Şimdi Ara

CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında kasamı sergilemek için geç kaldım diyebilirim. Yaklaşık 1,5 senedir bu halde kullanıyorum kasamı ama konuyu açma fırsatım olmamıştı. İş güç, evlilik derken bu güne nasip oldu

İlk serilerden olan RC-690'ımı çok azı hard kalanı soft olmak üzere modladım.

Kasa yan kapağını kendim keseyim dedim ama berbat ettim. Sonra işin uzmanına gönderdim kapağı AMFİBİ hocam çok iyi bir iş çıkartıp kapağı toparladı sağolsun.

Kasa içi araba boyası ile oto sanayinde mat siyaha boyandı. Yan kapaktaki fan grill de arg-ist hocamdan alındı.

Son haliyle CM 690 II Advance'e benzedi diyebilirim . Benden kopya çekmişler tasarımcıları

Kasada;

Önde.......... 2 adet 120 mm mavi led fan
    Üstte.......... 2 adet 120 mm kırmızı led fan,
    Arkada....... 1 adet 120 mm mavi led fan,
    Yanda.........1 adet 120 mm mavi led fan
    Tabanda......1 adet 120 mm mavi led fan

bulunmakta. Öndekiler hariç mavi led fanların göbekleri UV sarı boya ile boyandı. Boş PCI slotları da UV sarı boyaya boyandı.

Ayrıca 2 adet 30 CM'lik mavi şerit led var. Bu ledler RGB yani mavi, yeşil ve kırmızı olarak ayarlanabiliyor. İlk başlarda anakartın üzerinde olanı kırmızı olarak kullanıyordum ama sonradan bütünlük olsun diye onu da maviye çevirdim.

CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)  CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)  CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)  CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)
     CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)  CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)  CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)  CM RC-690 Mod by sp@wn (Advance II Gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 6 Ocak 2015; 16:39:46 >

• Bu kasaya mod çok sıklıkla yapıldığındandır sanırım kimse yorum yapmamış
  • Yoruma gerek yok, şahane olmuş bence.

Kendi yaptığım kasam olmasa almayı düşündüğüm tek kasa diyebilirim. Sağlamlığı, kullanışı ve görselliği çok güzel.

Yalnız sol kapaktaki o fan delikleri yok mu, işi berbat eden tek tarafı diyebilirim. Kapağı keserken seçenekleri çok kısıtlıyor çünkü.

Not: Keşke sol alt köşeyi de diğer köşelere benzetseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 6 Ocak 2011; 9:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Yoruma gerek yok, şahane olmuş bence.

Kendi yaptığım kasam olmasa almayı düşündüğüm tek kasa diyebilirim. Sağlamlığı, kullanışı ve görselliği çok güzel.

Yalnız sol kapaktaki o fan delikleri yok mu, işi berbat eden tek tarafı diyebilirim. Kapağı keserken seçenekleri çok kısıtlıyor çünkü.

Saol abi yorumun için.
    Abi kapağı sen kestin hatırlarsan, o sol alt köşe benim teşebbüsümden dolayı biraz harap olmuştu ama sen çok iyi toparlamıştın.

• Güzelmiş.Kabloları gizlemen Çok daha güzelleştiriyor kasayı.
  • Kabloları toplamadan zaten yan kapağın plexy olmasının bir anlamı kalmıyor.
  • gayet güzel olmuş ama işlemci fanı epey soluk kalmış onuda boyasaydın iyi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive 15’li vs hawk fab v4
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

gayet güzel olmuş ama işlemci fanı epey soluk kalmış onuda boyasaydın iyi olurdu

Açıkçası onu boyamaya hiç niyetlenmedim. Belki bir ara onu da yaparım. Teşekkürler önerin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Saol abi yorumun için.
    Abi kapağı sen kestin hatırlarsan, o sol alt köşe benim teşebbüsümden dolayı biraz harap olmuştu ama sen çok iyi toparlamıştın.

Vallahi unutmuşum ben bu kapağı yahu..
    Tevekkeli değil, vidalar tanıdık geliyor diyorum..

• quote:

Kapağı atıyordum az daha. Senin elinde adam oldu kapak abi.
  • selamlar kasanız cidden cok guzel duruyor.elinize saglık.bendede aynı kasa var fakat yan kapagı kesip bende seffaflastırmak istiyorum.nasıl kestiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_on

selamlar kasanız cidden cok guzel duruyor.elinize saglık.bendede aynı kasa var fakat yan kapagı kesip bende seffaflastırmak istiyorum.nasıl kestiniz acaba?

Selam.

2 mesaj üstte @AMFİBİ abime bir danış. Kapağı o kesti ve plexy taktı. Ben de bir çaba sarfettim öncesinde ama berbat oldu. Sağolsun çok iyi toparladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 14 Ocak 2011; 8:13:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Saol abi yorumun için.

Abi unutman normal 2009 yılı başında kesmiştin kapağı neredeyse 2 yıl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 8 Ocak 2011; 10:10:52 >

• Tabandaki fan içeri üfleyecek şekilde takılmalıdır, tek renk ile modifiye yapsan daha iyi olurmuş, fan içi o garip yeşil renk yerinede başka bir renk tercih edilebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Tabandaki fan içeri üfleyecek şekilde takılmalıdır, tek renk ile modifiye yapsan daha iyi olurmuş, fan içi o garip yeşil renk yerinede başka bir renk tercih edilebilirdi.

Tabandaki fanın konumu konusunda haklısın ancak o şekilde taktığımda görüntü bozuluyor. Soğutma konusunda sıkıntı çekmediğimden dolayı ve altında toz filtresi olduğundan dolayı böyle tercih yaptım.

Mavi led fanın yanına sarı güzel gider. Benim düşüncem bu.

Yorumların için saol.
  • Bu hafta sonu işlemci fanı göbeğine de el atacağım. Onu da fosforlu sarıya boyayacağım.

1.5 seneden sonra moda devam
  • Gayet Güzel olmş seviorm rc-690 ı yha .. :D
  • çok güzel olmuş elinize sağlık

Bu kasadan bende almak istiyorum
  • Sağolun arkadaşlar.

Aslında güncelleme oldu. İşlemci fanımı da boyadım uv sarıya ama onu fotosunu koymamışım.

Akşama eklerim
  • Bu da 2. hort
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.