Teşekkürler. Acaba bu ressam niye aktılıyor bu tür programlar. FENERBAHÇELİLER ne hissediyor acaba. Bu arada bu bölüme açtığın için teşekkürler. Herkes kendi bölümüne konu açıyor. Bu vesile ile söyleyeyim, GALATASARAY taraftarının pankartına katılıyorum, Aziz Yıldırım tutuksuz yargılanmalı yasaya uygun değilse evet. Gerekirse yasa da değiştirilmeli.
Program normal devam ediyor.Ertem Şener'i pek takmıyorlar gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Program normal devam ediyor.Ertem Şener'i pek takmıyorlar gibi.
O bu programlara göre değil pek bir saygılı.
Etik kurulu hakkında söylenenler açıklayıcı oldu bence.Etik kurulu karar veremez diyor.
Etik kurulu vermeyecek zaten. Etik kurulu şike var diyecek Federasyon düşürecek Kapattım ben programı hiçbirşeyden anlamayan adamlar çıkmış saçmalıyor Yok düşüremezlermişde Yok bilmem nede Fb Tv çıksın bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
Etik kurulu vermeyecek zaten. Etik kurulu şike var diyecek Federasyon düşürecek Kapattım ben programı hiçbirşeyden anlamayan adamlar çıkmış saçmalıyor Yok düşüremezlermişde Yok bilmem nede Fb Tv çıksın bunlar
senin gibi Fenerbahçe'den nefret etmiyorlar, kapadın doğal olarak.ne adamlar var yahu, bir şeyden anlamıyorlarmış, forumda gelip takım düşmanlıı mı yapsınlar sizin gibi?
Dediğin gibi etik kurulu tespitleri yapacak, sonucu Tff belirleyecek...Etik kurulu düşürümez demek kulüplerin küme düşemeyecği anlamına gelmez. Yönetmelikte ne geçiyorsa o uyulanır. "Bizi düşürmeye güçleri yetmez" gibi komik şeyler duyuyoruz son zamanlarda.
Suçluysa bile " bizi düşürmeye güçleri yetmez " ne demek yahu. Yazıklar olsun, gene tiyatro mu seyredeceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Suçluysa bile " bizi düşürmeye güçleri yetmez " ne demek yahu. Yazıklar olsun, gene tiyatro mu seyredeceğiz
kandırılıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
İddalar doğruysa! görücez artık düşüp düşmedikleri.
Yalnız, çok doğru bir tespit var programda, belki de tek doğru tespit, spor yazarları ortalarda yok. Bu arada ressam da garip adam şike yapsaydık 27 senedir kupayı alırdık diyor sonra da yapmıştır ya da yapmamıştır diyemeyiz diyor.
klasik fenerli tiplemesi hocam yapacak bisi yok.
şike yapsak kupayı alırdık
bedri baykam herhalde olayın sanatsal boyutunu anlatmaya çalışacak. Davet edecek spor adamı bulamamışlarmı acaba gidip Ressamı çagırıyorlar?
quote:
Orijinalden alıntı: loko
bedri baykam herhalde olayın sanatsal boyutunu anlatmaya çalışacak. Davet edecek spor adamı bulamamışlarmı acaba gidip Ressamı çagırıyorlar?
Şikenin portresini çizdireceklermiş Rıdvan Dilmen diye bir adam vardı ona ne oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Şikenin portresini çizdireceklermiş Rıdvan Dilmen diye bir adam vardı ona ne oldu?
en son Metriste Azi yıldırımı ziyaret ediyordu .sanırım onunda piskolojisi bozuldu.
kardeşim ortada şike varsa belgesi de varsa bal gibi de düşürürler ne demek düşüremezler falan?tff düşürmezse uefa düşürür tff lig kupa avrupa ne varsa elimize verir yollar.bu konuda hayal görmeyin.sadece olayın örtbas edilmesi veya şike olayının gerçekten olmaması durumunda düşmemekten falan bahsedilebilir.benim anlamadığım önce cemaat fenerin yönetimine sokulmaya çalışılıyor dendi şimdi de helikopter ihalesi bilmemne tutturmuş insanlar.arkadaş hiç mi ya acabamı olurmu ya falan demiyor bu insanlar?tamam siz yapmadınız belki ama başkasının ne yaptığından yapmadığından nasıl bu kadar eminsiniz,hepimiz konuşmuyormuyuz yok fener şike yapmıyor yok gs şu tarihte şunu yapmıştı bursa düşsün diye beşiktaş rizeye yenildi bilmemne,üstüne gidilince mi yalan oldu herşey,insan bi çekilir geri yorum yapmadan ne olacak ne bitecek bekler eğer dediğiniz gibi komplolor varsa konuşur...adam çat çat çat belgeyi önüne koyarsa ne yapacaksın kendini köprüden mi atacaksın?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
kardeşim ortada şike varsa belgesi de varsa bal gibi de düşürürler ne demek düşüremezler falan?tff düşürmezse uefa düşürür tff lig kupa avrupa ne varsa elimize verir yollar.bu konuda hayal görmeyin.sadece olayın örtbas edilmesi veya şike olayının gerçekten olmaması durumunda düşmemekten falan bahsedilebilir.benim anlamadığım önce cemaat fenerin yönetimine sokulmaya çalışılıyor dendi şimdi de helikopter ihalesi bilmemne tutturmuş insanlar.arkadaş hiç mi ya acabamı olurmu ya falan demiyor bu insanlar?tamam siz yapmadınız belki ama başkasının ne yaptığından yapmadığından nasıl bu kadar eminsiniz,hepimiz konuşmuyormuyuz yok fener şike yapıyor yok gs şu tarihte şunu yapmıştı bursa düşsün diye beşiktaş rizeye yenildi bilmemne,üstüne gidilince mi yalan oldu herşey,insan bi çekilir geri yorum yapmadan ne olacak ne bitecek bekler eğer dediğiniz gibi komplolor varsa konuşur...adam çat çat çat belgeyi önüne koyarsa ne yapacaksın kendini köprüden mi atacaksın?
Adam diyorki resmen şike yaparız düşüremezler Şike yaptıklarını bile bile lige devammı edecez Nasıl bir düşüncedir bu anlamadımki Mantıklı bir açıklaması var mı? Düşürmesi kolay değil diyor.
Biz burda para verip maça gidiyoruz yada digitürk alıyoruz heyecan yapıyoruz Forumda gelip birbirimize sövüyoruz maç ile ilgili Ama maçı önceden bağlıyorlarmış skorlar belliymiş herşey boşaymış yaşadığımız heyecanlar yaptığımız iddaalar herşey boşaymış lan Nasıl bir lig izliyormuşuz Yazıklar olsun
benim oyun çobanla aynı olamaz diyenler şike de yaparım der.Halk ile alakası kalmamış bunların.Kendilerini iyice elit sanıyorlar dokunulmazız diyorlar.Allah akıl fikir versin.