Bildirim
CM Storm Resonar vs Razer hammerhead pro
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up up -
Şahsen ben Resonar ı öneririm ama Türkiye'de satışı yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou
Şahsen ben Resonar ı öneririm ama Türkiye'de satışı yok maalesef.
evet yoktu bende aldım hammerhead pro yu :) -
Hayırlı olsun nasıl memnun musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou
Hayırlı olsun nasıl memnun musunuz?
Hocam dr den sipariş ettim tedarik sürecinde hala elime ulaşmadı geldiğinde size bilgi veririm -
Merhaba geldiyse buraya da yazar mısınız deneyimlerinizi ben de cs için almak istiyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RegentFighter
Merhaba geldiyse buraya da yazar mısınız deneyimlerinizi ben de cs için almak istiyorum da
Merhaba kulaklıktan cidden çok memnunum sık sık csgo yanında başka oyunlarda oynuyorum ama csgoda farkı hissediyorsunuz gerçekten birde üstüne razerın programını indirip farkı 2 ye katlayabiliyorsunuz. Bence durumunuz müsaitse alın hocam pişman olmazsınız. Müzik kaliteside çok iyi ayrıca. -
quote:
Orijinalden alıntı: RegentFighter
Merhaba kulaklıktan cidden çok memnunum sık sık csgo yanında başka oyunlarda oynuyorum ama csgoda farkı hissediyorsunuz gerçekten birde üstüne razerın programını indirip farkı 2 ye katlayabiliyorsunuz. Bence durumunuz müsaitse alın hocam pişman olmazsınız. Müzik kaliteside çok iyi ayrıca. -
kulakliginiz orjinalmi kontrol ettinizmi razerin sitesinden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X