Şimdi Ara

Coca-Cola'da böcek var saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akil var mantik var bir gunde milyar litre tuketilen bir icecege bocek mi dayanir. Bir resim var bitkinin ustunde oluyomus bocek. Ulan o bitkiden bocekden eser kalmazdi su ana kadar.

Onemli not.

Icerigi %100 kimyasaldir. Camasir suyunun tadini guzellestirmisler az daha zararlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki

• Böceğe ne Hacet çok daha kötüsü glikoz şurubu var bir Numaralı kanserojen iğrenç bir şey içmemeliyiz özellikle Ülker ve coca cola company Şirketleri insan sağlığını hiçe saymaktadır

• Tmm, sen iç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ciftlik tarzi seylerle cok rahat yetistirilirki adamlar sabahtan aksama civcivi kocaman tavuk yapiyorlar, böcege mi cogalacak ortam saglayamayacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Dostum ciftlik tarzi seylerle cok rahat yetistirilirki adamlar sabahtan aksama civcivi kocaman tavuk yapiyorlar, böcege mi cogalacak ortam saglayamayacaklar?

Istanbul disina cik her yer tavukcu nerdeyse ben hic bocek yetistiren gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfaiyeGibiAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Dostum ciftlik tarzi seylerle cok rahat yetistirilirki adamlar sabahtan aksama civcivi kocaman tavuk yapiyorlar, böcege mi cogalacak ortam saglayamayacaklar?

Istanbul disina cik her yer tavukcu nerdeyse ben hic bocek yetistiren gormedim

Dostum o böcek bi üremesinde belkide turkiyede yetisen tavuk kadar cikariyo, sen ne sandin bocekler 1-2ser mi cogaliyor bi uremede binlerce.

Tabi demiyorum bocekten yapiliyo, ne-ben uretiyorum nede gözumle gördum sadece savundugun sey mantiksiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demekki o böceğin tadı güzel .
  • Böcekte bolca protein vardır ve çok faydalıdır.

• Yav he he
  • O zaman pepsi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spodermen -- 1 Haziran 2015; 16:22:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.