Şimdi Ara

CNR TUNİNG SHOW 2008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel arabalar varmış , beğendim . Ben az araba vardır diye tahmin ediyodum da bayağı varmış
  • güzel araçlar var gerçektende
    fakat modifiye tuning mağduru olmuş araçlarda var
    emek verilmiş ne diyelim ellerine sağlık
  • Apaçi çok gibi yine. 3-5 arkadaş görüşecek olmasak gitmezdim.
  • pek bir yenilik yok gibi sanki gecen seneyle ayni hemen hemen diğer forumlarada baktım o yönde görüşler bende vaz gectim gitmekten

ayrıca auto show 10ytl idi.. yine tuning show 10ytl idi şimdi 25ytl gereksiz ayrıca 100m-120m bir alanna kurulmuş 2 hall mi neyse paraya yazık ben dergileri vs. ilk gününden beri alıyorum ama yorumlara ve resimlere bakılırsa 3-5 aractan güzel yeni bir şey yok...

mod delisiyim gercekten ama bu iş böyle yürümez

birde arkadaşlar türkiyede bize özgü bir durum hep ayni sektördeki insanlar vs. şirketler dergiler birbirini yiyor

bu fuar eğerki tüm türkiyedeki tuning dergileri tarafından organize edilmiş olsaydı hem daha büyük geniş ve yenilikci olurdu

bizimkiler birbirlerinin kuyusunu kazıyor yabancu fuarlar nasıl herkez birlik beraberlik için önce zevk tunin daha sonra ticaret diyorlar bizde herkez önce para gerisine bakarız diyor böylede fuar yerinde sayar işte

gitmicem...

boşuna zaman harcamaya değmez ...

resimler içinde tüm arkadaşlara tşk. elinize sağlık arkadaşlar....

• Bis çok şahane
  • fotograf yok herhalde
  • Kendi çekimlerimden ....
    Bugün epey bir kalabalık vardı.Aslında kalabalık olmasıda daha bir güzel oldu ...
     CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

CNR TUNİNG SHOW 2008

• İlk fotoğraftaki beyaz jeep land rover discovery farları takılmış bir eski kasa cherokee mi bana mı öyle geliyor ?

Bu fuarlar aslında çok mantıklı düşünülmüş pazarlama stratejileri fakat halk günleri tam bir işkence . Varsa imkan VİP ten girip VİP ten çıkacaksın , ilk gün rahat rahat ...

Arabalara bakmaktansa kendi aracım için parça araştırıp satın almayı yeğlerim başkalarının arabaları çok umrumda olmaz açıkçası .. Araçlara bakmak istersem dergi alır bakarım ki merakım yok ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Bende yarın gitcem biletlere bakıyodum tam.. :) Tokatlı'da gelmis kesin gitmem lazım.. :)

Bende Tokat'lıyım.Siz Tokat'lımısınız?

buradaki serçe de gitmiş show'a.Tokattayım bu arada
  • Bu fuarlardaki hatunlara bayılıyorum
  • @maniavolkan

fotograflar ıcın tesekkurler
  • Biraz önce Tv 'de gösteriyordu,fuara ne tipler gitmiş,kafayı yememek elde değil.
    --Adamın biri arabayı değil kızı telefona çekiyor.Kendisine soruluyor,evli misin diye??
    Verdiği cevap; evet evliyim.Bunlara hanım uyuyunca bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Bende yarın gitcem biletlere bakıyodum tam.. :) Tokatlı'da gelmis kesin gitmem lazım.. :)

Bende Tokat'lıyım.Siz Tokat'lımısınız?

buradaki serçe de gitmiş show'a.Tokattayım bu arada

bi Tokat'lı daha görmek güzel...Bende yazın geliyorum Tokat'a aynı zamanda çerkesim..

• Benimde halam, babannem falan konusuyor..Benimde baba tarafım çerkes..Tanıstıgımıza sevindim...
  • quote:

Bende

Hocam senin şu yukardaki mini cooper serkan abinin aracı ( Sönmez Sound ) ne ara çalıştın orda ?
  • quote:

Geçtiğimiz 15 tatilde çalıştım.Yazında inşallah 3 ay boyunca çalışmayı düşünüyorum.Bu arada Serkan Bey'i nerden tanıyorsunuz?

Sırf Serkan Abiyi değil bonus olarak Cemal Abi , Ayhan Abi ve Ali Abiyi de tanıyorum. : )) Benim ve arkadaşımın aracını yaptılar ordan .
  • Hayalimin aracı Evo 8
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Geçtiğimiz 15 tatilde çalıştım.Yazında inşallah 3 ay boyunca çalışmayı düşünüyorum.Bu arada Serkan Bey'i nerden tanıyorsunuz?

Sırf Serkan Abiyi değil bonus olarak Cemal Abi , Ayhan Abi ve Ali Abiyi de tanıyorum. : )) Benim ve arkadaşımın aracını yaptılar ordan .

Cemal Abi benim ustam oluyor.Çok severim kendisini.Ayrıca bugün beni bedavadan içeriye aldırdı yarında gidicem aynı şekilde aldırıcak

Bu arada Hüseyin abiyi tanıyormuydunuz?

Adını yazdıklarım dışında diğerleri ile selamım var ( Dükkana gelenler veya takılanlardan ) ... Diğer abileri tanıyorum onlarda beni tanır.

Sor serkan abiye focal c4 le kırmızı 325 bmw diye : ))

• quote:

Yarın sorarım fuarda unutmazsam

Hepsine Selamımı söyle az zaman sonra uğricam onlara : )
  • quote:

İsminizi söylerseniz daha iyi olur

Yusuf.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.