Şimdi Ara

COC facebooka bagli eski profili geri alma yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam herkese. benim bir arkadas var eski profili vardi coc da. neyse bunun telefon iphone 4tu, telefonu bozuldu ondan sonra note 8 aldi. neyse o donemden beridir clasha girmiyordu. bu hafta indirip oynamak istediginde o hesabina ulasamiyor. o hesap facebooka bagliydi simdi facebooka baglanmak isterken, bu fb hesabi baska hesaba bagli, bu hesaba baglsmak ister misin diye uyari veriyor. o donemlerde supercell id falan muhabbbetleride yoktu analadiginiz hsap su an havada duruyor. o hesaba nasil ulasa biliriz? yadim kismindan yazdim lakin geri donus olmadi daha. lutfen yardim edin, onca emek hic olacak.

    COC facebooka bagli eski profili geri alma yardim edin







  • IOS cihazım olmadığı için çok bilmiyorum ama IOS cihaz kullanan bir arkadaşının telefonundan vs. iCloud hesabıyla oturum açsa, COC'a girse sonra supercell ID hesabı oluşturup köyünü ona bağlasa, sonra androidde yeniden supercell id ile oturum acsa olmaz mı?

    Supercell desteğe yeniden yazın, köyü hangi ay yıl kurduğununuz gibi bilgiler soruyor, doğru yanıtlarsanız hesabı verebiliyorlar. Bi arkadaşım öyle köyüne ulaşmıştı diye hatırlıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.