Şimdi Ara

CNR TUNİNG SHOW 2008 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: atiyba

Yusuf modifiye konusunda bilgili çalışana ihtiyacın olursa haberim olsun

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar
    Hamann , AC Schnitzer gibi bmw aksesuar ve uygulama yapan firmaların ürünlerini satıp uygulamalarını yapacağımız bir mod shop düşündüm etiler de ( eksik çünkü ) ben sadece yurtdışı bağlantılarını sağliyacağım .

Geçenlerde de bir pizzaco açmaya niyetlendim adamlar benden hızlı davrandı 3 ay farkla kaçırdım little cesars ı : ((

Dediğim gibi ben sadece yurtdışı bağlantısı bi bakıma arge.. malum okul var uğraşamam daha ciddi boyutu ile .

sanmıyorum ama adamı ikna edemedim çünkü ..

• Bakarsın ikna edersin, tasarım konusunda her türlü iş görürürüm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

ozdamar ne
    iş yapıon az bilgi versene ne sundun ?

Hamann , AC Schnitzer gibi bmw aksesuar ve uygulama yapan firmaların ürünlerini satıp uygulamalarını yapacağımız bir mod shop düşündüm etiler de ( eksik çünkü ) ben sadece yurtdışı bağlantılarını sağliyacağım .

Geçenlerde de bir pizzaco açmaya niyetlendim adamlar benden hızlı davrandı 3 ay farkla kaçırdım little cesars ı : ((

düşünce güzelde . bizim ülkemizde az gider . zaten bu 2 firma belli başlı arabalar için body kit yada jant üretiyor . ürettigi body kitlerin uygulanabilecegi araçlarda zaten az bi kitleye hitap ediyor . yurtdısından gelıcek bır suru urun adam calıstırıcan kıra verıcen yıyecen ıcıcen derken en az herhalde para kazana bılmenız ıcın ayda 5-6 body kıt 5-6 jant takımı satmanız gerekıyor.Ilk 1-2 senede doru duzgun ıs olmaz desek cok saglam sermaye lazım .

• quote:

quote:

quote:

ozdamar ne
    iş yapıon az bilgi versene ne sundun ?

düşünce güzelde . bizim ülkemizde az gider . zaten bu 2 firma belli başlı arabalar için body kit yada jant üretiyor . ürettigi body kitlerin uygulanabilecegi araçlarda zaten az bi kitleye hitap ediyor . yurtdısından gelıcek bır suru urun adam calıstırıcan kıra verıcen yıyecen ıcıcen derken en az herhalde para kazana bılmenız ıcın ayda 5-6 body kıt 5-6 jant takımı satmanız gerekıyor.Ilk 1-2 senede doru duzgun ıs olmaz desek cok saglam sermaye lazım .

Kesinlikle haklısınız . Ama emin olun şuanda bu alanda beklenti var yani birçok kişi bu markaların shop kıvamında bir uygulamacısını bekliyor . Karşı tarafta penta oto var orası biraz daha büyük çaplı yapıyor bu işi .. Tabi bu beklenti sürecinde iş almaya gelince aynı seviyeyi korurmu şaibeli ..

Araştırması bana aitti zaten HAMANN'ın direk parçalarını alabiliyoruz Schinitzer da keza veriyor. Özellikle body kit değil komple body uygulamaları daha makul oluyor araç sahipleri için ve bu dalda en çok parayı aksesuarlardan kazanılıyor. Jantıydı , spoilerıydı armasıydı vesaire .. Bunların yanında farklı markalarda var tabi görüştüğüm ama hiçbiri özel sermaye için sıcak değiller . Örneğin bir borusan gidip benden çok daha rahat ve kolaylıkla hamann dan parça getirip uygulattırabilir ama bu benim uygulayacağımın kat be kat fazlası olur ücret olarak.

Tabi almanyadan özel olarak gelecek usta eğitmenleri de cabası . Kısacası sağlam para isteyen bir iş ben malum üniversitede okuyorum bunlarla ilgilenmiyecek kadar meşgulum vizeydi finaldi derken ..

belki ilerde olabilir ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.