Çok güzel arabalar varmış , beğendim . Ben az araba vardır diye tahmin ediyodum da bayağı varmış
güzel araçlar var gerçektende fakat modifiye tuning mağduru olmuş araçlarda var emek verilmiş ne diyelim ellerine sağlık
Apaçi çok gibi yine. 3-5 arkadaş görüşecek olmasak gitmezdim.
pek bir yenilik yok gibi sanki gecen seneyle ayni hemen hemen diğer forumlarada baktım o yönde görüşler bende vaz gectim gitmekten
ayrıca auto show 10ytl idi.. yine tuning show 10ytl idi şimdi 25ytl gereksiz ayrıca 100m-120m bir alanna kurulmuş 2 hall mi neyse paraya yazık ben dergileri vs. ilk gününden beri alıyorum ama yorumlara ve resimlere bakılırsa 3-5 aractan güzel yeni bir şey yok...
mod delisiyim gercekten ama bu iş böyle yürümez
birde arkadaşlar türkiyede bize özgü bir durum hep ayni sektördeki insanlar vs. şirketler dergiler birbirini yiyor
bu fuar eğerki tüm türkiyedeki tuning dergileri tarafından organize edilmiş olsaydı hem daha büyük geniş ve yenilikci olurdu
bizimkiler birbirlerinin kuyusunu kazıyor yabancu fuarlar nasıl herkez birlik beraberlik için önce zevk tunin daha sonra ticaret diyorlar bizde herkez önce para gerisine bakarız diyor böylede fuar yerinde sayar işte
gitmicem...
boşuna zaman harcamaya değmez ...
resimler içinde tüm arkadaşlara tşk. elinize sağlık arkadaşlar....
Bis çok şahane
fotograf yok herhalde
Kendi çekimlerimden .... Bugün epey bir kalabalık vardı.Aslında kalabalık olmasıda daha bir güzel oldu ...
İlk fotoğraftaki beyaz jeep land rover discovery farları takılmış bir eski kasa cherokee mi bana mı öyle geliyor ?
Bu fuarlar aslında çok mantıklı düşünülmüş pazarlama stratejileri fakat halk günleri tam bir işkence . Varsa imkan VİP ten girip VİP ten çıkacaksın , ilk gün rahat rahat ...
Arabalara bakmaktansa kendi aracım için parça araştırıp satın almayı yeğlerim başkalarının arabaları çok umrumda olmaz açıkçası .. Araçlara bakmak istersem dergi alır bakarım ki merakım yok ..
buradaki serçe de gitmiş show'a.Tokattayım bu arada
Bu fuarlardaki hatunlara bayılıyorum
@maniavolkan
fotograflar ıcın tesekkurler
Biraz önce Tv 'de gösteriyordu,fuara ne tipler gitmiş,kafayı yememek elde değil. --Adamın biri arabayı değil kızı telefona çekiyor.Kendisine soruluyor,evli misin diye?? Verdiği cevap; evet evliyim.Bunlara hanım uyuyunca bakarım