÜLÜRMÜ BİR KERE BUNU GİBİ ALIŞVERİŞ MARKETTLERİNE GİTTİĞİMDE NE ALDIKLARINA BAKTIGIMDA HEP ÜLKER MALINI GÖRÜYORUMM VE ÜLKERİ TAKDİR EDİYORUM

anlamamkta direnmenizi anlayamıyorum malarına kötü dmedim sadece bu saydıklarım hepsi yabancı kaynaklı ürünler ve etinin taklidi bazılarıda browni gibi ama siz kabul etmeyin ama güneş balçıkla sıvanmaz

gene söylüyorum colası dışında (oda bana göre bütün kolalar zararlıdır)hemen her ürünü güzel kötü demedim sadece iyi mallarının hepsi yabancı patetntli yada ortaklı elinize bir ürünü alınca üzerindeki yazıları okuyun sadece içindekini alıp poşetini sokaga atmayın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ftzi

quote:

ister kabul et ister etme colasından,bebek mamasından ,dondurmasına ,kekine kadar eline alıp ürünlerini okursan yabancı patetntli ortaklı oldugunu görürsün bunda kızacak ne var kötü demedik bizde kullanıyoruz biskülerini ama yabancı malı kaynaklı iyi ürünleri körü körüne türk demekle türk olmuyor %100 türk malı dünyaca ünlü bir şey yaratsında göreli hiç bir üründen esinlenmeden

ya arkadasım ne kadar safsın yada rol yapıyorsun!!

ımf dıyor kı her watandasınızın cebıne 800 dollar koyduk ,(dogan bebeklerın bıle)

bu durumda bız kısmıı olarak ımf watandasımı oluyorz onlardan borc para aldık dıye ?

bır fırmanın taklıtcı olması mıllı olmamasını mı gerektırır ?

butun cın fırmaları taklıtcı ee bu durumda cın fırmaları cın lı olmuyosa hangı ulkeye tabııı ?

yahut bır turk fırması abd den kredı bulup bu topraklarda gelısımını artırmak ıcın kullandıysa bu mıllı fırma olmuyor mu ?yahut olmaması mı lazım ?

veya ortak olup hıc bılmedıgı bır sektore adımını bır ortakla atıyor dıye mıllı olmuyor mu ??

peki hic bilmedigin bir sektorde sen nasil tutunurdun ? ama sen bu dusunce ıle tutunamazdın!!!

Allah dan senın gıbı burnunun ucundan uzagı goremeyenlerın dısında ınsanlarda war !!!

PARANIN DINI IMANI RENGI KIYAFETI USTUNDE ATATURK RESMI FRENLIN RESMI FALANI FILANI OLMAZ!!!
    PARA PARADIR HER TURLUSU HER YERDEN GELENI MAKBULDUR BNU 2007 DE HALAN KAFANIZA SOKAMADIYSANIZ KUSURA BAKMAYIN BOSA YA$IYOR , KOYUN MISALI GUDULUYORSUNUZ!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.